Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Τριπλό «ΟΚ» από την ΕΡΤ

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν! Πράσινο φως...

Σανίδα σωτηρίας με μνημόνιο του βασιλιά Καρόλου στη Μενδώνη για την ανάπλαση...

Ο θάνατος και η ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου...

Τα σίριαλ που θα «σκάσουν» στη μικρή οθόνη τη νέα σεζόν

Πολλές σειρές ετοιμάζονται τη νέα σεζόν καθώς η μυθοπλασία...

Έληξε το ματς αγάπης του Τσιτσιπά με τη Θεοδώρα Πεταλά

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά...

Η «χρυσή» ελευθερία του Πιστόριους

Της φυλακής τα σίδερα δεν είναι για τον Οσκαρ Πιστόριους, ο οποίος από χθες εκτίει την ποινή του για τη δολοφονία της συντρόφου του Ρίβα Στίνκαμπ, που μετατράπηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό

Της φυλακής τα σίδερα δεν είναι για τον Οσκαρ Πιστόριους, ο οποίος από χθες εκτίει την ποινή του για τη δολοφονία της συντρόφου του Ρίβα Στίνκαμπ, που μετατράπηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό, στη χλιδάτη βίλα του θείου του Αρνολντ Πιστόριους, σε καταπράσινο προάστιο της πρωτεύουσας της Νότιας Αφρικής Πρετόρια. Πρόκειται για τριώροφη μονοκατοικία που διαθέτει μεγάλες βεράντες, κήπο και εξωτερική πισίνα.

Σύμφωνα δε με τους υπολογισμούς ειδικών, η αξία της εκτιμάται γύρω στο 1.300.000 ευρώ. «Ο Οσκαρ είναι εδώ, στο σπίτι, μαζί με την οικογένειά του» που είναι χαρούμενη, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της οικογένειας Πιστόριους Ανελίζ Μπέργκες, η οποία έσπευσε να προσθέσει ότι ο παραολυμπιονίκης θα τηρήσει αυστηρά τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί. Οπως είναι φυσικό, χθες έξω από τη βίλα είχαν στρατοπεδεύσει κάμερες τηλεοπτικών καναλιών και δημοσιογράφοι που ξεροστάλιαζαν για να απαθανατίσουν τις πρώτες ώρες του Πιστόριους εκτός φυλακής.

Ο παραολυμπιονίκης τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό έχοντας εκτίσει μόλις ένα έτος από τα πέντε που του είχαν επιβληθεί. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι οι Αρχές τον έβγαλαν από το κελί κάποιες ώρες πριν από το προβλεπόμενο και μάλιστα για να τον κρύψουν από τους δημοσιογράφους επέλεξαν η αποφυλάκιση να γίνει νύχτα. Η αποφυλάκισή του, πάντως, δεν κάνει καμία διαφορά στην οικογένεια της Στίνκαμπ, δήλωσε συνήγορος της οικογένειας του θύματος, καθώς «η Ρίβα δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω».

24.10.2015 espresso weekend

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εντυπωσιάζει στα 92 της μητέρα καταξιωμένης ηθοποιού

Η σικάτη κυρία της φωτογραφίας είναι 92 ετών ωστόσο...

Χαμογελαστή και με διαπεραστικό βλέμμα από παιδί η Ελληνίδα πρωταγωνίστρια

Το χαμόγελό της και το βλέμμα είναι ίδιο μέχρι...

Τι τρέχει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την «πριγκίπισσα των αλλαντικών»;

Τι τρέχει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την 24χρονη...

Στα δύο κόπηκε η οικογένεια της θλιμμένης Νταϊάνα

Η μεγάλη απουσία του αδερφού της πριγκίπισσας Νταϊάνα ,...

Παντρεύτηκε ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου – Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο

Η Μελίνα Ασλανίδου υπήρξε ζευγάρι με τον κομμωτή, Βασίλη...

Σικάτη και όμορφη από μικρή

Η μικρούλα της φωτογραφίας σήμερα είναι καταξιωμένη ηθοποιός, σύζυγος...