Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Η ερωτική σχέση του JFK (!!!) με τον κολλητό του

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για την κρυφή ζωή του πρώην προέδρου Κένεντι αλλά και του ανιψιού του Μπόμπι

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για την κρυφή ζωή του πρώην προέδρου Κένεντι αλλά και του ανιψιού του Μπόμπι

Νέο βιβλίο, που ρίχνει φως στις άγνωστες πτυχές της ζωής του Μπόμπι Κένεντι τζούνιορ, αποκαλύπτει -μεταξύ άλλων- την ερωτική σχέση που διατηρούσε ο θείος του, ο JFK, με τον γκέι στενό φίλο του.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Ο Λεμ Μπίλινγκς ήταν για τον πολύ κόσμο ο γκέι φίλος του προέδρου Κένεντι και ο άνθρωπος στον οποίο εμπιστεύτηκε τη φροντίδα του Μπόμπι Κένεντι τζούνιορ η μητέρα του Εθελ μετά τη δολοφονία του συζύγου της Ρόμπερτ Κένεντι. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο συγγραφέας Τζέρι Οπενχάιμερ μέσα από το βιβλίο του με τίτλο «Robert F. Kennedy Jr: RFK Jr and the Dark Side of the Dream», οι σχέσεις ανάμεσα στους τρεις άντρες ήταν στην πραγματικότητα πολύ πιο… στενές.

Στοματικό σεξ

Ο Λόρενς Κουίρκ, στενός φίλος του Μπίλινγκς, μιλώντας στον Οπενχάιμερ του αποκάλυψε ότι ο Μπίλινγκς του είχε εκμυστηρευτεί πως η σχέση του με τον JFK εμπεριείχε και ερωτικά στοιχεία. «Ηταν μια φιλία που περιλάμβανε στοματικό σεξ, με τον Τζακ πάντα στον ρόλο του 1 219αποδέκτη» του είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μπίλινγκς. Ο Κουίρκ μάλιστα έλεγε: «Ο Μπίλινγκς πίστευε ότι το συγκεκριμένο σχήμα επέτρεπε στον Τζακ να διατηρεί την ψευδαίσθηση ότι οι στρέιτ άντρες που απολαμβάνουν στοματικό σεξ από άλλους άντρες παραμένουν αποκλειστικά στρέιτ που αναζητούν σεξουαλική εκτόνωση».

Οταν η Εθελ Κένεντι εμπιστεύτηκε τη φροντίδα του γιου της Μπόμπι Κένεντι τζούνιορ στον Λεμ Μπίλινγκς, μετά τη δολοφονία του συζύγου της, αναπτύχθηκε μια διεστραμμένη φιλία μεταξύ τους. Ο Μπίλινγκς άρχισε να χορηγεί στον Μπόμπι ναρκωτικά, να του φουσκώνει τα μυαλά λέγοντάς του ότι θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος Κένεντι πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά και να τον ερωτεύεται, ακριβώς όπως είχε κάνει στο παρελθόν και με τον θείο του. Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φορές που τον αποκαλούσε κατά λάθος «Τζακ».

Η CIA πίσω από τη δολοφονία του Τζον, σύμφωνα με νέο βιβλίο

Θύμα των μυστικών υπηρεσιών της ίδιας της πατρίδας του φέρεται ότι έπεσε ο JFK, αφού, σύμφωνα με νέο βιβλίο, η εντολή για τη δολοφονία του δόθηκε από τον πρώην αρχηγό της CIA Αλεν Ντιουλς.
Ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Τάλμποτ, συγγραφέας του βιβλίου «The Devil’s Chessboard: Allen Dulles, the CIA, and the Rise of the America’s Secret Government», επιμένει ότι ο επικεφαλής της πιο ισχυρής μυστικής υπηρεσίας την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου ήθελε να βγάλει από τη μέση τον πρόεδρο «για το καλό της χώρας», καθώς τον θεωρούσε «εθνική απειλή».

Παρά το γεγονός ότι ο Κένεντι είχε απομακρύνει τον Ντιουλς από την ηγεσία της CIA δύο χρόνια πριν από τη δολοφονία του και τον είχε αντικαταστήσει με τον Τζον Μακ Κον, ο Τάλμποτ υποστηρίζει ότι στην υπηρεσία υπήρχε η «συναίνεση» ότι για το καλό της πατρίδας ο Κένεντι θα έπρεπε να φύγει από το προσκήνιο. «Ο Ντιουλς ήταν ο μόνος που διέθετε το ανάστημα, τις διασυνδέσεις και την αποφασιστική θέληση να κάνει κάτι τόσο μεγάλο».

2 121

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Ντιουλς διορίστηκε επικεφαλής της επιτροπής Γουόρεν που ανέλαβε να διερευνήσει τη δολοφονία Κένεντι, την ίδια στιγμή που από τη δημοσιοποίηση των διαβαθμισμένων αρχείων της CIA εκείνης της περιόδου προκύπτει ότι ο Μακ Κον είχε αποκρύψει πληροφορίες από την επιτροπή Γουόρεν σχετικά με την επίθεση, για να την οδηγήσει στο βολικό συμπέρασμα ότι ο Λι Χάρβεϊ Οσβαλντ έδρασε μόνος του.

Αυτό δεν είναι το μόνο κακό που προσάπτει ο Τάλμποτ στον Ντιουλς. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, ο Ντιουλς επέβλεπε επικίνδυνα πειράματα στον ανθρώπινο εγκέφαλο και ενδιαφερόταν να μάθει αν το LSD μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να προγραμματίσει τον εγκέφαλο ανθρώπων να λειτουργήσουν σαν ζόμπι.

16.17.10.2015 espresso pontarisma

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...