Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

Τρελή ζωή για psycho killer στη φυλακή

O Λούκα Μανιότα, που διαμέλισε τον σύντροφό του, απολαμβάνει πάρτι με πίτσες και περιποίηση προσώπου πίσω από τα κάγκελα

O Λούκα Μανιότα, που διαμέλισε τον σύντροφό του, απολαμβάνει πάρτι με πίτσες και περιποίηση προσώπου πίσω από τα κάγκελα

Πώς μπορεί να τιμωρείται ένας άνθρωπος που μαχαίρωσε με παγοκόφτη τον συγκάτοικο και εραστή του, τον διαμέλισε, έκανε σεξ με το πτώμα και στη συνέχεια έστειλε μέλη του σε σχολεία και πολιτικούς; Απολαμβάνοντας πάρτι με πίτσα με τον παιδεραστή συγκρατούμενό του, περιποιήσεις προσώπου και αλληλογραφία με φίλους και υποψήφιους εραστές.

Τουλάχιστον έτσι περιγράφει την καθημερινότητά του στη φυλακή ο Καναδός δολοφόνος Λούκα Μανιότα, μέσα από επιστολές γεμάτες καρδούλες και τριαντάφυλλα.

Ο 33χρονος γκέι ηθοποιός πορνό που σκότωσε τον Κινέζο Λιν Γιουν το 2012, μέσω των επιστολών που στέλνει σε φίλους του τούς οποίους αποκαλεί «μπουμπούκι» και «γλυκέ μου» και τις οποίες δημοσιεύει η εφημερίδα «Toronto Sun», ζητεί να του στείλουν περιοδικά, aftershave και προϊόντα υγιεινής, ενώ σε μία από αυτές παραπονιέται για το γεγονός ότι κανένας δεν του δίνει σοκολατάκια Ferrero Rocher την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου. «Αυτοί οι γα*** οι μα***ες είπαν ότι θα έδιναν και Ferrero Rocher αλλά δεν το έκαναν. Μερικοί άνθρωποι είναι τόσο γα***α εγωιστές που με τσατίζουν» γράφει χαρακτηριστικά χρησιμοποιώντας ροζ στιλό.

f2 29

Επίσης περιγράφει τον υγιεινό τρόπο ζωής που ακολουθεί στη φυλακή κάνοντας γυμναστική και προσπαθώντας να μην τρώει junk food. Ωστόσο, όπως λέει, κάποιες φορές απολαμβάνει πάρτι με πίτσες παρέα με τους συγκρατούμενούς του.f5 lin jun 1

Φαντασιώσεις

Κάποιες φορές μοιράζεται και τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του που περιλαμβάνουν και γαλαζοαίματους. «Αναρωτιέμαι, πώς θα ήταν να σε γ***ει μέλος της βασιλικής οικογένειας;

Στοιχηματίζω ότι ο Γουίλιαμ και ο Χάρι ξέρουν πώς να χρησιμοποιήσουν τα βασιλικά τους κοσμήματα (γέλια)» γράφει σε μία από τις επιστολές, ενώ αλλού υπονοεί ότι επιδιώκει να επιτύχει το δικαίωμα συζυγικής επίσκεψης από έναν άνδρα στον οποίο έχει στείλει έναν πίνακα.

a 34«Ελπίζω πραγματικά να καταφέρεις να έρθεις τον Ιούλιο στο φτωχικό εδώ. Θα συμπληρώσω μια αίτηση και θα σε βάλω στη λίστα» τού γράφει. Τέτοιου προφίλ κρατούμενοι δεν συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα συζυγικών επισκέψεων, αλλά το σωφρονιστικό σύστημα του Καναδά αρνήθηκε να σχολιάσει αν έχει δεχτεί ή θα δεχτεί τέτοιες επισκέψεις.

Πάντως, φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μέσα από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Κεμπέκ όπου ο Μανιότα εκτίει την ποινή του τον δείχνουν να χαλαρώνει στο κελί του που είναι γεμάτο αφίσες και με την πόρτα ανοικτή μαζί με τον συγκρατούμενό του Τζόναθαν Λαφράνς Ριβάρ.

ss 14

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...