Το ρολόι «σεξόμετρο»!

Το GeeksMe καταγράφει την ένταση, τη συχνότητα και τη διάρκεια του σεξ και πωλείται αντί 86,5 ευρώ

Το GeeksMe καταγράφει την ένταση, τη συχνότητα και τη διάρκεια του σεξ και πωλείται αντί 86,5 ευρώ


Η φράση «συγχρονίστε ρολόγια» παίρνει άλλη διάσταση με το GeeksMe, ένα έξυπνο ρολόι που λειτουργεί ως καταγραφέας των σεξουαλικών επιδόσεων αυτού που το φορά.

Το δημιούργημα της ισπανικής εταιρίας Geeksphone παρέχει λεπτομερή στατιστικά για την ένταση, τη συχνότητα και τη διάρκεια του σεξ. Η εταιρία εξηγεί στο σάιτ της ότι αποφάσισε να δημιουργήσει αυτό το «σεξόμετρο» επειδή η σεξουαλική δραστηριότητα είναι επίσης κομμάτι του υγιεινού τρόπου ζωής και παροτρύνει τους χρήστες να «μάθουν την επίδοσή τους και να παρακολουθήσουν την πρόοδό τους».

Το ρολόι, που πωλείται αντί 94 δολαρίων (86,5 ευρώ), έχει μενού τεσσάρων διαφορετικών λειτουργιών: γυμναστικής, ύπνου, έρωτα και περιβάλλοντος. Για να υπάρχουν οι αντίστοιχες καταγραφές ο χρήστης θα πρέπει να το βάζει στη ρύθμιση «έρωτας» λίγο πριν αρχίσει τις περιπτύξεις με τον/την σύντροφό του.

rolohjdh

Η λειτουργία

Με το που πατιέται το κουμπί, αρχίζει η καταγραφή της διάρκειας, της έντασης αλλά και των θερμίδων που καίγονται, οδηγώντας σε απώλεια βάρους. Το ρολόι μπορεί να κρατά «αρχείο δράσης», οπότε να επεξεργάζεται τα στοιχεία και να δίνει στατιστικά και γραφήματα για τις εβδομαδιαίες, μηνιαίες και ετήσιες επιδόσεις του χρήστη, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να βαθμολογεί και ο ίδιος κάθε συνεύρεσή του και η βαθμολογία του να αποθηκεύεται στα δεδομένα του ρολογιού με απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια, όπως τονίζει η εταιρία.

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή του Geeksme Ανχελ Σάντσεζ Ντιάζ, οι χρήστες μπορούν να κάψουν από «2 έως 11 θερμίδες το λεπτό κατά τη διάρκεια του σεξ»!
Στη λειτουργία «ύπνος» το γκάτζετ καταγράφει την ποιότητα της νυχτερινής ανάπαυσης, ενώ στην επιλογή «g!fitness» μετρά τα βήματα, τις θερμίδες και το λίπος που καίγονται, όταν ο χρήστης βρίσκεται σε κατάσταση σωματικής κίνησης.

Τέλος, η επιλογή «g!ecological» επιτρέπει την καταγραφή δραστηριοτήτων που δείχνουν αν αυτός που το φορά επιβαρύνει πολύ ή όχι το περιβάλλον. Σύντομα, όπως υπόσχεται η εταιρία, το ρολόι θα μπορεί να κάνει και κλήσεις και να δέχεται ενημερώσεις.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ