Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Comeback στην TV για το sex symbol των 80s

Την αποκάλεσαν sex symbol της δεκαετίας του ’80, χαρακτηρισμό που η ίδια αποδέχτηκε – ή καλύτερα δεν έκανε κάτι για να τον ακυρώσει. Οπως είχε δηλώσει μάλιστα πρόσφατα η Ισμήνη Καλέση…

Την αποκάλεσαν sex symbol της δεκαετίας του ’80, χαρακτηρισμό που η ίδια αποδέχτηκε – ή καλύτερα δεν έκανε κάτι για να τον ακυρώσει. Οπως είχε δηλώσει μάλιστα πρόσφατα η Ισμήνη Καλέση, «είχα ωραία πόδια και ωραίο στήθος και ακόμα δηλαδή έχω. Τι θα πρέπει να γίνει, δηλαδή, να έχω λέπια και ουρά για να πουν πως έχω ταλέντο;» είχε αναρωτηθεί. Η ηθοποιός, η οποία παραδέχεται σήμερα στην «Εspresso» feq5fgwerότι δεν σηκώνει το τηλέφωνο για να βρει δουλειά, αλλά περιμένει να την καλέσουν, ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό της comeback ύστερα από πολλά χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

Θα υποδυθεί μια φίλη από τα παλιά, η οποία έρχεται να αναστατώσει τους «τρομερούς συγγενείς» της αγαπημένης σειράς του Alpha «Το σόι σου», αλλά και τους τηλεθεατές. Οι Χαμπέοι και Τριανταφυλλαίοι ανοίγουν πάλι απόψε το σπιτικό τους στον δεύτερο κύκλο της σειράς (Πέμπτη – Παρασκευή στις 21.00), ενώ η Ισμήνη σε ρόλο γκεστ θα κάνει την εμφάνισή της στο αυριανό επεισόδιο.

«Είχα καλή συνεργασία με τον σκηνοθέτη της σειράς, τον Ανδρέα Μορφονιό, που διαθέτει χιούμορ και μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία. Η χημεία μας έδεσε και πέρασα όμορφα. Μακάρι να ξανασυνεργαστούμε!» εξομολογείται στην «Espresso».

«Δεν ανήκω σε κύκλωμα»

Οι παλιότεροι τηλεθεατές αγάπησαν την Ισμήνη Καλέση από τις εμφανίσεις της στο θρυλικό «Λούνα Παρκ», στο οποίο για ένα διάστημα ήταν η παρουσιάστρια της εκπομπής, αλλά και μέσα από επιτυχημένες σειρές, όπως οι «Ορκιστείτε, παρακαλώ», «Τρεις κι ο κούκος» και «Οι τρεις χάριτες».

«Δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα η τηλεόραση, γιατί είναι πολύ λίγα τα χρήματα για το άγχος που κουβαλάς στην πλάτη σου. Θα μου πεις ότι σου προσφέρει αναγνωρισιμότητα, αλλά εγώ ακόμη και χωρίς να είμαι συνεχώς στο ”γυαλί” δεν είχα τέτοιο θέμα. Η αλήθεια είναι πως δεν κυνηγάω καμία δουλειά, δεν ανήκω σε κανένα κύκλωμα και αφήνω τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους. Περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο οι άλλοι, εγώ δεν παίρνω κανέναν για να βρω δουλειά» υποστηρίζει και με απόλυτη ειλικρίνεια δηλώνει ότι δεν της αρέσει καθόλου η σημερινή τηλεόραση.

«Τι να πω; Για τα πρωινά; Δεν θα πήγαινα ποτέ στον Λιάγκα, ενώ στη Στεφανίδου, στην οποία ήμουν καλεσμένη στο παρελθόν, δεν μπορέσαμε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση. Αρα, ήταν χάσιμο χρόνου για μένα. Επίσης, πριν από πολλά χρόνια είχα πάει στην εκπομπή της Κορομηλά και μου έλεγε άλλα αντ’ άλλων. Οσο για τη Μενεγάκη; Μου φέρθηκε αγενέστατα, αφού δεν εμφανίστηκε καν στο πλατό μαζί μου και τη συνέντευξή μου την πήρε συνεργάτης της. Μιλάμε για παρουσιαστές και παρουσιάστριες που το διαβατήριό τους είναι η αγραμματοσύνη και η κιτσαρία! Αντίθετα, στα ”Καρντάσιανς”, όπου αρχικά είχα αρνητική διάθεση και πήγα με βαριά καρδιά, κάναμε πολύ ωραία κουβέντα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και, όπως μου είπαν, η συνέντευξη ήταν η δεύτερη καλύτερη στην τηλεθέαση της χρονιάς».

Τα τελευταία 15 χρόνια η ηθοποιός ασχολείται με το «ψαγμένο» θέατρο. «Από το 2000 και μετά επιδίωξα και το πέτυχα να μην παίζω σε έργα που δεν έχουν ουσία, που είναι επιδερμικά και χωρίς βαθύτερο νόημα». Οταν, πάντως, δεν βρίσκεται στο σανίδι ή στην οικογενειακή επιχείρηση, το βενζινάδικο του άντρα της, ασχολείται με τα αδέσποτα ζώα.

24.10.2015 espresso weekend 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...