«Το Body Technology πάει Νέα Υόρκη»!

Η «2nd Star G.S. Hellas 2015», Brenda Ιακούνινα, βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στην μητρόπολη της μόδας, την Νέα Υόρκη, αφού η Brenda εκπροσωπεί την Ελλάδα ως μοντέλο και συμμετέχει στο μεγαλύτερο fashion show – awards, που γίνεται αυτή την στιγμή σε ολόκληρο τον κόσμο

Η «2nd Star G.S. Hellas 2015», Brenda Ιακούνινα, βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στην μητρόπολη της μόδας, την Νέα Υόρκη, αφού η Brenda εκπροσωπεί την Ελλάδα ως μοντέλο και συμμετέχει στο μεγαλύτερο fashion show – awards, που γίνεται αυτή την στιγμή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η «2nd Star G.S. Hellas 2015» από την στιγμή που πάτησε το πόδι της στην Νέα Υόρκη χρίζει μεγάλης αποδοχής από τους ανθρώπους της μόδας, και ήδη έχει ξεκινήσει απανωτά castings. Η Brenda Ιακούνινα όπως μας δήλωσε στην Espresso, είναι πολύ χαρούμενη και ευχαριστεί τα «Star and Mr. G.S. Hellas 2015» που της έδωσαν αυτή την ευκαιρία.

Σε αυτό το ταξίδι της επίσημος υποστηρικτής ομορφιάς είναι ο αρχιτέκτονας κύριος, Παναγιώτης Ρουτσάκος, με την τεχνική εταιρεία Παναγιώτης Ν. Ρουτσάκος, και το Body Technology, ο οποίος την έστεψε και νικήτρια στον τελικό των «Star and Mr. G.S. Hellas 2015».

Ο κ. Ρουτσάκος δηλώνει τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που στηρίζουμε την προσπάθεια της Ελλάδας στο εξωτερικό, και με την επιστροφή της καλλονής έχουμε να κάνουμε πάρα πολλά. Από την πρώτη στιγμή που είδα την Brenda στα ελληνικά καλλιστεία πίστεψα στο πρόσωπό της, διότι έχει όλα τα προσόντα για μία διεθνή καριέρα… αλλά και γνωρίζοντας την διαπίστωσα πως είναι κορίτσι με ήθος και αρχές».

Φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ