Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Από περιζήτητος εργένης και καρδιοκατακτητής του χθες «μεταμορφώθηκε» σε κλασικό «χαζομπαμπά»

Ο γνωστός ηθοποιός βγήκε απογευματινή βόλτα με την κορούλα...

«Η δική μας οικογένεια»: Ο Αντρέας ζηλεύει όταν βλέπει την Καίτη να...

Η Ειρήνη προσπαθεί να φροντίσει τον εαυτό της και...

Οι εξελίξεις της σειράς «Μαύρο Ρόδο»: Ο Θέμης πιάνει τον Παράσχο στα...

Εσωτερικές συγκρούσεις που απαιτούν άμεσες αποφάσεις, κρίσιμες αναμετρήσεις και...

«Dragon’s Den»: Πήρε το «πράσινο φως» για τη νέα σεζόν

Χαράς ευαγγέλια για τον Σάκη Τανιμανίδη και το «Dragon's Den».H...

Σαββατοκύριακο 17-18 Οκτωβρίου 2015

Μπορεί οι αλλαγές στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα σας να γίνονται ερήμην σας, όμως θα πρέπει να προσαρμοστείτε και να μην αντιδράτε σπασμωδικά, αφού έτσι κι αλλιώς δεν μπορείτε να τις αποτρέψετε.

Μπορεί οι αλλαγές στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα σας να γίνονται ερήμην σας, όμως θα πρέπει να προσαρμοστείτε και να μην αντιδράτε σπασμωδικά, αφού έτσι κι αλλιώς δεν μπορείτε να τις αποτρέψετε. Σκεφτείτε λογικά και ψύχραιμα και μετά πράξτε αναλόγως των αποτελεσμάτων, καθώς η Αφροδίτη -σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 17- θα σας μπερδέψει και θα σας αποπροσανατολίσει.

Ηρθε η ώρα των μεγάλων αποκαλύψεων. Ακόμα κι αν κάποιες πονέσουν, είναι απαραίτητες για να πάψουν να σας κυνηγούν φαντάσματα του παρελθόντος. Οσοι είστε δεσμευμένοι θα πρέπει να ανοίξετε καινούργια κανάλια επικοινωνίας με τον σύντροφό σας συζητώντας για όλα, ευχάριστα ή δυσάρεστα. Επίσης πρέπει επιτέλους να καταλάβετε πως δεν γίνεται μόνο να παίρνετε και να μη δίνετε ούτε ψίχουλο. Σταματήστε να είστε τόσο καταπιεστικοί απέναντί του και δώστε του χώρο να αναπνεύσει.

Είναι σημαντικό για τον σύντροφό σας να μπορεί να πάρει και αυτός πρωτοβουλίες για να νιώθει πως υπάρχει σε αυτή τη σχέση. Δεν μπορείτε να είστε άδικοι και καυστικοί μαζί του, όταν δεν τον αφήνετε καν να δοκιμάσει να αναλάβει μερικές από τις ευθύνες. Αν θέλετε πραγματικά να τα πάτε καλά με τον σύντροφό σας, είναι σημαντικό και απαραίτητο να τον συμπεριλάβετε στα ενδιαφέροντά σας και να μην τον παραμελείτε για χάρη φίλων ή γνωστών. Ονειρεύεστε την τέλεια σχέση και μπορείτε να την έχετε, αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας, ώστε τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα.

ΚΡΙΟΣ: Είστε έτοιμοι να υπερνικήσετε εμπόδια και μικρές δοκιμασίες. Θα οδηγηθείτε σε επανεξέταση των συναισθημάτων και των σχέσεών σας, κυρίως των ερωτικών. Μην πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις και φροντίστε να μην προχωρήσετε σε μια συμβίωση, εφόσον η κρίση σας παραμένει θολωμένη. Υπολογίστε τα έσοδά σας, γιατί προβλέπεται να συνεχιστούν τα μεγάλα έξοδα. Αφήστε στην άκρη αλλαγές που θα τα αυξήσουν ακόμα περισσότερο και μελετήστε πιο προσεκτικά ενδεχόμενες οικονομικές τοποθετήσεις. Μην πιστέψετε πως ό,τι λάμπει είναι χρυσός και μην πανικοβληθείτε. Στο κάτω κάτω, δεν είναι τόσο χάλια τα οικονομικά σας. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει για να βρει και πάλι τον ρυθμό του. Θα έχετε περίεργες διαθέσεις και συναισθήματα, αλλά θα πρέπει να αγνοήσετε τα μηνύματα που θα σας δώσει η διαίσθησή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεχτείτε τη βοήθεια που θα σας δώσουν φιλικά πρόσωπα και δώστε την κι εσείς αν σας ζητηθεί, ιδιαίτερα σε κάποια από πρόσωπα που σας στάθηκαν χρήσιμα στο παρελθόν. Ξεπεράστε τις δυσκολίες με φιλική προσέγγιση, η οποία θα σας επιτρέψει να πετύχετε καλές διασυνδέσεις και γόνιμες επαφές. Οι οικονομικές προσαρμογές, τα έξοδα και οι πιθανές επενδύσεις σάς ταλαιπωρούν ακόμα, αλλά προς το τέλος της ημέρας αλλάζουν λίγο τα πράγματα και θα πάρετε ανάσα. Αν χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή κάποιο σχέδιό σας που μέχρι τώρα δημιουργούσε μόνο προβλήματα, κάντε το χωρίς να σκύψετε το κεφάλι, γιατί δεν έχετε άλλη επιλογή. Προσέξτε τις λεπτομέρειες που θα σας εδραιώσουν στον επαγγελματικό χώρο και δείξτε υπομονή σε κάθε βήμα που θα κάνετε, μέχρι να ολοκληρωθούν σωστά τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι νέες ιδέες σας θα αποδειχθούν κερδοφόρες, αν αποφασίσετε να δουλέψετε περισσότερο για να τις υλοποιήσετε. Εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας και δείξτε στους ανωτέρους σας ότι έχετε τις ικανότητες που ζητούν και άλλες τόσες που δεν ξέρουν ή δεν έχουν παρατηρήσει. Η δημιουργικότητά σας θα επιβραβευτεί, γι’ αυτό δουλέψτε σκληρά για να φέρετε εις πέρας μια υποχρέωση που έχετε αναλάβει κι αν θέλετε να είστε συνεπείς, ζητήστε τη συνεργασία των συναδέλφων σας. Προχωρήστε δυναμικά για να μη σας σταματήσει κανείς. Το πρώτο βήμα σας θα χαρακτηρίσει τη δημιουργική περίοδό σας. Σκεφτείτε προσεκτικά τις αλλαγές που έχετε υπόψη, χωρίς να παρασύρεστε από παρορμητικές σκέψεις. Αναζητήστε τις αιτίες των κρυφών φόβων που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε σε μια σχέση, ώστε να τους ξεπεράσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και μην τον σπαταλάτε με ανούσιες συζητήσεις. Μη γυρνάτε στο παρελθόν και αναλώνετε τον χρόνο σας σκεπτόμενοι αν μια συναισθηματική σχέση που έχει τελειώσει μπορεί να αναβιώσει. Ασχοληθείτε με τις φιλοδοξίες που έχετε, οι οποίες μπορούν να μεταβληθούν σε δυνατότητες, και τα θετικά θα είναι σαφώς περισσότερα από τα αρνητικά. Ευτυχώς η διάθεσή σας θα αλλάξει γρήγορα προς όφελος της προσωπικής ζωής σας. Η διέξοδος των καταπιεσμένων συναισθημάτων σας θα περιορίσει την αρνητική διάθεση που είχατε μέχρι τώρα να προσεγγίσετε τη ζωή με τις δυσκολίες της. Σκεφτείτε ότι μπορείτε να καταφέρετε πολύ περισσότερα χωρίς να έχετε απόλυτη ανάγκη τους άλλους για να τα πραγματοποιήσετε. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να υπερτιμήσετε τις δυνατότητές σας και να οδηγηθείτε στην υπερβολή.

ΛΕΩΝ: Αγαπήστε τον εαυτό σας για να αγαπήσετε περισσότερο τα έργα σας, αλλά και τα άτομα που σας περιβάλλουν. Η ανεπτυγμένη διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τους άλλους καλύτερα. Οσοι είστε δεσμευμένοι φροντίστε να παραμείνετε αφοσιωμένοι στον σύντροφό σας και να θυμάστε πως αυτά που σας προτείνουν οι φίλοι σας να δοκιμάσετε και αφορούν τη σχέση σας δεν είναι απαραιτήτως σωστά. Αντιθέτως, μερικές φορές μπορεί να καταστρέψουν ό,τι με κόπο έχετε χτίσει. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές, βρείτε άλλον τρόπο, που θα βρίσκει σύμφωνο το έτερόν σας ήμισυ και δεν θα προκαλεί εντάσεις, καβγάδες και αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Θα ήταν άσχημο να σχηματίσει για εσάς μια εικόνα που σαφώς δεν σας ταιριάζει ούτε σας χαρακτήριζε ποτέ. Ξανασκεφτείτε αν πρέπει να κλονίσετε τη σταθερότητα της σχέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας στο πώς θα δημιουργήσετε όλες εκείνες τις βάσεις και τις προϋποθέσεις που θα σας επιτρέψουν να ανακάμψετε οικονομικά. Μην αλλάζετε συνέχεια τη στρατηγική σας και αποπροσανατολίζεστε. Κρατήστε σταθερά τον ρόλο που σας αρμόζει για να ξέρετε τον ρόλο που παίζουν οι άλλοι και μετά προσπαθήστε να δημιουργήσετε στεγανά στις υποθέσεις σας, ώστε να προχωρήσουν τα επαγγελματικά σχέδιά σας. Μη χαθείτε μέσα σε έναν κυκεώνα σκέψεων για το πώς θα εξασφαλίσετε αίσιο μέλλον στη συναισθηματική σας σχέση, αντιθέτως σκεφτείτε ποιες πρέπει να είναι οι κινήσεις που θα κάνετε για να έχετε μόνιμη και σταθερή σχέση με τον σύντροφό σας. Καλό θα ήταν να τον αντιμετωπίστε με διαφορετικό πνεύμα και προπαντός με αγάπη. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ανανεωθείτε στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Οι αλλαγές σας αρέσουν μόνο όταν τις αποφασίζετε εσείς, αλλά στη ζωή υπάρχουν γεγονότα που συμβαίνουν ανεξάρτητα από τα προσωπικά σας θέλω. Δεχτείτε τις θετικά για να κερδίσετε από αυτές και στο άμεσο μέλλον θα σας δοθούν οι δυνατότητες για μια ουσιαστική αλλαγή πορείας. Συμπλεύστε με τα γεγονότα, όποια κι αν είναι αυτά, και αποκτήστε μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στις καταστάσεις ενεργοποιώντας συγχρόνως τη διαίσθησή σας. Προβείτε στις απαραίτητες βελτιώσεις για την προσωπική σας προβολή. Αρκετές από τις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό ολοκληρώνονται, γι’ αυτό αντιμετωπίστε και εσείς το τέλος τους, καθώς είναι σημαντικό να κατανοήσετε το αποτέλεσμα, ανεξαρτήτως του αν σας είναι αρεστό ή όχι. Δεχτείτε το σαν ένα σημάδι γνώσης, που σας ετοιμάζει για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εναρμονιστείτε με το περιβάλλον σας και βρείτε τα κοινά σημεία που έχετε με τους άλλους, ώστε να είναι η μεταξύ σας συνεργασία πρόσφορη και επικερδής. Οι προσωπικές σχέσεις σας με κάποια από τα πρόσωπα της οικογένειας θα διαταραχθούν, καθώς θα δυσπιστούν επίμονα απέναντί σας και είναι πιθανόν να διαφωνήσουν ανοιχτά με τις απόψεις σας. Ισως να μην πρέπει να αποκαλύψετε τα σχέδιά σας και τις σκέψεις σας, αλλά να προετοιμαστείτε για μια περίοδο ανανέωσης. Αν δείξετε προσοχή και επιλέξετε να φερθείτε με διπλωματία στις σχέσεις σας με το οικογενειακό περιβάλλον σας, οι αναπάντεχες αλλαγές που θα συμβούν θα σας βρουν προετοιμασμένους και μπορεί να σας είναι ευχάριστες. Η τρυφερότητα και η αγάπη είναι ο καλύτερος τρόπος για να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τους δείξετε ότι τα νοιάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν δεν κάνετε κάτι για να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο εισπράττετε τα πράγματα, η υγεία σας θα γίνει και πάλι εύθραυστη επηρεάζοντας το νευρικό σας σύστημα. Διακόψτε οριστικά σχέσεις με άτομα που σας βασανίζουν, πριν καταρρεύσετε. Κάντε εσείς κάτι για τον εαυτό σας και μην περιμένετε από τους άλλους. Εχετε το χάρισμα ακόμα και χωρίς να επιμελείστε την εξωτερική σας εμφάνιση, οι άλλοι να σας βρίσκουν κάθε φορά που σας βλέπουν και πιο όμορφους. Προσαρμοστείτε το συντομότερο δυνατόν με τις νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν στον οικονομικό τομέα σας, περικόπτοντας κάποιες από τις δαπάνες σας. Μην αποσυρθείτε από το προσκήνιο και κάνετε το λάθος να παίξετε βοηθητικό ρόλο στον εργασιακό χώρο, γιατί αυτό θα σας κουράσει. Αν έχετε τη δυνατότητα, προτιμήστε να πάρετε έστω και μια προσωρινή άδεια λίγων ημερών, που θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε λογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεπεράστε διάφορες ανασφάλειες που προέρχονται από άσχημες εμπειρίες του παρελθόντος και με διαισθητικό τρόπο ανακαλύψτε πρόσωπα και καταστάσεις. Αποφύγετε κάθε παρασκηνιακή ενέργεια που θα σας βλάψει τόσο στον εργασιακό σας τομέα όσο και στον οικονομικό. Δεν πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις επαγγελματικές δυνατότητές σας, παρότι όσο θα περνούν οι μέρες θα έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Τα συναισθήματά σας αρχίζουν να παίρνουν φωτιά, όμως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάψετε να κοιτάτε δεξιά κι αριστερά, ώστε οι αδέσμευτοι να ανακαλύψετε ένα νέο έρωτα και οι δεσμευμένοι να χαρείτε τη σχέση σας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα χαράξετε μια σταθερή πορεία στην ερωτική σας ζωή. Δείξτε εμπιστοσύνη και αφοσίωση στον σύντροφό σας. Εκτός του ότι το έχει ανάγκη, είναι και απαραίτητο για να είναι υγιής η σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξέρετε καλά πως όσο δυναμικοί κι αν είστε ή θέλετε να δείχνετε, έχετε ανάγκη από ειλικρίνεια, αμοιβαίο σεβασμό και ζεστασιά. Οι διάφορες δραστηριότητες φαίνεται πως έχουν εξαντλήσει την υπομονή σας και θέλετε να απομακρυνθείτε από κάποιες καταστάσεις. Μη διστάζετε να εκφράσετε στο έτερόν σας ήμισυ τις απόψεις που έχετε για τον έρωτα, γιατί μάλλον θα εκπλαγείτε όταν δείτε ότι συμφωνούν με τις δικές του. Μόλις νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας, αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και το ταίρι σας θα ανταποκριθεί πρόθυμα και με χαρά στο ερωτικό σας κάλεσμα. Τώρα εσείς είστε αυτοί που θα πάρετε τη σχέση σας από το χέρι και θα την οδηγήσετε εκεί που θέλετε. Αν χρειαστεί, αποφύγετε να πάτε σε μέρη πολυσύχναστα, ώστε να αποδράσετε κάπου οι δύο σας, να χαλαρώσετε και να έρθετε ο ένας πιο κοντά στον άλλον.

ΙΧΘΥΕΣ: Αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον των αδέσμευτων θα μονοπωλήσουν τα οικονομικά σχέδια και τα βασικά θέματα της καθημερινότητας, ώστε στη συνέχεια να είναι ελεύθεροι να κατακτήσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει. Εχει έρθει η ώρα να αφήσετε πίσω σας την απομόνωση στην οποία είχατε κλειστεί αλλά και τις αμέτρητες φορές που νιώσατε χαμηλή αυτοπεποίθηση. Εχετε πάρει πλέον τα μαθήματά σας και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες περιπέτειες. Αναζητήστε μέσα από το φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον άτομα που μπορούν να καταλάβουν τις ανησυχίες σας και να τις συμμεριστούν. Πιστέψτε σε εσάς και τη γοητεία σας, εκφράστε τα συναισθήματά σας και κάντε τον έρωτα προσωπική σας υπόθεση. Οι μέρες που έρχονται θα σας αποζημιώσουν για τις δυσκολίες που περάσατε.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εντυπωσιάζει στα 92 της μητέρα καταξιωμένης ηθοποιού

Η σικάτη κυρία της φωτογραφίας είναι 92 ετών ωστόσο...

Παντρεύτηκε ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου – Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο

Η Μελίνα Ασλανίδου υπήρξε ζευγάρι με τον κομμωτή, Βασίλη...

Χαμογελαστή και με διαπεραστικό βλέμμα από παιδί η Ελληνίδα πρωταγωνίστρια

Το χαμόγελό της και το βλέμμα είναι ίδιο μέχρι...

«Πάντα η μαμά μου, μου έβαζε ωραία ρούχα, κοσμήματα και τσιμπιδάκια στα μαλλιά»

Το όμορφο κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή κυρία της...

Δύσκολες ώρες για την Αγγελιδάκη και τη Δαρμουσλή – Κάηκε το εστιατόριο των συζύγων τους

Δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια της  Έλλης Αγγελιδάκη και...

Αυτή είναι η αντίδραση της Όλγας Τρέμη μετά τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου

Μετά τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου στο περιοδικό ΟΚ...