Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

H «εκδίκηση   »  της κρυφής συζύγου

Η Τζανάν Χαρμπ, που ισχυρίζεται ότι είχε παντρευτεί τον Σαουδάραβα βασιλιά Φαχντ, θα αποζημιωθεί με 17.000.000 ευρώ και δύο διαμερίσματα στο Λονδίνο

Η Τζανάν Χαρμπ, που ισχυρίζεται ότι είχε παντρευτεί τον Σαουδάραβα βασιλιά Φαχντ, θα αποζημιωθεί με 17.000.000 ευρώ και δύο διαμερίσματα στο Λονδίνο

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα αναγκαστεί να βάλει ο γιος του βασιλιά Φαχντ της Σαουδικής Αραβίας προκειμένου να αποκαταστήσει οικονομικά την κρυφή σύζυγο του αποθανόντος πατέρα του.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας απεφάνθη ότι ο πρίγκιπας Αμπντούλ Αζίζ θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση ύψους 17.000.000 ευρώ και τόκους ύψους 5.000.000 ευρώ στην 68χρονη φερόμενη ως σύζυγο του πατέρα του, Τζανάν Χαρμπ, για το q 7γεγονός ότι την κράτησε επί 12 χρόνια μακριά από το μερίδιο της περιουσίας του βασιλιά Φαχντ που της αναλογούσε. Επιπλέον, καλείται να μεταβιβάσει στο όνομά της δύο πολυτελή διαμερίσματα στην ακριβή συνοικία Τσέλσι του Λονδίνου, συνολικής αξίας περίπου 7.000.000 ευρώ, καθώς επίσης να καλύψει και τα δικαστικά έξοδα, τα οποία ανέρχονται σε 1.400.000 ευρώ.

Η παλαιστινιακής καταγωγής αλλά βρετανικής υπηκοότητας Χαρμπ ισχυρίζεται ότι παντρεύτηκε τον Φαχντ το 1968, αλλά δύο χρόνια αργότερα εξαναγκάστηκε σε φυγή από τη Σαουδική Αραβία κι έτσι η σχέση τους συνεχίστηκε μετά την ενθρόνισή του, το 1982.

aa 15Οπως υποστηρίζει η ίδια, ο Φαχντ τής είχε υποσχεθεί οικονομική στήριξη για το υπόλοιπο της ζωής του. Το 2003, δύο χρόνια πριν από τον θάνατό του, σε συνάντηση που ισχυρίζεται ότι είχε με τον γιο του συζύγου της, πρίγκιπα Αμπντούλ Αζίζ, εκείνος συμφώνησε να τιμήσει την επιθυμία του πατέρα του, πληρώνοντάς της το ποσό των 17.00.000 ευρώ και μεταβιβάζοντάς της τα δύο ακίνητα, σε αντάλλαγμα τη σιωπή της για όσες εμπιστευτικές πληροφορίες έμαθε κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Παρ’ όλα αυτά, ο πρίγκιπας δεν τήρησε τον λόγο του, με αποτέλεσμα να αρχίσει πολυετής δικαστική διαμάχη ανάμεσα στις δύο πλευρές, που κατέληξε με την εν μέρει δικαίωση της Χαρμπ. Αν και η ίδια είχε δηλώσει κατά το παρελθόν ότι 17.000.000 ευρώ δεν της φτάνουν ούτε για το καθαριστήριο της εβδομάδας, διεκδικώντας το ποσό των 563.000.000 ευρώ, μετά την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης δήλωσε ευτυχής. «Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενη. Πέρασα 12 χρόνια δυστυχίας. Είμαι πολύ ανακουφισμένη. Μακάρι ο πρίγκιπας να είχε τιμήσει την επιθυμία του πατέρα του και να μην καθυστερούσε τα πράγματα. Ηταν πολύ κακός» είπε χαρακτηριστικά.


ss 14


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...