Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Προβλέψεις για 24/5

ΚΡΙΟΣ: Χάρη στην πληθωρική σας προσωπικότητα και την ικανότητά σας να εκφράζεστε εύστοχα κερδίζετε την προσοχή και τη συμπάθεια όλων. Είναι λοιπόν ευκαιρία να πλησιάσετε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Στα οικογενειακά σας παίρνετε χαρά και ικανοποίηση από την επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε όσους σας πλησιάζουν. Μπορεί να σας μιλούν ευχάριστα, κοιτάζουν όμως πώς να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Δεν χρειάζεται λοιπόν να δίνετε ιδιαίτερη βάση στα λόγια και τις υποσχέσεις κανενός. Προσέξτε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας και αποφύγετε περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φανείτε πολύ επιφυλακτικοί με άτομα που θα σας πλησιάσουν ύστερα από μεγάλο διάστημα, καθώς και με νέες γνωριμίες. Αλλα θα σας λένε και άλλα θα πιστεύουν πραγματικά. Στα αισθηματικά σας προτιμήστε έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο με τον σύντροφό σας από την εσωστρέφεια και την επίδειξη ισχύος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να περάσετε όμορφες και πολύ ζεστές στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάτε. Στηριχτείτε στη γοητεία σας και ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας. Κάποιοι φίλοι που τους έχετε χάσει εδώ και καιρό μπορεί να σας θυμηθούν σήμερα. Μη βιαστείτε να τους εμπιστευτείτε, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει.

ΛΕΩΝ: Θα ακούσετε ευχάριστες ειδήσεις από πρόσωπα που είναι μακριά, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με καλούς σας φίλους και να περάσετε πολύ ευχάριστες στιγμές. Προσέξτε όμως τα έξοδά σας, καθώς υπάρχει έντονη τάση για υπερβολές και μπορεί να ξοδέψετε περισσότερα από όσα μπορείτε πραγματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θετικές προοπτικές στα αισθηματικά σας, καθώς με τη συμπεριφορά σας κάνετε τον σύντροφό σας να σας εκδηλώσει τα πιο ζεστά του συναισθήματα. Σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός πως ξέρετε να ακούτε και να δείχνετε πως τον καταλαβαίνετε. Ετσι η σχέση σας γίνεται περισσότερο ενδιαφέρουσα.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα μπορείτε να πετύχετε ό,τι θελήσετε, ενώ μια σειρά ευχάριστες συμπτώσεις θα σας βεβαιώσουν πως βρίσκεστε στον σωστό δρόμο. Υπέροχες στιγμές σάς περιμένουν στα αισθηματικά, ενώ στα οικογενειακά θα έχετε υποστήριξη και κατανόηση στις απόψεις σας. Δοκιμάστε την τύχη σας στα πάντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χάρη στην ισχυρή διαίσθησή σας θα πάρετε σωστές αποφάσεις για κάθε ζήτημα που σας απασχολεί. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να διασκεδάσετε με τη συντροφιά αγαπημένων σας προσώπων, ενώ κάποιες προσδοκίες σε σχέση με τα αισθηματικά σας θα εκπληρωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στη σχέση σας. Μην είστε τόσο απαιτητικοί και κρατήστε την ψυχραιμία σας. Αποφύγετε την αναφορά σε θέματα του παρελθόντος και κρατήστε χαμηλούς τόνους. Μέσα από την επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα θα χαλαρώσετε καιθα βρείτε την κατανόηση που χρειάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσα από τη σχέση σας θα βρείτε όλη την αγάπη και τη ζεστασιά που χρειάζεστε. Είστε γοητευτικοί, γι’ αυτό αν είστε μόνοι, μπορεί να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μη βιαστείτε όμως να επενδύσετε αν δεν περάσει αρκετός καιρός. Πολύ καλές είναι οι προβλέψεις για τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε τα ρίσκα και τις παράτολμες κινήσεις, καθώς η μέρα δεν ενδείκνυται. Προτιμήστε να διασκεδάσετε και να αποφύγετε όσο μπορείτε τις σοβαρές δραστηριότητες. Αν σας πλησιάσει κάποια σχέση από το παρελθόν, φανείτε επιφυλακτικοί. Κανείς δεν εγγυάται τα αισθήματα της άλλης πλευράς.

ΙΧΘΥΕΣ: Μέσα από τους φίλους και τον σύντροφό σας θα νιώσετε απόλυτα καλυμμένοι ψυχικά και με την παρουσία τους παίρνετε επιπλέον δύναμη. Με την οικογένειά σας όμως η συνεννόηση θα είναι δύσκολη. Μόνο με υπομονή, χαμηλούς τόνουςκαι διπλωματία θα διατηρήσετε τις απαραίτητες ισορροπίες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...