Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Η North Star Entertainment παρουσιάζει τα σχέδια του Project VORIA του νέου...

Τα επίσημα σχέδια και τη στρατηγική της για το...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος βλέπει την φωτογραφία του Ντίνου

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Εισβολή στο σπίτι της… Νάντιας Καρβέλη

Η πολυτελής μεζονέτα του γνωστού μοντέλου στο Ελληνικό με τις αντίκες,το τζακούζι και τις μίνιμαλ πινελιές

Η πολυτελής μεζονέτα του γνωστού μοντέλου στο Ελληνικό με τις αντίκες,το τζακούζι και τις μίνιμαλ πινελιές

Περπάτησε χιλιόμετρα στην πασαρέλα και πόζαρε αναρίθμητες φορές στον φωτογραφικό φακό. Ωστόσο η Νάντια Κάρβελη προτίμησε να φτιάξει τον δικό της επίγειο παράδεισο παρέα με τον άνδρα της ζωής της και να απολαμβάνει πλέον τη μητρότητα και την οικογενειακή θαλπωρή σε ένα σπίτι-καταφύγιο στο Ελληνικό.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ
Φωτό: Βαγγέλης Μασσιάς

Το μοντέλο, που παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2014 με τον επιχειρηματία Ανδρέα Αλαμάνο και κάνει πλέον επιλεκτικές δουλειές στον χώρο της μόδας, έχει δημιουργήσει ένα ζεστό και φιλόξενο σπίτι με μοναδική θέα σε θάλασσα και βουνό. «Βασίλισσα» στα 320 τετραγωνικά της οικίας Αλαμάνου – Κάρβελη είναι η μικρή Φωτεινή, η περίπου ενός έτους κόρη του ζευγαριού, η οποία τρελαίνεται να παίζει ατέλειωτες ώρες με τη μαμά της.

Το εντυπωσιακό στο διώροφο σπίτι είναι ότι συνδυάζεται άψογα το προσωπικό γούστο των ιδιοκτητών του με αντικείμενα-αντίκες, πολλά από τα οποία βρίσκονται στην κατοχή της οικογένειας πάνω από 200 χρόνια και αποτελούν κειμήλια ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας. Γι’ αυτό, αν και πρόκειται για μια σύγχρονη πολυτελή μεζονέτα, οι χώροι της αποπνέουν και κλασική αύρα, που συνδυάζεται με διακοσμητικές πινελιές της σύγχρονης εποχής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η μαύρη προσθήκη πάνω από το τζάκι που τραβάει το βλέμμα του επισκέπτη από την πρώτη στιγμή. Αν και κάποιος θα μπορούσε να πει πως πρόκειται για οθόνη, το ζευγάρι έχει προτιμήσει να αφήσει το σαλόνι χωρίς τηλεόραση, τοποθετώντας τηλεοπτικούς δέκτες στις δύο κρεβατοκάμαρες του σπιτιού.

Αγαπημένη γωνιά της Νάντιας είναι το τζακούζι στο roof garden, εκεί όπου περνάει αρκετό χρόνο με τις φίλες της, ενώ αξιοζήλευτη για πολλές κυρίες είναι η ντουλάπα με τα παπούτσια της, τα περισσότερα από αυτά με την υπογραφή του μετρ Κριστιάν Λουμπουτέν. Εξαιρετική σημασία για εκείνη έχει και η τσάντα του οίκου Chanel, δώρο του συζύγου της, όταν εκείνος πληροφορήθηκε για την εγκυμοσύνη της. Το μοντέλο κρατάει όλα τα αγαπημένα αντικείμενά του (με ιδιαίτερο νόημα) σε περίοπτες θέσεις μέσα στο σπίτι, όπως τις μπομπονιέρες από την πρόσφατη βάφτιση της μικρής Φωτεινής, που υπάρχουν σε διάφορα σημεία στη μεζονέτα, αλλά και το στεφανάκι της, το οποίο -αν και διατηρεί άψογα τα χρώματά του- έχει αποξηρανθεί από το ανθοπωλείο που επιμελήθηκε τον στολισμό.

Το ζευγάρι διατηρεί ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, που αποτελεί την αγαπημένη του γωνιά χαλάρωσης. Σε αυτό κυριαρχεί το λευκό χρώμα και η διακόσμηση είναι μίνιμαλ. Εκεί η Νάντια και ο Ανδρέας συνηθίζουν να ακούνε κλασική μουσική μαζί με την κορούλα τους. Από τις αγαπημένες ασχολίες της όμορφης μαμάς και συζύγου είναι το μαγείρεμα όχι μόνο για την οικογένειά της (είναι μια παραδοσιακή γυναίκα), αλλά και για τους φίλους της. Η τραπεζαρία όπου υποδέχεται τα αγαπημένα της πρόσωπα είναι αντίκα, όπως και όλα τα έπιπλα του σαλονιού. Το τραπέζι μετράει πολλά χρόνια «ζωής», ωστόσο το ζευγάρι φροντίζει να το διατηρεί σε τέλεια κατάσταση.

Ιδιαίτερες πινελιές στη διακόσμηση δίνουν τα μικρά αντικείμενα -και αυτά οικογενειακά κειμήλια- αλλά και οι πίνακες γνωστών ζωγράφων που στολίζουν τον τοίχο πλάι στην εσωτερική σκάλα, η οποία οδηγεί στο υπόλοιπο σπίτι.

Δείτε τις φωτογραφίες:

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...