Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ψυχραιμία και μεγάλες αντοχές απαιτεί η σημερινή ημέρα από εσάς. Προσέξτε τον…

ΚΡΙΟΣ: Δημιουργούνται προστριβές με τα άτομα της οικογένειάς σας με αφορμή τα σχέδια που έχετε κατά νου για το μέλλον, αφού οι δικοί σας δεν θα είναι σύμφωνοι με τις απόψεις σας. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πρωτότυπα επαγγελματικά ανοίγματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια σχετική αμηχανία θα την έχετε, καθώς θέλετε να αλλάξετε την κατάσταση που επικρατεί τόσο στις σχέσεις σας όσο και στις συνθήκες εργασίας σας. Προσπαθήστε να επιμείνετε στους στόχους σας με διερευνητικό πνεύμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προτιμήστε να αλλάξετε συμφέροντα, αν οι αξίες σας αντιτίθενται σε αυτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άφοβα τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες. Δεν θα σας λείπει η δύναμη και το θάρρος να προβείτε σε καινούργια ξεκινήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας χωρίς να ζυγίσετε κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα. Η ανάγκη να προχωρήσετε σε νέα οικονομικά ανοίγματα ίσως δεν είναι η καλύτερη ιδέα για σήμερα.

ΛΕΩΝ: Μην αφήνετε τη λογική να μπαίνει στη σχέση σας και να διαλύει τα όνειρα του συντρόφου σας. Κάντε κινήσεις για να τον βοηθήσετε στα προβλήματά του, χωρίς να περιμένετε να σας το ζητήσει. Δεν γίνεται και δεν χρειάζεται να κάνετε πίσω σε αποφάσεις που είχατε πάρει και τις είχατε αποδεχτεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από τη μια θα έχετε παρανοήσεις και από την άλλη θα αγγίξετε τα όνειρά σας. Αισθητή θα είναι η βελτίωση που θα υπάρχει στις σχέσεις σας με τους άλλους. Μέσα από τις επαγγελματικές σας σχέσεις αναζητήστε την υποστήριξη.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι όσον αφορά τα λεγόμενά σας, γιατί ο σύντροφός σας δεν αντιλαμβάνεται πλήρως το νόημά τους. Προτείνετε στο ταίρι σας συγκεκριμένα σχέδια και στόχους που μπορούν να βρουν πρακτική εφαρμογή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μετριάστε την ενέργειά σας, καθώς τα υπερβολικά αποθέματα θα σας ωθήσουν σε λάθη και θα ανατρέψουν σχέδια που είχαν δρομολογηθεί. Μην παρασύρεστε από τις ευκαιρίες, γιατί θα πέσετε από τα σύννεφα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να ενισχύσετε την καλή σας τύχη, για να ζήσετε το όνειρό σας. Οι αλλαγές που θα αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι πολλές και απρόσμενες. Δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά, ώστε να μην εξιδανικεύετε ή ισοπεδώνετε τα πάντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ευχάριστες ειδήσεις θα επισκιαστούν από εξαπατήσεις ατόμων που δεν υποψιάζεστε. Μην μπείτε στο παιχνίδι της κόντρας και των συγκρούσεων που δεν θα οδηγήσει πουθενά. Αποτραβηχτείτε όσο μπορείτε όταν βλέπετε ότι η ένταση στον χώρο είναι διάχυτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ψυχραιμία και μεγάλες αντοχές απαιτεί η σημερινή ημέρα από εσάς. Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο και μην αφήσετε τους άλλους να θεωρήσουν ότι σας νίκησαν. Κάποιοι θα αποδειχθούν ανάξιοι της εμπιστοσύνης σας και σίγουρα δεν θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Προτιμήστε να μείνετε με τον σύντροφό σας, καθώς αυτός έχει τρόπο να σας ηρεμήσει. Θα υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες, αλλά τα νέα έξοδα που θα προκύψουν αιφνίδια θα έχουν άμεση επιρροή στον προϋπολογισμό σας, που είναι ήδη εύθραυστος.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ