Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ο σκοτεινός κόσμος των playboys με τις μαντίλες

Οι Σαουδάραβες πρίγκιπες, όταν βρίσκονται στη Δύση για διακοπές, ξεδίνουν και κάνουν όσα τους απαγορεύει στις χώρες τους το Κοράνι

Οι Σαουδάραβες πρίγκιπες, όταν βρίσκονται στη Δύση για διακοπές, ξεδίνουν και κάνουν όσα τους απαγορεύει στις χώρες τους το Κοράνι


Το Κοράνι τούς επιβάλλει μια μετρημένη ζωή, χωρίς απολαύσεις. Οι πρίγκιπες της Σαουδικής Αραβίας, όμως, ζουν μια πολύ διαφορετική πραγματικότητα, σπατάλης χρημάτων και οργιώδους διασκέδασης, που ήρθε στο φως το τελευταίο διάστημα μέσα από έναν θάνατο και μια κατηγορία 22 2για βιασμό.

Ο σεΐχης Ρασίντ, ο μεγαλύτερος γιος του ηγέτη του Ντουμπάι, άφησε την τελευταία πνοή του από «καρδιακή προσβολή» σε ηλικία μόλις 33 ετών πριν από λίγο διάστημα και, παρά τις «αγιογραφίες» που μεταδόθηκαν γι’ αυτόν στη χώρα του, πολλοί απλά έσπευσαν να ψελλίσουν ότι η έκλυτη ζωή του τα τελευταία χρόνια ήταν το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Την ίδια ώρα, ένα άλλο μέλος της αριστοκρατίας του πετρελαίου, ο 28χρονος πρίγκιπας Ματζέντ Αμπουλαζίζ αλ Σαούντ, βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας της αστυνομίας του Μπέβερλι Χιλς, καθώς κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε πέντε γυναίκες.

2 102Οταν βρίσκονται στη Δύση, κυρίως τα καλοκαίρια, οι Αραβες πλεϊμπόι ξεδίνουν, κάνοντας όλα αυτά που δεν τους επιτρέπονται στις πατρίδες τους. Ναρκωτικά, σεξ, κόντρες με υπερπολυτελή αυτοκίνητα είναι μερικές από τις πολύ γνωστές αδυναμίες τους, που γνωρίζουν καλά όσοι πληρώνονται χρυσάφι για να τους παρέχουν τα απαραίτητα. Ειδικά στο Λονδίνο, όπου κάθε καλοκαίρι οι «πετρελαιάδες» της Σαουδικής Αραβίας συρρέουν σαν τα αποδημητικά πουλιά, έχοντας μαζί τους τα πειραγμένα προς το πολυτελέστερο -αλλά και προς το πιο κιτς- πανάκριβα αυτοκίνητά τους, που φιγουράρουν σε μια ιδιότυπη υπαίθρια έκθεση εξτραβαγκάντζας έξω από το ξενοδοχείο «Dorchester», το «Claridges» και το πολυκατάστημα Harrods.

Για να φτάσουν βέβαια εκεί από χώρες όπως το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία και το Κουβέιτ, οι ιδιοκτήτες τους έχουν πληρώσει 30.000 δολάρια για έκαστο. Μάλιστα, η Qatar Airways έχει επιστρατεύσει έναν μικρό στόλο από τζετ, που κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών εξυπηρετούν αποκλειστικά τις μεταφορές των super cars. Οταν, όμως, ο καιρός στην Αγγλία αποδεικνύεται πολύ βροχερός, εγκαταλείπουν τον αγαπημένο τους προορισμό επίδειξης και ανοίγουν τα πανιά τους για τον νότο της Γαλλίας. Οπου και αν πάνε, παρά την επιδειξιμανία τους, επιδιώκουν την ανωνυμία τους. «Είναι χαρούμενοι, όταν οι άνθρωποι κοιτάζουν τα αυτοκίνητά τους, αλλά δεν θα έλεγαν στον καθένα το όνομά τους» εξηγεί ο Ντάνιελ Χόλγορθ, Βρετανός που παίζει τον ρόλο του fixer για τις μετακινήσεις των super cars των πλεϊμπόι με τις μαντίλες.

3 22

Και οι γυναίκες, όμως, δεν πάνε πίσω. Αυτές προτιμούν το Παρίσι, γιατί εκεί μπορούν να επιδοθούν σε αχαλίνωτο shopping πολυτελείας και καταλύουν κατά κανόνα σε ξενοδοχεία όπως το «George V» και το «Plaza Athenee», που ανήκει στον σουλτάνο του Μπρουνέι. Οι Σαουδαραβίδες μπορεί να μην κάνουν χρήση ναρκωτικών και να μην πληρώνουν για όργια με μοντέλα, ωστόσο έχουν την κακή συνήθεια να μην πληρώνουν. Ακόμα συζητείται η υπόθεση της πριγκίπισσας Μάχα μπιντ Μοχάμεντ μπιν Αχμάντ αλ Σουνταΐρι, της νύφης του συγχωρεμένου βασιλιά Αμπντάλα, που προσπάθησε να φύγει από το πεντάστερο ξενοδοχείο «Shangri-La» αφήνοντας πίσω της λογαριασμό ύψους 7.000.000 δολαρίων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...