Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Ενας καταδικασμένος, «εργάτης» των γκολ!

Ο ΤΖΕΪΜΙ ΒΑΡΝΤΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ «ΦΥΛΑΚΑ», ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΕΣΤΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΡΕΑΛ

Ο ΤΖΕΪΜΙ ΒΑΡΝΤΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ «ΦΥΛΑΚΑ», ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΕΣΤΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΡΕΑΛ

Ο Ιρλανδός συγγραφέας Οσκαρ Ουάιλντ πίστευε πως «ονειροπόλος είναι εκείνος που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο υπό το σεληνόφως, και η τιμωρία του είναι πως βλέπει την αυγή πριν από τον υπόλοιπο κόσμο».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ

Ο Τζέιμι Βάρντι, πάντως, δεν έχασε τα όνειρά του, παρά τις διαφόρων ειδών τιμωρίες που βίωσε πριν κάνει πραγματικότητα τις μεγάλες, αλλά παραλίγο χαμένες, φιλοδοξίες του.
Ο 28χρονος Αγγλος επιθετικός της Λέστερ,πρώτος σκόρερ της Πρέμιερσιπ, με 11 γκολ σε ισάριθμα ματς, έγινε πρωτοσέλιδο στην πατρίδα του. Αφού, με το σαββατιάτικο γκολ κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, κατάφερε να σκοράρει για 8ο διαδοχικό ματς στο πρωτάθλημα και ισοφάρισε την 3η καλύτερη επίδοση στην ιστορία της Πρέμιερσιπ, που έχουν οι Ρουντ φαν Νίστελροϊ, Ντάνιελ Στάριτζ (ο πρώτος έφτασε ως τα 10 παιχνίδια και ο δεύτερος ως τα 9)!

Ο Βάρντι βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, αν και στην πρώτη κατηγορία βρέθηκε μόλις το 2012. Οταν, σε ηλικία 25 ετών, η Λέστερ ξόδεψε 1.000.000 λίρες για έναν παίκτη από τη League 1 (3η Κατηγορία της χώρας) και τη Φλίτγουντ Τάουν, ενώ έναν χρόνο αργότερα αγωνιζόταν στη Χάλιφαξ Τάουν,
της… 6ης κατηγορίας!

Πριν πραγματοποιήσει και το πρόσφατο ντεμπούτο του στην Εθνική Αγγλίας, πάντως, ο επιθετικός της Λέστερ χρειάστηκε να εργαστεί 12ωρες βάρδιες σε εργοστάσια παραγωγής ανθρακονημάτων, το 2007! Στα 16 του «κόπηκε» από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, ομάδα της γενέτειράς του, με την αιτιολογία της μικρής κορμοστασιάς… Εκτοτε φόρεσε φανέλες ομάδων εκτός εθνικών κατηγοριών, καθώς τα «ραντάρ» των συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ δεν τον εντόπισαν εγκαίρως. Ο Βάρντι αποφάσισε, παράλληλα με το εργοστάσιο, να παίξει στη Στόκμπριτζ Παρκ Στιλς, με αμοιβή 30 λίρες την εβδομάδα, τρώγοντας πρόχειρο φαγητό.

Την ίδια περίοδο, για μερικές εβδομάδες, καταδικάστηκε σε επιτήρηση με ηλεκτρονικό «φύλακα» στον αστράγαλο για επίθεση σε μία παρέα, αν και, απολογούμενος, τόνισε πως προστάτευσε έναν κωφάλαλο φίλο του από τον χλευασμό. Μάλιστα, τον φορούσε και κατά τη διάρκεια των αγώνων και, λόγω της καθημερινής υποχρέωσης να βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς του
στις 6 το απόγευμα, γινόταν αλλαγή στο 60′ ή παρατούσε την προπόνηση για να τον μεταφέρει ο πατέρας του με το αυτοκίνητο! Ο ίδιος τονίζει πλέον ότι «όλα αυτά με έκαναν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα και δεν τα ξεχνώ».
Επίσης, δεν θέλει (ακόμη;) να ακούει για ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και τις συγκρίσεις με τον Νεϊμάρ της Μπαρτσελόνα. Του αρκεί που, εκτός από το χορτάρι, αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους νέους για την ιδιαίτερη πορεία της ζωής του.

ss 14

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...