«Το Body Technology στη Νέα Υόρκη»!

Στηρίζει την παρουσία της 2nd Star G.S. Hellas 2015 Μπρέντα Ιακούνινα σε μεγάλα fashion shows

Στηρίζει την παρουσία της 2nd Star G.S. Hellas 2015 Μπρέντα Ιακούνινα σε μεγάλα fashion shows

Η 2nd Star G.S. Hellas 2015 Μπρέντα Ιακούνινα βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στη μητρόπολη της μόδας, τη Νέα Υόρκη, αφού εκπροσωπώντας τη χώρα μας συμμετέχει στο μεγαλύτερο fashion show – awards που γίνεται αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο τον a 27κόσμο.

Η Μπρέντα Ιακούνινα από τη στιγμή που πάτησε το πόδι της στη Νέα Υόρκη γνωρίζει μεγάλη αποδοχή από τους ανθρώπους της μόδας και ήδη έχει ξεκινήσει απανωτά castings. Οπως δήλωσε η ίδια, είναι πολύ χαρούμενη και ευχαριστεί τα «Star and Mr G.S. Hellas 2015» που της έδωσαν αυτή την ευκαιρία.

Σε αυτό το ταξίδι της επίσημος υποστηρικτής ομορφιάς είναι ο αρχιτέκτονας Παναγιώτης Ρουτσάκος, με την τεχνική εταιρία Παναγιώτης Ν. Ρουτσάκος και το Body Technology, ο οποίος έστεψε την Μπρέντα νικήτρια στον τελικό των «Star and Mr G.S. Hellas 2015». Αναφορικά με τη συμμετοχή της Μπρέντα στο fashion show δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που στηρίζουμε την προσπάθεια της Ελλάδας στο εξωτερικό και με την επιστροφή της καλλονής έχουμε να κάνουμε πάρα πολλά. Από την πρώτη στιγμή που είδα την Μπρέντα στα ελληνικά καλλιστεία πίστεψα στο πρόσωπό της, διότι έχει όλα τα προσόντα για μια διεθνή καριέρα, αλλά και γνωρίζοντάς τη διαπίστωσα πως είναι κορίτσι με ήθος και αρχές».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ