Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Η North Star Entertainment παρουσιάζει τα σχέδια του Project VORIA του νέου...

Τα επίσημα σχέδια και τη στρατηγική της για το...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος βλέπει την φωτογραφία του Ντίνου

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ηρακλής και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στη Super League

Με τη φανέλα του «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» θα εμφανιστεί ο Ηρακλής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Με τη φανέλα του «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» θα εμφανιστεί ο Ηρακλής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Το  «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ», Μέγας Χορηγός της ΠΑΕ Ηρακλής, με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, σε μία ευχάριστη συγκυρία για την «κυανόλευκη» ομάδα, που την βρίσκει και πάλι στα «μεγάλα σαλόνια» της Superleague, πραγματοποίησε ειδική εκδήλωση για τους δημοσιογράφους στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

O προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, οι ποδοσφαιριστές Μιχάλης Μπουκουβάλας, Απόστολος Βέλλιος και Νίκος Ζιαμπάρης, καθώς και ο Αντιπρόεδρος της ομάδας, κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος συμμετείχαν στο πάνελ της εκδήλωσης.

Οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να «πολιορκήσουν» τους παίκτες και τον προπονητή εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. 

Ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για τον κόσμο. Δυστυχώς σήμερα προέκυψε ένα πρόβλημα με τον Λάζαρ, περιμένουμε αν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Θα κάνουμε το παν για να κερδίσουμε. Οι λεπτομέρειες παίζουν σημαντικό ρόλο σε έναν αγώνα. Εμείς βγάζουμε τελικές, αλλά έχουμε σκοράρει λίγες φορές. Είναι ένα στοιχείο που πρέπει να βελτιώσουμε. Είναι σημαντικό να προηγηθούμε. Όταν το κάνουμε πολύ σπάνια χάνουμε βαθμούς».

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, εκ των αρχηγών της ομάδας, τόνισε: «Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα με μία νίκη. Στη συνέχεια δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε. Αξίζουμε περισσότερους βαθμούς. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ιδιαίτερο. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο πλάνο μας και να κερδίσουμε. Είναι δύσκολος ο αντίπαλος. Εμείς όμως έχουμε πίστη στην ομάδα, στις ικανότητες και ευελπιστούμε πως θα τα καταφέρουμε».

Ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλή Απόστολος Βέλλιος ανέφερε: «Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι, πολύς κόσμος το περιμένει. Κυρίως εμείς γιατί λείπαμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτό το παιχνίδι. Όποιος το θέλει πιο πολύ θα το κερδίσει. Ανυπομονούμε να έρθει η Κυριακή».

Ειδική αναφορά στη στήριξη που παρέχει ο ΟΠΑΠ μέσω της χορηγίας έκανε ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Θεόδωρος Παπαδόπουλος: «Για την ομάδα μας, τον Ηρακλή, η συμβολή της ΟΠΑΠ Α.Ε είναι πολύ σημαντική και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Για μας η παρουσία του ΟΠΑΠ και του «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» είναι καταλυτική στην προσπάθεια του Ηρακλή να επανέλθει όσο το δυνατόν πιο ισχυρός. Ειδικά αυτή την εποχή που το ποδόσφαιρο περνά δύσκολες στιγμές, η στήριξή τους είναι για μας ψήφος εμπιστοσύνης. Ευχόμαστε η συνεργασία να είναι εξίσου επωφελής και για τις δύο πλευρές και να συνεχιστεί στο βάθος των χρόνων»

Παράλληλα, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, επισήμανε πως ο ΟΠΑΠ βοηθάει τον Ηρακλή, όχι μόνο σε πράγματα που φαίνονται, δηλαδή στην πρώτη ομάδα, αλλά και σε πολλά άλλα που δεν φαίνονται, όπως είναι οι Ακαδημίες και οι Υποδομές, ευχαριστώντας προσωπικά και τον Πρόεδρο της ΟΠΑΠ Α.Ε, κ. Καμίλ Ζίγκλερ.

 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...