Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Μας γύρισε τον κόσμο ανάποδα

Η νεαρή παρουσιάστρια Σοφία Τσίπα αποκαλύπτεται στην «Espresso της Κυριακής» και μας μιλάει για όλα

Κάθε Σάββατο με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο γυρίζει τον «κόσμο ανάποδα» και με όπλα της το χιούμορ και το χαμόγελό της κρατάει την πιο ευχάριστη συντροφιά στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ. Ο λόγος για τη Σοφία Τσίπα, την οποία αρχικά γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, ενώ στη συνέχεια εξελίχθηκε σε ένα από τα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Η «Espresso της Κυριακής» συνομίλησε μαζί της, με τη νεαρή παρουσιάστρια να αποκαλύπτει ποια μεγάλη ποιήτρια θα ήθελε να καλέσει στο τηλεοπτικό πλατό αλλά και ποια είναι εκείνα που γυρνάνε στον δικό της κόσμο ανάποδα.

– Για ποιο λόγο θα γυρνούσες τον κόσμο ανάποδα;

Ο κόσμος έχει ήδη γυρίσει ανάποδα τα τελευταία τρία χρόνια στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία. Ο,τι μέχρι τώρα γνωρίζαμε ως ίσιο έχει γίνει ανάποδο, έχει αλλάξει άρδην η ζωή μας και μάλιστα με αρκετά βίαιο τρόπο. Επομένως, η συνταγή μου είναι η εξής: Ξαναγυρίζεις τον κόσμο ανάποδα για να έρθεις στα ίσια σου, να ισορροπήσεις.

– Πώς και επέλεξες μια τέτοια εκπομπή και ποια είναι η σχέση σου με την τεχνολογία;

Νομίζω πως ήταν κάτι που έλειπε από τη σημερινή τηλεόραση. Θεωρώ ότι ο τηλεθεατής έχει κουραστεί από το ψέμα, το «δήθεν», το επίπλαστο, το κουτσομπολιό, το lifestyle και τα tips για να είσαι «μοδάτος». Εχει κουραστεί από τη συνεχή ανούσια πολιτικολογία, από την αντιπαράθεση, από τις υποσχέσεις και βεβαίως από οτιδήποτε συμβολίζει την εποχή της υποτιθέμενης ευμάρειας. Ολα αυτά έχουν παρέλθει. Πλέον, έχει ανάγκη από κάτι «φρέσκο» και αληθινό. Δεν με ενδιαφέρει να παρουσιάσω μία «φτιαχτή» εικόνα. Αυτό, βέβαια, σε κάποιους μπορεί να αρέσει και σε κάποιους άλλους όχι. Είναι όμως η αλήθεια μου, η έντιμη προσπάθειά μου. Ολα αυτά με σεβασμό πρώτα στον εαυτό μου και στον τηλεθεατή που μοιράζεται μαζί μου μία ώρα από τη ζωή του για να δει την εκπομπή. Στον «Κόσμο ανάποδα» κάνουμε πλάκα, αλλά μιλάμε και για τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία μας. Εκφράζουμε τις σκέψεις, τις ανησυχίες μας καταθέτουμε τα όνειρά μας, αλλά και όλη την τρέλα μας. Οσο για τη σχέση μου με την τεχνολογία, θα τη χαρακτήριζα «νορμάλ». Είναι μέρος της ζωής μου, της δουλειάς μου και όσο μπορώ την εκμεταλλεύομαι ακριβώς για να κάνω τη ζωή μου πιο εύκολη.

– Πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια;

Μάλλον βαρετά. Ισως αυτό με έκανε να επιλέξω και αυτό το επάγγελμα για να βάλω λίγη δράση στη ζωή μου! Κι από δράση τώρα άλλο τίποτα.

– Ποια ήταν η πιο εύκολη και ποια η πιο δύσκολη εκπομπή;

Δεν μπορώ να πω πως κάποια ήταν πιο δύσκολη και κάποια άλλη πιο εύκολη. Ολες με το ίδιο μεράκι έγιναν και τον ίδιο ενθουσιασμό. Με τίμησαν με την παρουσία τους πολύ ξεχωριστά πρόσωπα. Οφείλω να ομολογήσω ότι όλοι οι καλεσμένοι μας ήταν ένας κι ένας! Από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω. Από τον Χρήστο Φερεντίνο, τον Γιώργο Καπουτζίδη, την Ελένη Ράντου, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Γρηγόρη Βαλτινό, τον Τάκη Ζαχαράτο, την Πόπη Τσαπανίδου και όλοι αυτοί είναι λίγοι από τους πολλούς. Εγιναν ανάποδοι και αυτό ήταν η πιο μεγάλη τιμή για μένα!

– Κοιτάζεις τα νούμερα τηλεθέασης και πόσο σε επηρεάζουν;

Φυσικά και τα κοιτάζω. Και φυσικά με επηρεάζουν. Υποτίθεται πως από αυτά, δυστυχώς ή ευτυχώς, κρίνεται η δουλειά μας. Οταν φτιάχνεις κάτι από την ψυχή σου χαίρεσαι όταν ο κόσμος το αγκαλιάζει και ανταποκρίνεται σε αυτό. Πιο πολύ όμως με ενδιαφέρει να με ικανοποιεί το «προϊόν» που έχω παράξει, να έχω δημιουργήσει δηλαδή μια καλή εκπομπή. Πρώτα απ’ όλα να τη χαιρόμαστε εγώ και οι καλεσμένοι μου. Κάθε εκπομπή είναι ξεχωριστή για μένα. Κλείνω τα μάτια, ονειρεύομαι κάτι και στη συνέχεια προσπαθώ να το κάνω πράξη. Αν αυτό το όνειρο οπτικοποιηθεί σωστά και καταφέρω να κάνω και μια καλή συνέντευξη, αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη. Αν όχι, «σκάω» ακόμα κι αν τα νούμερα είναι καλά. Παρά το γεγονός ότι «μου πήγαν» ικανοποιητικά φέτος, πιστεύω ότι τα νούμερα δεν είναι το παν. Το λέει η λέξη! Είναι νούμερα…

– Ποια είναι τα χόμπι σου;

Λατρεύω τον κινηματογράφο. Είμαι ικανή να πηγαίνω σινεμά ακόμα και επτά ημέρες την εβδομάδα. Επίσης, λατρεύω το θέατρο. Σου ανοίγει νέους ορίζοντες. Αισθάνομαι πολύ τυχερή σε σχέση με άλλα παιδιά, διότι κατάφερα να σπουδάσω το χόμπι μου. Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και εκεί έκανα και το μεταπτυχιακό μου. Επίσης, εκεί είχα την τύχη να γνωρίσω πολύ σπουδαίους ανθρώπους, οι οποίοι διαμόρφωσαν αυτό που είμαι σήμερα, όπως είναι ο Μάριος Πλωρίτης, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Σπύρος Ευαγγελάτος, ο Γιώργος Μιχαηλίδης, η Λήδα Τασοπούλου και άλλες αξιόλογες προσωπικότητες.

– Τι θα ήθελες να κάνεις τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Ηταν να μη γίνει η αρχή. Ενα πλήθος από ιδέες έχει κατακλύσει το μυαλό μου και αυτήν τη στιγμή βάζω τα δυνατά μου και προσπαθώ να τις χαλιναγωγήσω! Από ιδέες άλλο τίποτα! Μπάτζετ να υπάρχουν και εδώ είμαστε!

– Ποια συνάντηση αποτελεί όνειρο για σένα;

Αισθάνομαι πολύ τυχερή γιατί οι καλεσμένοι που ήθελα αποδέχθηκαν με χαρά την πρόσκλησή μου και με τίμησαν με το παραπάνω. Ενα πρόσωπο που δεν έχω πείσει ακόμα να γυρίσει τον κόσμο ανάποδα και θα το ήθελα πολύ είναι η ποιήτρια και ακαδημαϊκός Κική Δημουλά. Κορυφαία προσωπικότητα! Εχω την τιμή να τη γνωρίζω, να συζητώ μαζί της και να τη συμβουλεύομαι. Απολαμβάνω ιδιαιτέρως την παρέα της. Είναι από τους ανθρώπους που με μια φράση τους μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή. Γι’ αυτό θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες από τις προσωπικές μας συζητήσεις με τον κόσμο!

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...