Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Ο παπάς με άφησε έγκυο!

Το e-mail της Περουβιανής ερωμένης που «καίει» τον άτακτο εφημέριο! Η Εθελ Μπουζάλας εξομολογείται ότι νιώθει «χρησιμοποιημένη» και «πληγωμένη» από τον πατέρα Πασσιά

Το e-mail της Περουβιανής ερωμένης που «καίει» τον άτακτο εφημέριο! Η Εθελ Μπουζάλας εξομολογείται ότι νιώθει «χρησιμοποιημένη» και «πληγωμένη» από τον πατέρα Πασσιά

Με ένα εξομολογητικό email της η ερωμένη του ιερέα με τη σεξουαλική… υπογλυκαιμία, που έχει προκαλέσει πρωτοφανές σκάνδαλο στην ιστορία της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας των ΗΠΑ, τον καίει ανεπανόρθωτα δίνοντας λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη που προέκυψε μετά τις σεξουαλικές συνευρέσεις τους αλλά και για τα 30.000 δολάρια που αφαίρεσε η ίδια από το ταμείο του σχολείου της ενορίας του φεύγοντας.

Η 45χρονη Εθελ Μπουζάλας στο email που έστειλε στον επίσκοπο Αντώνιο Παρόπουλο, υπεύθυνο του τομέα Οικονομικών της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας στις ΗΠΑ, όπως αποκαλύπτεται από χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «New York Post», παραδέχεται πως έκανε ό,τι ήθελε με το ταμείο του σχολείου του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου πήγαιναν τα δίδακτρα που πλήρωναν οι γονείς των μαθητών. Ωστόσο επικαλείται καλές προθέσεις.

33e2r343 1
Η Περουβιανή, που είναι μητέρα τριών παιδιών, αποκαλύπτει ότι νιώθει «χρησιμοποιημένη» και «πληγωμένη» από τον 67χρονο φετιχιστή ιερέα Γεώργιο Πασσιά, ο οποίος, όπως αποκαλύπτει ευθέως πρώτη φορά η ίδια, την άφησε έγκυο. Μάλιστα φρόντισε να συμπληρώσει πως νιώθει ότι δεν είναι η πρώτη ερωμένη του που είχε αυτήν την «τύχη». «Δεν τολμώ καν να ρωτήσω αν ο πατήρ Γεώργιος έχει κάνει κάτι ανάλογο στο παρελθόν, αν και δείχνει να το ‘χει ξανακάνει. Γιατί να το αμφισβητήσω;» γράφει χαρακτηριστικά στο email.
«Με έχει αφήσει να σηκώσω όλο το βάρος του σκανδάλου, ενώ αυτός έχει κρυφτεί και είναι ασφαλής. Η αδερφή μου λέει ότι έχω χρησιμοποιηθεί και έχω γίνει θύμα για τα χρήματά μου, και ότι δεν είμαι κατά πάσα πιθανότητα το πρώτο θύμα του. Εχω πληγωθεί, όπως δεν έχω πληγωθεί ποτέ στο παρελθόν» προσθέτει η Μπουζάλας, η οποία εξομολογείται ότι δυσκολεύεται να πει την αλήθεια για όσα συμβαίνουν στον μεγαλύτερο γιο της, ο οποίος «αγαπά τον ιερέα».

Φετιχιστικά παιχνίδια

Η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία των ΗΠΑ τον περασμένο μήνα απομάκρυνε τον διαστροφικό ιερέα που λειτουργούσε στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, στο Ουάσινγκτον Χάιτς, καθώς βγήκαν στο φως τα βίντεο που τον έδειχναν να απολαμβάνει φετιχιστικού τύπου ερωτικά παιχνίδια με τη γυναίκα που παρουσίαζε ως «πνευματικό παιδί» του και η οποία ήταν ταμίας της ενορίας. Στα ροζ βίντεο, τα οποία φέρεται ότι ξετρύπωσε ο ομογενής απατημένος σύζυγος της Μπουζάλας, ο 68χρονος ιερέας εμφανίζεται να παρακολουθεί την «πέτρα του σκανδάλου» να φοράει μόνο το εσώρουχό της και να επιδίδεται σε cake sitting, στο γνωστό σεξουαλικό φετιχιστικό παιχνίδι που προβλέπει τη σύνθλιψη ενός κέικ με τα οπίσθια και τα πόδια.

33e2r343 233e2r343 4

Η Μπουζάλας στο email που έστειλε στον πατέρα Αντώνιο περιγράφει μια άνευ ελέγχου διαχείριση του ταμείου της ενορίας, που σκανδαλίζει περισσότερο ίσως και από τις σεξουαλικές προτιμήσεις του ιερέα. Η εκρηκτική Περουβιανή ισχυρίζεται ότι επειδή ο σύζυγός της δάνειζε «μεγάλα ποσά ρευστού» για σχολικά βιβλία και μισθοδοσίες της ενορίας, η ίδια φρόντιζε να παίρνει απευθείας χρήματα από το ταμείο και να του ξεπληρώνει έτσι τα δανεικά, χωρίς ωστόσο να συμπληρώνονται σχετικά έγγραφα. «Ο Τομ δεν έδωσε ποτέ χρήματα σε μορφή επιταγών, ήταν πάντα ρευστό, επειδή δραστηριοποιείται στα ακίνητα» γράφει η πρώην ταμίας της ενορίας.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Εθνικού Κήρυκα», ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής, επίσκοπος Φασιανής Αντώνιος σε email του με ημερομηνία 5 Οκτωβρίου 2015 ζητάει από την Περουβιανή να επιστρέψει το ποσό των 30.000 δολαρίων, γιατί διαφορετικά η κοινότητα θα καταφύγει στις αρμόδιες Αρχές. Ωστόσο, παρά τις οικονομικές διεκδικήσεις της, η Εκκλησία δείχνει και διάθεση να βοηθήσει τη γυναίκα, η οποία, όπως κρίνει, πρέπει να ζητήσει βοήθεια ειδικού. «Θα σας συνιστούσαμε να αναζητήσετε άμεσα βοήθεια. Αν επιθυμείτε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε κάποιον σύμβουλο – θεραπευτή και να καλύψουμε το κόστος» αναφέρει σχετικά ο επίσκοπος.

Ελεγε ότι είχε βαφτιστεί από τον ίδιο τον κληρικό χριστιανή ορθόδοξη φορώντας μπικίνι

Το 2013 είχαν αρχίσει να ξεπηδούν στη δημοσιότητα τις πρώτες νύξεις για την… ανορθόδοξη σχέση ανάμεσα στον πατέρα Πασσιά και την Μπουζάλας, αλλά και κατηγορίες που όλο και πλήθαιναν για οικονομική κακοδιαχείριση στην ενορία του Αγίου Σπυρίδωνα, στην οποία ανήκουν 33e2r343 5σχεδόν 200 οικογένειες. Ο ιερέας πήρε τα ηνία της εκκλησίας το 2006 και η Μπουζάλας εμφανίστηκε μαζί του ως βοηθός. Την αποκαλούσε «πνευματική κόρη» του και μαζί έφταναν το πρωί, μαζί έφευγαν το βράδυ. Ενας τεχνίτης μάλιστα που δούλευε για την εκκλησία αποκάλυψε ότι είχε δει την πάντα προκλητικά ντυμένη γυναίκα να κάθεται κάποια στιγμή στα πόδια του ιερέα.
Η Μπουζάλας, στο μεταξύ, προκειμένου να τονώσει το προφίλ της ευσεβούς χριστιανής, έλεγε με κάθε ευκαιρία στα μέλη της ενορίας ότι είχε βαφτιστεί από τον ίδιο τον Πασσιά χριστιανή ορθόδοξη φορώντας μπικίνι. Αυτό έγινε πριν γνωρίσει τον σύζυγό της, επίσης χριστιανό.

Η λάτρις των μίνι και των ψηλοτάκουνων παπουτσιών δεν είχε κάποιο τίτλο σπουδών, εξελίχθηκε όμως σε εθελόντρια διευθύντρια του σχολείου του Αγίου Σπυρίδωνα, που έχει τάξεις από το νηπιαγωγείο μέχρι την τελευταία τάξη του δημοτικού. Επίσης έγινε η ταμίας της εκκλησίας και ήταν επιφορτισμένη με τους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Σύντομα κάποια παράλογα έξοδα που γίνονταν για επισκευές σε κτίριο κατοικιών που ανήκε στην ενορία άρχισαν να εγείρουν ερωτήματα, όμως ο πατέρας Πασσιάς, που είχε διατελέσει και πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αμερικής επί Σπυρίδωνα, απέδιδε το 2013 τις ευθείες πια κατηγορίες σε «μαγείρεμα κακόψυχων ανθρώπων», δηλαδή πιστών που ήθελαν να τον εκδιώξουν από την εκκλησία. Μάλιστα η Αρχιεπισκοπή Αμερικής παραδέχεται τώρα ότι πριν από χρόνια είχε πραγματοποιηθεί έρευνα για τις καταγγελίες περί οικονομικών ατασθαλιών, ωστόσο τότε δεν είχε προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Ακόμα και σήμερα πάντως, όπως υπογραμμίζει και στο ρεπορτάζ του ο «Εθνικός Κήρυκας», ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Στιβ Παπαδάτος επιμένει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα οικονομικά της ενορίας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχουν καθόλου ατασθαλίες».

Το ξέσπασμα του απατημένου συζύγου: Ο 67χρονος ιερέας είναι ο τέλειος απατεώνας 

asasasa«Τέλειο απατεώνα» χαρακτηρίζει τον ιερέα Πασσιά ο Τομ Μπουζάλας, ο σύζυγος της Εθελ που έσπασε πρώτη φορά τη σιωπή του ξεκαθαρίζοντας ότι με τη σύζυγό του είναι σε διάσταση τα τελευταία 17 χρόνια. Μιλώντας στον «Εθνικό Κήρυκα» αποκάλυψε ότι ήταν αυτός που ενημέρωσε την Αρχιεπισκοπή για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Πασσιά με τη σύζυγό του και ότι ζήτησε ο ίδιος την απομάκρυνση του ιερέα.

Ο επιτυχημένος στον τομέα των ακινήτων επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι ο ιερέας έχει «σοβαρό πρόβλημα παραφιλίας (σ.σ.: ανώμαλη σεξουαλική συμπεριφορά), το οποίο είναι σοβαρότερο από ένα κέικ ή το φετίχ των ποδιών». Επίσης περιγράφει όσα έκανε ο ιερέας για να συντηρεί τον στενό κλοιό γύρω από τη σύζυγό του. Αναφέρει -μεταξύ άλλων- ότι ο Πασσιάς είχε πάρει αεροπλάνο από τη Φλόριντα μόνο και μόνο για να δει την Εθελ και να της πει ένα «γεια», ότι ξημεροβραδιαζόταν έξω από το σπίτι της περιμένοντάς την να επιστρέψει, ότι τη βομβάρδιζε με γραπτά τηλεφωνικά μηνύματα μες στη νύχτα και ότι φρόντιζε να τη μεταφέρει ο ίδιος παντού μη αφήνοντάς τη να οδηγήσει.

«Ποιος ιερεύς κακομεταχειρίζεται και προκαλεί μώλωπες στη σύζυγό μου; Ο π. Γεώργιος Πασσιάς το έκανε» προσθέτει ο Μπουζάλας, ο οποίος παραδέχεται ότι δεν ήθελε ποτέ να πιστέψει αυτό που γινόταν και εξηγεί πως δεδομένου ότι οι δυο τους ήταν ήδη σε διάσταση, δεν μπορεί να την κατηγορήσει για απιστία. «Αυτό που είδαν οι άνθρωποι στις φωτογραφίες ή και στη βιντεοταινία δεν είναι αντιπροσωπευτικό της συζύγου μου, αλλά του Γεωργίου και της εμμονής του με τη σύζυγό μου, (…) η οποία έπεσε θύμα του» λέει χαρακτηριστικά στον «Εθνικό Κήρυκα».
Θέλοντας δε να δώσει το στίγμα της απρέπειας του ιερέα έναντι της συζύγου του υποστηρίζει ότι μιλούσε άσχημα για τη μητέρα των τεσσάρων παιδιών του περιγράφοντάς την «ως φρικτή και επιβλητική». Τέλος, ο Μπουζάλας υπερασπίζεται τη διαχείριση της εν διαστάσει συζύγου του στα οικονομικά της ενορίας υποστηρίζοντας ότι με δικά του χρήματα «έφερε το σχολείο στον 21ο αιώνα».

24.10.2015 espresso weekend

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...