«Πράσινο φως» για την άδεια

Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΠΕΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΕ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ

Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΠΕΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΕ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ


Ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την έκδοση άδειας για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ έγινε χθες, καθώς η Γενική Διεύθυνση Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος του ΥΠΑΠΕΝ γνωμοδότησε θετικά για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Από τη στιγμή που η αρμόδια υπηρεσία έδωσε το «ελεύθερο» ώστε να προχωρήσει η διαδικασία, δίχως υποσημειώσεις και «αστερίσκους», η ικανοποίηση περισσεύει στις τάξεις της «Ενωσης», αφού η «Αγια-Σοφιά»… πλησιάζει. Από την ομάδα διατείνονταν εδώ και καιρό ότι ο φάκελος του γηπέδου είναι πλήρης, και αυτό αποδεικνύεται. Στο υπουργείο, πάντως, τηρούν στάση αναμονής, όπως δήλωσε ο Γιάννης Τσιρώνης: «Η υπόθεση πήγε στο ΣτΕ, και αυτό απεφάνθη. Από τη δική μας τουλάχιστον μεριά περιμένουμε τα τελικά σχέδια, για να δούμε αν είναι συμβατά με τη νομοθεσία. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με εμάς. Αν δεν δω αυτό που θα έρθει στο υπουργείο να πάρει έγκριση, θέλω να είμαι φειδωλός» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος.

Σε αντίθεση με το γενικότερο κλίμα, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Αρης Βασιλόπουλος, συνεχίζει τον… ανένδοτο κατά του γηπέδου. Στο δημοτικό Δ.Σ. της Δευτέρας ψηφίστηκε η κατάθεση αρνητικής γνωμοδότησης από τον Δήμο προς το υπουργείο αναφορικά με την κατασκευή του γηπέδου, κατόπιν εισήγησής του! Στην ΑΕΚ είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά του, προεξάρχοντος του αντιπροέδρου της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.», Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά δεν θα υπάρξει συντονισμένη δράση εναντίον του κ. Βασιλόπουλου, ο οποίος δεν μπορεί να εμποδίσει την κατασκευή του γηπέδου, εφόσον αυτή είναι σύννομη.

Πάνος Κιαπεκάκης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ