Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Nine»: Bγήκαν όλα στη φόρα

Παπουτσάκη και Παπαρίζου άφησαν άφωνους τους θεατές της φαντασμαγορικής παράστασης

Παπουτσάκη και Παπαρίζου άφησαν άφωνους τους θεατές της φαντασμαγορικής παράστασης

Η Κατερίνα Παπουτσάκη «βασανίζεται» πάνω σ’ ένα κρεβάτι και κάνει σπαγγάτο επί σκηνής φορώντας μαύρα δαντελωτά εσώρουχα, ενώ η Ελενα Παπαρίζου επιδίδεται σ’ έναν αισθησιακό χορό, αποκαλύπτοντας μέσα από τις φιγούρες της το πληθωρικό μπούστο και τα καλλίγραμμα πόδια της. Τα κορίτσια του «Nine» ανεβάζουν τη… θερμοκρασία στα ύψη.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

4 19Το φαντασμαγορικό μιούζικαλ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής, συγκεντρώνοντας στο Θέατρο Πάνθεον ένα πλήθος λαμπερών celebrities και όχι μόνο. Στον κεντρικό ρόλο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος υποδύεται τον σκηνοθέτη Γκουίντο, έδωσε μια απολαυστική ερμηνεία πλαισιωμένος από εννέα γυναίκες και χειροκροτήθηκε θερμά από τους θεατές, μεταξύ των οποίων βρισκόταν 3 51και η σύζυγός του Λίνα Πρίντζου.

Η Ελενα Παπαρίζου ήταν, δίχως αμφιβολία, εκείνη που «έκλεψε» τα περισσότερα φλας, καθώς με τη συμμετοχή της στο «Nine» έκανε το ντεμπούτο της στο σανίδι αποδεικνύοντας ότι, εκτός από το τραγούδι και τον
χορό, μπορεί να τα καταφέρει περίφημα και στην ηθοποιία. Ντυμένη στα κόκκινα και άκρως αποκαλυπτική, η «number one» Ελληνίδα της Eurovision ερμηνεύει τον ρόλο μιας εταίρας ονόματι Σαραγκίνα, η οποία μαθαίνει στον κεντρικό ήρωα τα μυστικά του καλού σεξ!

Ιδιαίτερα αισθησιακή εμφανίζεται στο «Nine» και η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία διαθέτει ένα από τα ωραιότερα κορμιά στην ελληνική showbiz. Φορώντας ένα μαύρο δαντελένιο baby doll παρασύρει τους θεατές με το
 τραγούδι και τον χορό της, κάνει με ευκολία σπαγκάτο, ενώ αργότερα παίρνει πόζες πάνω σ’ ένα κρεβάτι περιμένοντας την άφιξη του εραστή της, ο οποίος είναι (φυσικά!) ο Γκουίντο.

Στις εντυπωσιακές παρουσίες του «Nine» συγκαταλέγονται η Νάντια Μπουλέ, που εμφανίζεται υπέρλαμπρη, με αποκαλυπτικό σορτσάκι, σακάκι και γραβάτα ασημί χρώματος, αλλά και η Μάρω Κοντού, η οποία διαθέτει διαχρονική λάμψη και χειροκροτήθηκε παρατεταμένα από τους θεατές. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις ανάγκες του ρόλου του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος εισπράττει ένα σωρό φιλιά, από την Ελενα Παπαρίζου, την Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τάνια Τρύπη.

1 251

2 155
Η Καινούργιου (από το φουαγιέ) επιβεβαίωσε τον χωρισμό της

Μπορεί να χώρισε σχετικά πρόσφατα, ωστόσο την πρεμιέρα του «Nine» δεν την έχασε. Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε στο Πάνθεον με total black σύνολο και, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την προσωπική της ζωή, επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, αλλά δεν θέλησε να επεκταθεί σε λεπτομέρειες γύρω απ’ το θέμα, καθώς -όπως σημείωσε- δεν ήταν η κατάλληλη ώρα και το κατάλληλο μέρος για κάτι τέτοιο.

sdsd

«Είναι κάτι για το οποίο δεν αισθάνομαι καλά. Οταν νιώσω άνετα, θα βγω σε κάποια εκπομπή ή θα δώσω κάποια συνέντευξη και θα μιλήσω για να τελειώσει αυτή η ιστορία» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Στο μεταξύ, οι φήμες πως ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βρήκε ήδη καινούργια σύντροφο στο πρόσωπο της ηθοποιού Βίκυς Κάβουρα «οργίασαν» μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο ίδιος, ωστόσο, μιλώντας στο blog του Νίκου Γεωργιάδη, συνεργάτη της Καινούργιου στην εκπομπή «Λόγω Tivis», δήλωσε ότι δεν έχει ούτε το τηλέφωνο της Κάβουρα!

 

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...