Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η έντονη επιθυμία σας να κατοχυρώσετε και να διατηρήσετε τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο θα σας βάλει σε μια διαδικασία διαβουλεύσεων.

ΚΡΙΟΣ: Eχετε πολλά να βγάλετε από μέσα σας και θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Η σχέση σας αρχίζει να γίνεται καλύτερη και είναι θέμα χρόνου η βελτίωσή της. Πολλά θα ακούσετε και λίγα θα ισχύουν, όμως μέχρι το τέλος την ημέρας θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο.

ΤΑΥΡΟΣ: Η προσαρμογή σας σε κάποια νέα δεδομένα δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο νομίζετε. Αρχίστε να βλέπετε τα σύνθετα στη σχέση σας πιο απλά για να γίνει πιο χαλαρή η καθημερινότητά σας. Περιμένετε τη σωστή στιγμή για μια καινούργια προοπτική με κοινούς στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι δραστηριότητές σας απαιτούν ορθή σκέψη και συναλλαγές με τρίτους, οπότε πρέπει να την ενισχύσετε και να την εμπλουτίσετε με φαντασία, έχοντας συνέχεια τα μάτια σας ανοιχτά. Στον χώρο της εργασίας καταμερίστε τις υποχρεώσεις σας με τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυξάνονται αισθητά σήμερα οι ευαισθησίες σας και η εσωστρέφειά σας, αλλά και η τάση που έχετε να μην αποδέχεστε τις ανάγκες της καθημερινότητας. Μην επιτρέψετε σε τρίτους να επεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ: Θα πρέπει να επεξεργαστείτε τα σχέδιά σας από την αρχή και με άλλον τρόπο. Οι θετικές αλλαγές θα αρχίσουν σταδιακά, παρότι θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις. Η ακαταστασία και η ασάφεια που υπάρχουν στη ζωή σας θα σας αποσυντονίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετές φορές θα απομακρύνεστε από τους στόχους σας χωρίς αιτία. Προβείτε σε ανανέωση της ζωής σας και μάθετε τι σας προσφέρει η χαρά της δημιουργίας. Σβήστε τα ερωτήματα και τις αμφιβολίες που καλλιεργούσατε τον τελευταίο καιρό.

ΖΥΓΟΣ: Διαφυλάξτε όσο μπορείτε καλύτερα την προσωπική σας ζωή και τα μυστικά σας. Αποφύγετε τις άσκοπες φλυαρίες και τα μισόλογα στις συζητήσεις σας. Ελέγξτε τα νευρικά ξεσπάσματα και δείξτε μεγαλύτερη υπομονή με όσους σάς προβληματίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιδιώξτε να κάνετε επικερδείς συνδυασμούς στον οικονομικό τομέα για να μην απογοητευτείτε. Πριν προβείτε σε κάποια επένδυση να είστε προσεκτικοί στις κουβέντες σας. Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε διεξόδους σε σημαντικά προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προτού πάρετε οποιαδήποτε απόφαση εξετάστε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ο επαγγελματικός σας κόσμος θα απορροφήσει αρκετή από την ενέργειά σας. Φροντίστε να έχετε συγκεντρώσει μεγάλα αποθέματα υπομονής και δύναμης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η έντονη επιθυμία σας να κατοχυρώσετε και να διατηρήσετε τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο θα σας βάλει σε μια διαδικασία διαβουλεύσεων. Ο κίνδυνος να εκτεθείτε δεν προέρχεται από τους άλλους, αντιθέτως εξαρτάται από τη στάση που θα κρατήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ανακαλύψετε τα σημεία που θα σας δείχνουν από πού θα προέλθουν οι τυχόν δυσκολίες. Οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο θα είναι κάπως περίεργες. Διατηρήσετε τη μετριοπαθή στάση απέναντι στους συνεργάτες σας ή σε άτομα κύρους.

ΙΧΘΥΕΣ: Η επαγγελματική ευελιξία σας θα περιορίσει τις κόντρες και τις αντιπάθειες με τους συνεργάτες σας. Μία από τις συνήθειες που έχετε και είναι μείον σας είναι να επιμένετε σε καταστάσεις που όχι μόνο δεν σας προσφέρουν τίποτα, αλλά ξοδεύουν και την ενέργειά σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ