Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τους βρήκε στο…«Δοξαπατρή»

Ποιοι celebrities έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Αθερίδη

Ποιοι celebrities έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Αθερίδη

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ


Στην οδό «Δοξαπατρή» έδωσε ραντεβού προχθές το βράδυ όλος ο καλός ο κόσμος της εγχώριας showbiz! Η ομώνυμη θεατρική παράσταση του Θοδωρή Αθερίδη, όπου συμμετέχει -μεταξύ άλλων- και η κόρη του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, Φωτεινή, έκανε πρεμιέρα στο Μικρό Παλλάς, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον πολλών λαμπερών celebrities και φυσικά τα φλας των φωτογράφων.

Και τι δεν κατέγραψε ο φακός τους λίγο προτού χτυπήσει το τρίτο κουδούνι; Καινούργια look πρωταγωνιστριών για χάρη της τέχνης, και όχι μόνο, ενσταντανέ ζευγαριών που κάνουν σπάνια κοσμικές εξόδους, τετ α τετ ανάμεσα σε πρώην και νυν, τέκνα διάσημων μπαμπάδων, καθώς επίσης και… reunion παλιών συνεργατών από θρυλικές τηλεοπτικές σειρές.

Τα φλας συνέχισαν να αστράφτουν και μετά το φινάλε της παράστασης, η υπόθεση της οποίας εκτυλίσσεται σε μια πολυκατοικία στην οδό Δοξαπατρή, στο Κολωνάκι, κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, όταν το δημοψήφισμα και τα capital controls έφεραν τη χώρα μας στην πρώτη γραμμή της διεθνούς επικαιρότητας.

Ο έρωτας δεν κρύβεται

1 247
Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Αλκις Κούρκουλος δεν κρύβουν πια τη σχέση τους. Στην προκειμένη περίπτωση μαζί με το ζευγάρι εμφανίστηκε και η Ελένη Ράντου, πρωταγωνίστρια της παράστασης «Φιλουμένα», όπου συμμετέχουν αμφότεροι. Ο γιος του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου και η μελαχρινή ενζενί φαίνονταν πολύ ευδιάθετοι και απόλαυσαν το «Δοξαπατρή». Οι ίδιοι άλλωστε γνωρίζουν καλά την έννοια του τίτλου που έδωσε στο έργο του ο Αθερίδης. Τι εννοούμε; Οτι ο έρωτάς τους έχει «χτυπήσει στο… δοξαπατρή, απλώς δεν το λένε!

Με τη νυν και την πρώην

2 153
Εχουν κλείσει μισό χρόνο έγγαμου βίου, αλλά οι κοινές εμφανίσεις τους συνεχίζουν να είναι σπάνιες. Για την πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη, ωστόσο, ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Ηρώ Σαΐα έκαναν μια εξαίρεση και… ανέχτηκαν τα φλας. Ο σημαντικός συνθέτης και η μούσα του κάθισαν μαζί με την Αλκηστη Πρωτοψάλτη, ενώ κάποια στιγμή βρέθηκε δίπλα στην Ηρώ και η Σμαράγδα Καρύδη, με την οποία ο συνθέτης διατηρούσε σχέση παλιά. Πρώην και νυν τα είπαν για λίγο σε εύθυμο κλίμα. Σουηδία γίναμε…

Ακρως οικογενειακά

3 46
Μπορεί η Φωτεινή Αθερίδη να έχει ξεκινήσει την καλλιτεχνική πορεία της εδώ και λίγα χρόνια, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη συνεργασία της επί σκηνής με τον διάσημο πατέρα της. Δεν γινόταν λοιπόν να χάσει αυτό το γεγονός η μητέρα της, η θεατρική συγγραφέας Ελένη Γκασούκα, ούτε όμως και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία είναι καλή φίλη της Φωτεινής. Σημειώνεται ότι πέρα από τον Αθερίδη και την κόρη του, στο «Δοξαπατρή» παίρνουν μέρος οι Πέμη Ζούνη, Ρένια Λουιζίδου, Λευτέρης Ελευθερίου, Ευαγγελία Συριοπούλου και Γιόσι.

Νέα look

fg
Τotally blonde έγινε η Δήμητρα Ματσούκα, θυμίζοντας πλέον πολύ τη νιόπαντρη αδελφή της Μαρία. Η ηθοποιός μαγνήτισε τα βλέμματα με το καινούργιο της hair look, αλλά δεν ήταν η μόνη… Στις πρωταγωνίστριες οι οποίες έχουν λανσάρει νέες κουπ τελευταία συγκαταλέγονται η Σμαράγδα Καρύδη, που έβαψε τα μαλλιά της καροτί για το μιούζικαλ «Sweet Charity» και η Νικολέττα Καρρά, η οποία τα κούρεψε σε κοντό καρέ προκειμένου να θυμίζει… φράου για τις ανάγκες του ρόλου της στο έργο «Αντρες έτοιμοι για όλα».

Reunion

5 5
Αέρα από… reunion ηθοποιών των σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είχε η προχθεσινή πρεμιέρα. Στο φουαγέ του Μικρού Παλλάς σχημάτισαν «πηγαδάκι» η Πέμη Ζούνη, η οποία κρατάει βασικό ρόλο στην παράσταση, ο Χριστόφορος και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Οι δύο πρώτοι ήταν το παράνομο ζευγάρι στη σειρά «Κλείσει τα μάτια», ενώ ο Μαρκουλάκης υποδυόταν τον αδελφό του Παπακαλιάτη στο ακόμη πιο παλιό σίριαλ «Να με προσέχεις».

Μάινας junior αλά… Τσε Γκεβάρα

22 5
Με look αλά… Τσε Γκεβάρα εμφανίστηκε στην πρεμιέρα ο γιος του Στέλιου Μάινα. Μπορεί ο τελευταίος να μην έδωσε το «παρών» λόγω υποχρεώσεων, ωστόσο ο Ιωσήφ Μάινας συνόδευσε στο θέατρο τη μητέρα του, την επίσης ηθοποιό Κάτια Σπερελάκη και τη φίλη της Aννα Κουρή. Γεννημένος το 1989 ο Σήφης, όπως τον αποκαλούν οι δικοί του, σπούδασε Θεατρολογία στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και ασχολείται με τη σκηνοθεσία. Εξ ου και το μούσι σε συνδυασμό με τον μπερέ…

ss 14

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...