Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Η «εκδίκηση» του Μποτία!

Ο ΙΣΠΑΝΟΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ «ΕΝΑΜΙΣΙ ΠΟΔΙ» ΕΚΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΕΧΕΙ ΣΚΟΡΑΡΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ (ΣΕ 5 ΜΑΤΣ) , ΕΠΙΔΟΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ

Αμφισβητήθηκε έντονα κατά τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, και γι’ αυτό το καλοκαίρι βρέθηκε με το ενάμισι πόδι εκτός λιμανιού.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΧΑΡΗ ΔΑΝΤΣΗ

Οι συγκυρίες όμως τα έφεραν έτσι και δεν πήρε μεταγραφή, μένοντας στον Ολυμπιακό. Ολοι τον είχαν ξεγραμμένο και πίστεψαν ότι ο Αλμπέρτο Μποτία θα είναι μία λύση, που θα έρχεται από τον πάγκο, για τον προπονητή, από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Μανουέλ ντα Κόστα. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ωστόσο είχε άλλη άποψη, και κατάφερε, εκμεταλλευόμενος τον τραυματισμό του Μαροκινού συμπαίκτη του, να αντιστρέψει το κλίμα και να κερδίσει το χειροκρότημα των φίλων του πειραϊκού συλλόγου. Αλλωστε, ο 26χρονος στόπερ, ο οποίος κόντρα στον Ατρόμητο πέτυχε για πρώτη φορά σε ματς της επαγγελματικής του καριέρας δύο τέρματα, έφτασε τα τέσσερα (κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ πέτυχε τα άλλα δύο) σε μόλις πέντε συμμετοχές, μετρώντας ένα γκολ ανά 108 λεπτά. Επίδοση που είναι η καλύτερη για κεντρικό αμυντικό σε όλη την Ευρώπη. Εξάλλου, ο Νοέ Ντουσέν της Μουσκρόν και ο Μίλος Κοσάνοβιτς της Μαλίν που έχουν βρει επίσης δίχτυα τέσσερις φορές στο πρωτάθλημά τους, το έχουν καταφέρει σε δώδεκα συμμετοχές. «Είναι η πρώτη φορά που καταφέρνω να βάλω δύο γκολ σε ένα παιχνίδι και να φτάσω στα τέσσερα γκολ, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως η ομάδα κατάφερε να κερδίσει» δηλώνει ο Μποτία, που πλέον απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του κόσμου και του προπονητή, κρατώντας όμως χαμηλούς τόνους. Οι ισορροπίες άλλωστε στη θέση που αγωνίζεται είναι λεπτές, ενώ, από την άλλη, ο Ντα Κόστα παλεύει καθημερινά στου Ρέντη για να ξανακερδίσει φανέλα βασικού.

Εξαιρετικό είναι, από κει και πέρα, το κλίμα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο μετά και το «8×8» στο πρωτάθλημα. Αυτό φάνηκε και σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας, που βρέθηκε χθες το μεσημέρι για να γευματίσει σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Τον λογαριασμό πλήρωσαν ο εκ των αρχηγών Δημήτρης Σιόβας, καθώς και οι νεαροί Δημήτρης Κολοβός και Δημήτρης Γούτας, που είχαν την ονομαστική τους εορτή, ενώ ο Ντομίνγκες ανάρτησε στα social media και φωτογραφία με τους συμπαίκτες τους (Φινμπόγκασον, Καμπιάσο, Σαλίνο, Ρομπέρτο, Μποτία).

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, το μυαλό όλων βρίσκεται στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά στο «Καραϊσκάκη». Εκτός απροόπτου, θα απουσιάσουν από αυτό το ραντεβού οι Ντουρμάζ, Καμπιάσο και Φουστέρ, καθώς ακολούθησαν και χθες ατομικό πρόγραμμα στου Ρέντη. Αντίθετα, κανονικά με την ομάδα γυμνάστηκε ο Μπουχαλάκης, όπως και ο Αυλωνίτης. Πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζει ο Μανιάτης και σύντομα θα είναι έτοιμος για δράση.

Στο μεταξύ, αίτημα στην αστυνομία προκειμένου να γίνει χρήση των ηλεκτρονικών καμερών του Σταδίου του Περιστερίου και να εντοπιστούν εκείνος ή εκείνοι που έριξαν δύο κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό απέστειλε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...