Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Τρελή οικογένεια» με super «Φάτσα»

Τον λένε Τower (Πύργος), όμως για τις ανάγκες της… καλλιτεχνικής του καριέρας «βαφτίστηκε» Φάτσας! Είναι ένα μπουλ μαστίφ που ετοιμάζεται να κλέψει την καρδιά των τηλεθεατών με τα κατορθώματά του στη νέα κωμική σειρά του Star «Μια τρελή οικογένεια», την οποία θα δούμε…

Τον λένε Τower (Πύργος), όμως για τις ανάγκες της… καλλιτεχνικής του καριέρας «βαφτίστηκε» Φάτσας! Είναι ένα μπουλ μαστίφ που ετοιμάζεται να κλέψει την καρδιά των τηλεθεατών με τα κατορθώματά του στη νέα κωμική σειρά του Star «Μια τρελή οικογένεια», την οποία θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας (είναι βασισμένη στο γαλλικό σίριαλ «En famille»).

ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

«Ο “Φάτσας” της παραγωγής, δηλαδή ο δικός μου Τower, είναι πέντε χρόνων, ζυγίζει εξήντα κιλά (!) και είναι λιχούδης. Τα μπουλ μαστίφ είναι μια ήρεμη ράτσα με εξαιρετικό χαρακτήρα, ενώ -παρά τον όγκο τους- δεν δημιουργούν προβλήματα. Είναι ευαίσθητα και μια καλή παρέα. Δένονται με το αφεντικό τους, θέλουν χάδια και δίνουν συναίσθημα» λέει στην «Espresso» o Νίκος Ιωαννίδης, ιδιοκτήτης του πανέμορφου «πρωταγωνιστή», ο οποίος έχει στον Αυλώνα κέντρο εκπαίδευσης σκύλων. Οπως τονίζει, τα μπουλ μαστίφ έχουν προέλευση από την Αγγλία και για να τα αγοράσει κάποιος πρέπει να διαθέσει γύρω στα 1.200 ευρώ.

Οπως ήταν αναμενόμενο, ο Τάουερ -είναι μέλος της «τρελής οικογένειας»- έχει αγαπηθεί ήδη από τους πρωταγωνιστές της σειράς Τάσο Κωστή, Σόφη Ζανίνου, Κατερίνα Γερονικολού και Θωμαΐδα Ανδρούτσου, οι οποίοι έχουν αρχίσει τα γυρίσματα.

«Ο Τάουερ, τον οποίο λατρεύει η σύζυγός μου, η οποία είναι κομμώτρια σκύλων, αλλά και τα παιδιά μου συνολικά, ακούει σε δώδεκα εντολές, όπως “”έλα”, “κάτσε”, “κάτω”, “πάμε βόλτα”, “πήγαινε σπίτι”, αλλά θέλει την ανταμοιβή του: Φαγητό! Τρώει 700 γραμμάρια ξηράς τροφής την ημέρα. Δεν είναι σκύλος-φύλακας, γιατί είναι βαρύς και ασήκωτος! Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου ότι ύστερα από μια βόλτα με την οικογένεια δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι, γιατί κοιμόταν πίσω από την πόρτα και δεν θέλαμε να τον ξυπνήσουμε» λέει ο dqer345ttκύριος Ιωαννίδης και συνεχίζει: «Τα παιδιά μου δεν μπορούν χωρίς αυτόν! Τους έχω μάθει από μικρά να τον αγαπάνε, να τον σέβονται, να μην τον ταλαιπωρούν. Ακόμη και ως κουτάβι, το μπουλ μαστίφ δεν θα δαγκώσει παιδάκι.

Παρόλο που είναι ένας γίγαντας, έχει αθώα ψυχούλα». Τι γίνεται όμως με τα φώτα και τον κόσμο στο πλατό; «Είναι φοβερός ηθοποιός. Ηταν ξαπλωμένος, γύρω του γινόταν χαμός, και εκείνος κοιμόταν. Είναι υπναράς. Βέβαια, πάντα μαζί του θα έχει κι εμένα» λέει. Ως ηθοποιός ο Τάουερ θα πληρώνεται κανονικά! «Ετσι πρέπει μας είπε η εταιρία παραγωγής» λέει ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος συμπληρώνει πως ο αξιαγάπητος σκύλος πέρασε από οντισιόν. «Τον ξεχώρισαν μέσα από δεκάδες μπουλ μαστίφ, λόγω χρώματος και φύλου. Η παραγωγή ξετρελάθηκε και με μια θηλυκή, που ήταν όμως τιγρέ και δεν τους έκανε, γιατί στη γαλλική σειρά το σκυλί είναι σαν τον Τάουερ».

Θα αποκτήσει φανατικές θαυμάστριες

Ως πρωταγωνιστής, ο «Φάτσας» θα αποκτήσει και φανατικές θαυμάστριες! «Ο Τάουερ δεν έχει ζευγαρώσει, δεν έχει γίνει μπαμπάς. Τον έχουμε παιδί» λέει ο κύριος Ιωαννίδης, ο οποίος αγάπησε τη δουλειά του εκπαιδευτή από τον θείο του. Οπως επισημαίνει, κάθε σκυλί πρέπει να εκπαιδεύεται. «Είναι πολύ σημαντικό. Συνήθως η εκπαίδευση κρατά δύο μήνες, ενώ τα πιο έξυπνα σκυλιά είναι τα κανίς. Στον καιρό της οικονομικής κρίσης βλέπω όλο πιο πολλά άτομα να αγοράζουν σκυλάκια για φύλακες, για να κάνουν μαζί τους διάφορα χόμπι, για συντροφιά».

Αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει ο Νίκος Ιωαννίδης είναι πώς γίνεται να υπάρχουν τόσα αδέσποτα σκυλιά στην Ελλάδα και ποιοι ανεύθυνοι άνθρωποι τα παρατούν μ’ αυτόν τον τρόπο. «Τον Αύγουστο που φεύγουν για διακοπές τα αφήνουν οι ιδιοκτήτες τους στους δρόμους κι αυτά γεννάνε. Δυστυχώς, δεν εφαρμόζεται ο νόμος με το μικροτσίπ. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να υπάρχουν εκτροφείς στην Ελλάδα και να ξέρουν πού και σε ποιον έδωσαν το ζωάκι» καταλήγει.

 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....