Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συναλλαγές και τα εργασιακά θέματα θα μπουν προσωρινά σε δύσκολο δρόμο, αλλά…

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε τρόπους που θα σας απεγκλωβίσουν από παλιές τακτικές και λανθασμένες συμπεριφορές. Μην αφήσετε απορίες ή αντιφάσεις να προκαλέσουν ρήξη στη σχέση σας. Οι υποχρεώσεις σας στον επαγγελματικό τομέα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις αντοχές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι αναγκαίο να κάνετε μερικά βήματα προόδου στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Η ακλόνητη στάση σας είναι που δημιουργεί τα προβλήματα με τον σύντροφό σας. Είστε αρκετά έξυπνοι για να μαθαίνετε από τα λάθη σας και να μην τα επαναλαμβάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρειάζεται να αφήσετε μερικές πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας, ώστε να επανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Εκμεταλλευτείτε τα επικοινωνιακά προσόντα σας για να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας από καλοθελητές που δρουν παρασκηνιακά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πλησιάστε τους συνεργάτες σας με καλή διάθεση και δείξτε τους το πνεύμα δημιουργικότητας και συνεργασίας που διαθέτετε. Ευκαιρίες θα υπάρχουν στον επαγγελματικό στίβο, γι’ αυτό επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας και αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ: Παρά τις όποιες αντιξοότητες και τις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, δεν πρέπει να διστάσετε να δράσετε, αλλά να προσπαθήσετε να βρείτε άκρη στις σημαντικές συνεργασίες σας. Στο χέρι σας είναι να αποφύγετε τη ρήξη με κάποιους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην προσπάθεια να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες μεταξύ των σχέσεών σας, αλλά θα βοηθηθείτε και στο να εξελιχθούν προς δικό σας όφελος κάποιες πρακτικές και συναισθηματικές καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκινήστε κάτι καινούργιο, είτε αφορά μια συνεργασία είτε μια σχέση. Σήμερα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές για οικονομική και συναισθηματική αναδιοργάνωση και να φανείτε δυναμικοί, κόντρα σε αυτούς που τους αρέσει να παίζουν με τα νεύρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεπεράστε τους προβληματισμούς σας και βρείτε αντίδοτο στη φυσική κούραση προκειμένου να μην ανακόψετε την επαγγελματική πορεία σας. Εντείνονται οι συζητήσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και πολλές από αυτές δε θα έχουν την έκβαση που θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα υπάρξουν προβλήματα στον οικονομικό τομέα σας, αν δεν έχετε φροντίσει να τακτοποιήσετε εγκαίρως χρέη απέναντι σε τρίτους. Αν θέλετε να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν, καλό είναι να απομονωθείτε για λίγο, ώστε να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συναλλαγές και τα εργασιακά θέματα θα μπουν προσωρινά σε δύσκολο δρόμο, αλλά η πείρα σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ανώδυνα κάποιες υποχρεωτικές καθυστερήσεις. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να ταξιδέψει και χαλαρώστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ευκαιρίες για βελτίωση στον επαγγελματικό, οικονομικό και αισθηματικό τομέα θα είναι πολλές. Η κοινωνική ζωή σας θα είναι έντονη και οι δημόσιες εμφανίσεις σας εντυπωσιακές. Μην αρνηθείτε τη συμπαράστασή σας σε δικούς σας ανθρώπους.

ΙΧΘΥΕΣ: Δείξτε μεγάλη προσοχή στην οικονομική διαχείριση που κάνετε. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί μάλλον θα επηρεαστείτε έντονα από τα εξωτερικά γεγονότα. Πρέπει να προσέξετε τα απρόβλεπτα έξοδα που θα προκύψουν και να κάνετε οικονομία όπου μπορείτε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ