«Γηροκομείο» η έπαυλη του Χιου Χέφνερ

Η έπαυλη του Χιου Χέφνερ, η οποία εδώ και δεκαετίες είναι συνώνυμο των οργίων, θυμίζει περισσότερο γηροκομείο

Η έπαυλη του Χιου Χέφνερ, η οποία εδώ και δεκαετίες είναι συνώνυμο των οργίων, θυμίζει περισσότερο γηροκομείο, αφού μέσα σε αυτήν κυκλοφορούν περισσότερες νοσοκόμες παρά «κουνελάκια». Η 25χρονη Βρετανίδα playmate Κάρλα Χόου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «The Sun», με την ευκαιρία της απόφασης του περιοδικού «Playboy» να αποσύρει τα γυμνά από τις σελίδες του, αποκαλύπτει ότι το τέλος εποχής δεν αφορά μόνο το έντυπο.

Σύμφωνα πάντα με τις διηγήσεις της, ο 89χρονος πια ιδρυτής της αυτοκρατορίας «Playboy» Χιου Χέφνερ προτιμάει τις ήσυχες βραδιές παίζοντας επιτραπέζια, παρά παίζοντας με τις playmates.

«Τον περισσότερο καιρό θέλει να παίζει σκάκι με τους φίλους του και να βλέπει παλιές ταινίες» εξηγεί η Κάρλα και προσθέτει ότι η εμβληματική έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς δεν είναι πια «ένα μέρος ακροτήτων με όργια και τόπλες κορίτσια» και ότι «ο Χεφ είναι τόσο αδύναμος που πάει παντού περιτριγυρισμένος από νοσοκόμες.

Δεκαετία του ’80
Το μοντέλο, που μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στην Καλιφόρνια και τη Βρετανία, προσθέτει ότι ακόμα και η έπαυλη έχει αρχίσει να… γερνάει. «Ο Χέφνερ δεν φεύγει σχεδόν ποτέ από το σπίτι και αρνείται να αλλάξει οτιδήποτε μέσα στην έπαυλη, η οποία μοιάζει να έχει κολλήσει στη δεκαετία του ’80». Παλαιωμένα τηλέφωνα κρέμονται διαλυμένα στους τοίχους, τα δωμάτια μυρίζουν μούχλα και δίνουν την αίσθηση εγκατάλειψης.

Ακόμα και το φαγητό παραπέμπει σε νοσοκομείο. Το δείπνο, για παράδειγμα, σερβίρεται στις 6.30 το απόγευμα, ενώ αυτό που υπάρχει στα πιάτα έχει γεύση «νοσοκομειακή». Στις 7 ο Χεφ σηκώνεται από το τραπέζι και πηγαίνει να δει την αγαπημένη του ταινία και μετά κατευθείαν στο κρεβάτι για ύπνο. Και επειδή, για να κοιμηθεί, θέλει ησυχία, επιβάλλει «αυστηρή απαγόρευση κυκλοφορίας» στα «κουνελάκια» στις 9 ακριβώς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...

Αποκάλυψη για υπόθεση θανάτου Μυρτώς: «Πήγαν στο ξενοδοχείο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του 66χρονου»

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όλη η αλήθεια για τον 66χρονο που συνομιλούσε η Μυρτώ – Η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του

Πολλά ερωτηματικά προέκυψαν με την εμπλοκή του 66χρονου στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

«Πάγωσε» στον αέρα η Μαρία Ηλιάκη: «Πέθανε; Πότε;»

Απρόσμενη στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Νωρίς Νωρίς» το πρωί της Δευτέρας όταν μια πληροφορία άφησε τη Μαρία Ηλιάκη κυριολεκτικά άφωνη.

Δικηγόρος οικογένειας Μυρτώς: Η αποκάλυψη για τα νέα στοιχεία που θα έρθουν στο φως

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Μυρτώς στην Κεφαλονιά...

Γιώργος Λιάγκας: Στον Βόλο με τους γιους του για ξεχωριστό λόγο

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλία μαζί...

«Βόμβα από GIO» – Οι δύο λόγοι που αποχώρησε ο αγαπητός παίκτης από το «J2US»

Ενα «J2US» που τίναξε την μπάνκα του τηλεοπτικού παρασκηνίου στον αέρα. Ενα live με ένταση, ίντριγκα και διπλό σοκ, που άλλαξε τις ισορροπίες μέσα σε λίγα λεπτά.