Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Essien Files

Η «ΠΟΡΕΙΑ» ΤΟΥ ΓΚΑΝΕΖΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΥΠΑΡΞΗ

Η «ΠΟΡΕΙΑ» ΤΟΥ ΓΚΑΝΕΖΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΥΠΑΡΞΗ

Αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά, όμως ακόμη περιμένουν οι φίλαθλοι για το ντεμπούτο του Μικαέλ Εσιέν, που,σχεδόν καθημερινά, απασχολεί τον Παναθηναϊκό, αλλά μπάλα δεν τον βλέπουν να παίζει… Τι έχει συμβεί όμως από την πρώτη ημέρα που ο επονομαζόμενος «βούβαλος» ντύθηκε στα «πράσινα», μέχρι σήμερα, που παραμένει εκτός δράσης;

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΛΕΚΟΓΛΟΥ

Ξημερώματα 2ας Ιουνίου, ο Γκανέζος σούπερ σταρ πατά το πόδι του στην Ελλάδα, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που έχουν κατακλύσει τους χώρους του αεροδρομίου. Αργά το βράδυ η ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτησή του με συμβόλαιο διετούς διάρκειας και αμοιβή που ξεπερνά εκείνη του Μάρκους Μπεργκ (για 1.200.000 ευρώ τον χρόνο έκαναν λόγο οι πληροφορίες, αργότερα διευκρινίστηκε ότι οι ετήσιες απολαβές του Εσιέν -όπως αναφέρεται στο συμβόλαιο που κατατέθηκε στη Σούπερ Λίγκα- ανέρχονται σε
800.000, δηλαδή 1.600.000 ευρώ τη διετία και, περίπου 100.000 παραπάνω από την αμοιβή του Σουηδού).

3 Ιουνίου: Γνωστοποιούνται τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Γκανέζος. «Ολα είναι καλά» λένε από τον Παναθηναϊκό, διαγράφοντας έτσι τις αμφιβολίεςπου εκφράστηκαν (από… αντιπάλους) με αφορμή τα προβλήματα τραυματισμών που είχε αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα.
28 Ιουνίου: Ο Εσιέν επιστρέφει στην Αθήνα από το Λονδίνο (όπου έχει οργανώσει μια σημαντική φιλανθρωπική εκδήλωση) και βρίσκεται για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί (για τα εργομετρικά και τις αιματολογικές εξετάσεις). Μερικές ημέρες μετά, ξεκινά η προετοιμασία.
4 Ιουλίου: Διαπιστώνεται ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως έχουν σχεδιαστεί. Ο Εσιέν έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς-κοιλιακούς και δεν μπορεί να ακολουθήσει όλο το προπονητικό πρόγραμμα. Η συμμετοχή του σε κανονικούς ρυθμούς (προπόνησης) αργεί, πολύ περισσότερο το ντεμπούτο του.
Ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης. Χάνει σίγουρα τα πρώτα ματς (για το Τσάμπιονς Λιγκ). Στον Παναθηναϊκό ανησυχούν έντονα. Αποφασίζεται να αποσταλεί στο Μόναχο για να υποβληθεί σε επέμβαση από τη Γερμανίδα (εξειδικευμένη σε επεμβάσεις αποκατάστασης προβλημάτων σε κοιλιακούς-προσαγωγούς) Ούλρικε Μούσαβεκ.
22 Ιουλίου: Ο Εσιέν (που είχε υποστεί δύο φορές ρήξεις χιαστών, ως παίκτης της Τσέλσι, το 2008 και το 2011, ενώ η τελευταία φορά που αγωνίστηκε στη Μίλαν -για ελάχιστα, έστω λεπτά- ήταν στις 21 Μαρτίου) περνά την πόρτα της κλινικής στη βαυαρική πρωτεύουσα και υποβάλλεται σε επεμβατική θεραπεία στους προσαγωγούς. Επιστρέφοντας ξεκινά, μετά από λίγες ημέρες, ειδικό πρόγραμμα με προοπτική να είναι έτοιμος στις αρχές Σεπτεμβρίου.
18 Αυγούστου: Ο Γκανέζος, φανερά αδυνατισμένος,όπως ενημερώνει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ, εντείνει ρυθμούς προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, έχοντας ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Η καλύτερη είδηση, τέσσερις ημέρες μετά, όταν γνωστοποιείται ότι έβγαλε όλο το πρόγραμμα προπόνησης.
23 Αυγούστου: Περιλαμβάνεται στην αποστολή για τον αγώνα στο Αγρίνιο (είναι θεατής), ενώ, οκτώ ημέρες μετά, αγωνίζεται για 65′ σε φιλικό με το Αιγάλεω. Ακολουθεί νέο φιλικό (5 Σεπτεμβρίου), με τον Πανελευσινιακό (αγωνίστηκε στο β’ ημίχρονο), ενώ στη φιλική ρεβάνς στην Ελευσίνα (έπαιξε για πρώτη φορά μπροστά σε κόσμο), βγάζει όλο το 90λεπτο.

Παραμένει ανέτοιμος. Λίγο μετά, αποχωρεί με ενοχλήσεις από την προπόνηση, κι ενώ ετοιμαζόταν για τη μεγάλη επιστροφή.

Μετά το μπαρ, θετικός σε αλκοτέστ

Ενώ ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα προσπαθώντας να κερδίσει το χαμένο έδαφος, η αποκάλυψη ότι βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αλκοτέστ μετά από νυχτερινή έξοδο (πρωινές ώρες ενός Σαββάτου του Σεπτεμβρίου) προκαλεί πανικό. Δημοσιεύεται και φωτογραφία του, όπου φαίνε-
ται να συζητάει στην μπάρα με μια μπαργούμαν. Η… είδηση φτάνει και στην Γκάνα, όπου κάνουν λόγο για σχέση του Εσιέν με την κοπέλα, προκαλώντας την οργή του παίκτη. «Ηλίθιοι, τσεκάρετε τα γεγονότα και να είστε επαγγελματίες, προτού γράψετε βλακείες» γράφει ο Μικαέλ στο διαδίκτυο, ενώ, στην προσπάθειά του να ανεβάσει ρυθμούς στην προπόνηση, αισθάνεται εκ νέου ενοχλήσεις. Πολλά ακούγονται σε βάρος του ιατρικού επιτελείου, υποχρεώνοντας την ΠΑΕ να προβεί σε ανακοίνωση, όπου καλύπτει απόλυτα τα στελέχη της.
Λίγο μετά, δημοσιεύματα αναφέρονται στις πιθανότητες διαζυγίου με τον παίκτη. Η ΠΑΕ διαψεύδει κάθε πληροφορία. Ο Εσιέν συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις. Ο χρόνος επανόδου στη δράση παραμένει άγνωστος.

16.17.10.2015 espresso pontarisma

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...