Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η North Star Entertainment παρουσιάζει τα σχέδια του Project VORIA του νέου...

Τα επίσημα σχέδια και τη στρατηγική της για το...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος βλέπει την φωτογραφία του Ντίνου

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Αυξημένος κίνδυνος αναπηρίας για πρόωρα βρέφη

Η προωρότητα, που ορίζεται ως η γέννηση πριν από...

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συναλλαγές και τα εργασιακά θέματα θα μπουν προσωρινά σε δύσκολο δρόμο, αλλά…

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε τρόπους που θα σας απεγκλωβίσουν από παλιές τακτικές και λανθασμένες συμπεριφορές. Μην αφήσετε απορίες ή αντιφάσεις να προκαλέσουν ρήξη στη σχέση σας. Οι υποχρεώσεις σας στον επαγγελματικό τομέα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις αντοχές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι αναγκαίο να κάνετε μερικά βήματα προόδου στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Η ακλόνητη στάση σας είναι που δημιουργεί τα προβλήματα με τον σύντροφό σας. Είστε αρκετά έξυπνοι για να μαθαίνετε από τα λάθη σας και να μην τα επαναλαμβάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρειάζεται να αφήσετε μερικές πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας, ώστε να επανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Εκμεταλλευτείτε τα επικοινωνιακά προσόντα σας για να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας από καλοθελητές που δρουν παρασκηνιακά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πλησιάστε τους συνεργάτες σας με καλή διάθεση και δείξτε τους το πνεύμα δημιουργικότητας και συνεργασίας που διαθέτετε. Ευκαιρίες θα υπάρχουν στον επαγγελματικό στίβο, γι’ αυτό επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας και αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ: Παρά τις όποιες αντιξοότητες και τις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, δεν πρέπει να διστάσετε να δράσετε, αλλά να προσπαθήσετε να βρείτε άκρη στις σημαντικές συνεργασίες σας. Στο χέρι σας είναι να αποφύγετε τη ρήξη με κάποιους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην προσπάθεια να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες μεταξύ των σχέσεών σας, αλλά θα βοηθηθείτε και στο να εξελιχθούν προς δικό σας όφελος κάποιες πρακτικές και συναισθηματικές καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκινήστε κάτι καινούργιο, είτε αφορά μια συνεργασία είτε μια σχέση. Σήμερα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές για οικονομική και συναισθηματική αναδιοργάνωση και να φανείτε δυναμικοί, κόντρα σε αυτούς που τους αρέσει να παίζουν με τα νεύρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεπεράστε τους προβληματισμούς σας και βρείτε αντίδοτο στη φυσική κούραση προκειμένου να μην ανακόψετε την επαγγελματική πορεία σας. Εντείνονται οι συζητήσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και πολλές από αυτές δε θα έχουν την έκβαση που θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα υπάρξουν προβλήματα στον οικονομικό τομέα σας, αν δεν έχετε φροντίσει να τακτοποιήσετε εγκαίρως χρέη απέναντι σε τρίτους. Αν θέλετε να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν, καλό είναι να απομονωθείτε για λίγο, ώστε να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συναλλαγές και τα εργασιακά θέματα θα μπουν προσωρινά σε δύσκολο δρόμο, αλλά η πείρα σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ανώδυνα κάποιες υποχρεωτικές καθυστερήσεις. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να ταξιδέψει και χαλαρώστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ευκαιρίες για βελτίωση στον επαγγελματικό, οικονομικό και αισθηματικό τομέα θα είναι πολλές. Η κοινωνική ζωή σας θα είναι έντονη και οι δημόσιες εμφανίσεις σας εντυπωσιακές. Μην αρνηθείτε τη συμπαράστασή σας σε δικούς σας ανθρώπους.

ΙΧΘΥΕΣ: Δείξτε μεγάλη προσοχή στην οικονομική διαχείριση που κάνετε. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί μάλλον θα επηρεαστείτε έντονα από τα εξωτερικά γεγονότα. Πρέπει να προσέξετε τα απρόβλεπτα έξοδα που θα προκύψουν και να κάνετε οικονομία όπου μπορείτε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...