Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Επιστοφή στη φύση…

Με φυσικά και φυτικά συμπληρώματα διατροφής Superfoods.

22df98985g9Λαμπερά και δυνατά μαλλιά με κερατίνη

Η πραγματική ομορφιά εκ των έσω έρχεται, έτσι δεν υποστηρίζει πλήθος ερευνών, μελετών αλλά και μαρτυριών ανθρώπων που είδαν πως μέσω της διατροφής επιτυγχάνουν υγεία αλλά και ομορφιά;

Μην ξεχνάτε ποτέ πως η ομορφιά είναι η εικόνα της υγείας!

Η κερατίνη αποτελεί κύριο συστατικό των μαλλιών κατά 90%, είναι αυτή που καθορίζει την δομή, την ποιότητα των μαλλιών, δηλαδή εάν θα είναι χοντρά, λεπτά, δυνατά, ζωντανά… ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσει όλα τα κύτταρα, συμπεριλαμβανομένων και αυτά των μαλλιών.

Η κερατίνη είναι μια πρωτεΐνη με υψηλή περιεκτικότητα σε κυστίνη, ένα θειούχο αμινοξύ. Η τρίχα σχηματίζεται κατά τη διαδικασία κερατινοποίησης, όπου τα κερατινοκύτταρα, που βρίσκονται στον βολβό της τρίχας, γεμίζουν με κερατίνη και στη συνέχεια πεθαίνουν και σκληραίνουν.

Η κερατίνη αποτελείται από αμινοξέα και από μία ουσία που ονομάζεται δισουλφιδίου κυστεΐνη. Τα άτομα της δισουλφιδίου κυστεΐνης δημιουργούν μια “γέφυρα” μεταξύ τους και σε συνδυασμό με τα επίπεδα συγκέντρωσης αμινοξέων, καθορίζεται αν η τρίχα θα είναι χοντρή, λεπτή, δυνατή, αδύναμη. Η Κερατίνη αποτελείται από τα αμινοξέα, Κυστίνη, Μεθειονίνη, Κυστεϊνη, λευκίνη, σερίνη, γλυκίνη, θρεονίνη. Παρόλο που οι τρίχες και τα μαλλιά έχουν διαφορετικά χρώματα από άνθρωπο σε άνθρωπο και ελαφρώς διαφορετικό πάχος και υφή, είναι ”φτιαγμένες” από τα ίδια ”συστατικά”. Πλέον, όσες και όσοι θέλετε να έχετε δυνατά μαλλιά, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το φαρμακείο σας και να ζητήσετε το νέο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που κυκλοφόρησε από τα SUPERFOODS, με μια μοναδική σύνθεση ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ και κολλαγόνου που μπορεί να σας δώσει αυτό που επιθυμείται για τα μαλλιά σας και όχι μόνο. Μην ξεχνάτε ποτέ πως η επιτυχία μέσω της διατροφής δεν είναι άμεση αλλά χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα από 3 έως 6 μήνες ώστε να λειτουργήσουν τα θρεπτικά συστατικά. Προτείνουμε την ΚΕΡΑΤΙΝΗ 250SF™ σε φυσικές κάψουλες των SUPERFOODS™ που κυκλοφορεί στα φαρμακεία.


 11d96g85g9Σύνθεση Καροτένιων Ilios™

Η έντονη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία κατά τους θερινούς μήνες αυξάνει τις ανάγκες για φυσική προστασία των κυττάρων του δέρματος και την εν γένη καλύτερη «θωράκιση» του οργανισμού.

Τα θρεπτικά συστατικά στα οποία επικεντρώνονται οι περισσότερες μελέτες, που εξετάζουν την διατροφική προστασία του δέρματος από τις δυσμενείς επιδράσεις των ακτινών UV-A και UV-B, είναι χωρίς αμφιβολία τα καροτενοειδή.

Τα συστατικά αυτά φαίνεται να εμφανίζουν «φωτοπροστατευτική» δράση, και να δρουν ουσιαστικά σε περιπτώσεις διαταραχών της φυσιολογικής κατάστασης του δέρματος.


Ζεόλιθος Θράκη™ με γεύση πορτοκάλι, για Super-καθαρό οργανισμό!33fd96f875

O Ζεόλιθος είναι ένα φυσικό προϊόν που δημιουργείται μέσα από φυσικές διαδικασίες εκατομμυρίων ετών. Το όνομά του προέρχεται από τις αρχαίες ελληνικές λέξεις Ζέω = βράζω και Λίθος = πέτρα, ενώ οι ιδιότητες και εφαρμογές του είναι τόσο σημαντικές που πολλοί τον χαρακτηρίζουν εκπληκτικό. Ο Ζεόλιθος διαθέτει τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα, χάρη στην οποία λειτουργεί ως ισχυρό αποτοξινωτικό για τον οργανισμό.

Η χρήση του Ζεόλιθου είναι σαν φυσικό συμπλήρωμα μετάλλων. Παράλληλα όμως, απορροφώντας τις ελεύθερες ρίζες και δεσμεύοντας βαρέα μέταλλα, τοξίνες και οργανικές ενώσεις, μπορεί και: 1. Βελτιώνει την λειτουργία των ζωτικών οργάνων, επειδή αυτά δεν επιβαρύνονται. 2. Δημιουργεί αίσθηση ευεξίας. 3. Αυξάνει την ενέργεια και βελτιώνει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών από τον πεπτικό σωλήνα. 4. Λειτουργεί σαν φυσικό ισοτονικό. 5. Ο οργανισμός αποθηκεύει τις τοξίνες και τα βαρέα μέταλλα στο λίπος, επομένως ο Ζεόλιθος είναι εξαιρετικά χρήσιμος σε όσους κάνουν δίαιτα ή αθλούνται, καθώς δεσμεύει τις τοξίνες και τα βαρέα μέταλλα που απελευθερώνονται από το κάψιμο του λίπους, με συνέπεια αυτά να μην περνούν στον οργανισμό, 6. Παράλληλα, μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν όλοι, καθώς δεσμεύει και αποβάλλει τις βλαβερές ουσίες που μπαίνουν στον οργανισμό από την τροφή, το νερό και τον αέρα.

Ζεόλιθος, απαραίτητος στο αδυνάτισμα!

Οι δίαιτες που οδηγούν σε γρήγορη απώλεια βάρους προκαλούν μια κατάσταση στον οργανισμό που ονομάζεται τοξίνωση. Σε κανονικές συνθήκες, οι λιπόφιλες τοξίνες, όπως οι διοξίνες, είναι αποθηκευμένες στο λίπος του οργανισμού και απελευθερώνονται και αποβάλλονται αργά, αλλά σταθερά. Αν κάποιος χάσει μεγάλη ποσότητα λίπους απότομα τότε τεράστιες ποσότητες λιπόφιλων τοξινών απελευθερώνονται στον οργανισμό με τραγικές συνέπειες για την υγεία. Επομένως, πριν ξεκινήσετε την νέα προσπάθεια απώλειας βάρους φροντίστε να έχετε προμηθευτεί από τα φαρμακεία και ένα μπουκαλάκι με Ζεόλιθο ΘράκηΤΜ, ώστε με την τεράστια ιοντοανταλλακτική του ικανότητα να δεσμεύει και να αποβάλλει από τον οργανισμό τις βλαβερές ουσίες. Ο Ζεόλιθος υποστηρίζεται με περισσότερες από 200 επίσημες μελέτες, που αποδεικνύουν τη χρησιμότητά του ως συστατικό με θετική και φυσιολογική επίδραση. Ο Ζεόλιθος Θράκη™ προέρχεται από την περιοχή της Θράκης με 95% καθαρότητα, που τον εντάσσει στην κορυφαία ποιότητα παγκοσμίως. Φυσική και άμεση αποτοξίνωση του οργανισμού σας Απαραίτητο για όσους κάνουν δίαιτα.

Δείτε όλα τα προϊόντα μας στο www.superfoods.gr

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...