Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

«Πείραμα» Παούνοβιτς για το «τριφύλι»

Ο 38ΧΡΟΝΟΣ ΣΕΡΒΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ «ΜΙΚΡΗ» ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΠΡΑΣΙΝΟ» ΠΑΓΚΟ

Ο 38ΧΡΟΝΟΣ ΣΕΡΒΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ «ΜΙΚΡΗ» ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΠΡΑΣΙΝΟ» ΠΑΓΚΟ

Εκανε πολύ καλή δουλειά εργαζόμενος στις μικρές εθνικές της χώρας του, οδηγώντας μάλιστα την ομάδα Νέων της Σερβίας στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (επικρατώντας, στις 20 Ιουνίου φέτος, με 2-1 της Βραζιλίας στον τελικό του Οκλαντ, στη Νέα Ζηλανδία). Ομως, δεν έχει εργαστεί ποτέ σε κάποιον σύλλογο. Είναι ο βασικός υποψήφιος (και νέος σε ηλικία) προπονητής του Παναθηναϊκού Βέλικο Παούνοβιτς, τον οποίο ανακάλυψαν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» στη γειτονική μας χώρα, τον προσέγγισαν και συζητούσαν μαζί του το ενδεχόμεννίας έως αργά το βράδυ, γνωρίζοντας ότι, βάσει των οικονομικών τους δεδομένων, μέχρι εκεί μπορούσαν να φτάσουν. Βεβαίως, υπάρχει και ο αντίλογος, πως πρόκειται για έναν φιλόδοξο άνθρωπο που, μπορεί να μην κουβαλά πολλές εμπειρίες (προπονητικά),έχει όμως γνώσεις και προοπτικές.

Ο διάδοχος του Αναστασίου (τον οποίο ο Γιάννης Αλαφούζος «ακολούθησε» σε μήνυμά του στο twitter ξημερώματα Τρίτης) γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου 1977 στην πόλη Στρώμνιτσα (της πρώην ενωμένης Γιουγκοσλαβίας, πουσήμερα ανήκει στην ΠΓΔΜ) και έπαιζε ποδόσφαιρο (ήταν μεσοεπιθετικός) μέχρι τον Ιανουάριο του 2012, φορώντας τη φανέλα έξι ισπανικών συλλόγων (Τενερίφη, Οβιέδο, Χετάφε, Αλμερία, Μαγιόρκα, Ατλέτικο Μαδρίτης) του Ανόβερου, της Ρούμπιν Καζάν και της Παρτιζάν, ενώ για την απόκτησή του είχε ενδιαφερθεί, κάποτε, ο Ολυμπιακός. Ο Παούνοβιτς, που, το 2006 απέκτησε και ισπανικό διαβατήριο, έκλεισε την καριέρα του με την ομάδα της Φιλαδέλφειας, στο MLS των ΗΠΑ, και ξεκίνησε αμέσως προπονητική καριέρα στις ομάδες μικρών κατηγοριών της πατρίδας του.

Αξιοσημείωτο: ο Παούνοβιτς τέθηκε αντίπαλος του Παναθηναϊκού τον Σεπτέμβριο του 2001 (φάση ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ) με τα χρώματα της Μαγιόρκα, ενώ την περίοδο 2003-2004 συνυπήρξε με τον Νικολαΐδη στο ρόστερ της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο Σέρβος υπήρξε, μεταξύ άλλων, συμπαίκτης με Ιμπαγάσα, Ντάνι, Ριέρα, Φέισα, Π. Γκαρσία και Κ. Γκαμάρα, παίκτες που αγωνίστηκαν σε ελληνικούς συλλόγους. Ο 38χρονος τεχνικός περιλαμβάνεται στην ομάδα των «πρεσβευτών» του διαδικτυακού παιχνιδιού (τύπου «manager») «Top Eleven» (επίσημος «πρέσβης» είναι ο Μουρίνιο), ενώ είναι λάτρης των social media. Ανάμεσα στα ονόματα που προτάθηκαν για τη θέση του προπονητή ήταν και εκείνο του Πάουλο Μπέντο, του οποίου όμως το κασέ ήταν απαγορευτικό.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΛΕΚΟΓΛΟΥ


ss 14

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...