Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Το άγχος για τις εξετάσεις τον έκανε μητροκτόνο!

Εσφαξε (με κουζινομάχαιρο) τη μάνα του όταν του ζήτησε να κλείσει την τηλεόραση γιατί την επομένη έδινε πανελλήνιες.

Κατακρεούργησε τη μάνα του επειδή του είπε να κλείσει την τηλεόραση! «Παγωμένη» παρακολουθεί η τοπική κοινωνία του Αγρινίου τις εξελίξεις όσον αφορά το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν μια 51χρονη είπε στον 18χρονο γιο της να σβήσει την τηλεόραση για να πάει να κοιμηθεί, αφού την επομένη είχε να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις.222g96j854kl9

Ηταν λίγο μετά τις 2.20 και στον πρώτο όροφο της διώροφης κατοικίας της οδού Ιωνίας, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, ο μικρότερος γιος της οικογένειας παρακολουθούσε τηλεόραση. Κάποια στιγμή ξύπνησε η μητέρα του -που είναι δασκάλα σε δημοτικό σχολείο- η οποία έγινε έξαλλη όταν είδε ότι το παιδί της όχι μόνο ήταν ξύπνιο, αλλά έβλεπε και πρόγραμμα στην τηλεόραση. Αμέσως του είπε να την κλείσει και να πάει να ξεκουραστεί γιατί το πρωί είχε εξετάσεις, αλλά ο νεαρός τής είπε να τον αφήσει ήσυχο. Εκείνη επέμεινε και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει, όταν ο 18χρονος -που ήταν ήδη αρκετά πιεσμένος λόγω των εξετάσεων- πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και άρχισε να χτυπάει με μανία τη μητέρα του, ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν ο πατέρας του, που είναι καθηγητής Λυκείου.

Η άτυχη 51χρονη δέχτηκε πέντε μαχαιριές (τρεις στον θώρακα, μία στην ωμοπλάτη και μία στον αντίχειρα) στην προσπάθειά της να αμυνθεί, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή. Στο μεταξύ, ο πατέρας ξύπνησε από τη φασαρία και τις φωνές της συζύγου του, την οποία έντρομος είδε να κείτεται σε λίμνη αίματος. Αυτό που του έκοψε την ανάσα, όμως, είναι όταν αντίκρισε το γιο του να τον κοιτάει με βλέμμα ψυχρό και παράλληλα χαμένο κρατώντας ένα ματωμένο κουζινομάχαιρο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν το αγόρι και το οδήγησαν στον εισαγγελέα Αγρινίου. Ο μητροκτόνος με ύφος που μαρτυρούσε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει ακόμα τι είχε κάνει, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώ μέχρι τότε θα κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.

Ενδεικτικό πάντως της πίεσης που είχε δεχτεί ο 18χρονος (ο οποίος έχει αδελφό φοιτητή Ιατρικής που σπουδάζει με υποτροφία σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού) είναι το γεγονός ότι κατά την πρώτη μέρα των εξετάσεων, όταν έδινε Μαθηματικά, λιποθύμησε από το άγχος!

Σοκαρισμένη η εκπαιδευτική κοινότητα

Μιλώντας στην «Espresso» ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αγρινίου, Σπύρος Αδάμης, αναφέρθηκε στο σοκ που έχει υποστεί η εκπαιδευτική κοινότητα από το αιματηρό συμβάν: «Εχουμε συγκλονιστεί από το θλιβερό περιστατικό, από το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα με θύμα μια μάνα και θύτη τον ίδιο της το γιο. Είναι αφόρητη η πίεση που ασκείται στα παιδιά κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, τα οποία νιώθουν ένα διαρκή φόβο για το αν θα περάσουν στις εξετάσεις και πόσο καλούς βαθμούς θα πάρουν». Στο μεταξύ, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κωνσταντίνου όπου δίδασκε η άτυχη 51χρονη έχει βυθιστεί στο πένθος, με τους μαθητές και τους δασκάλους να έχουν υποστεί σοκ.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...