Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πάψτε να είστε θύμα των καταστάσεων, γιατί δικαιούστε ποιότητα στη ζωή σας και αυτή τη στιγμή μόνο με οικονομική άνοδο θα το καταφέρετε.

ΚΡΙΟΣ: Μια διαφορετική νοοτροπία στο στιλ και στην αισθητική σας θα σας οδηγήσει να αλλάξετε πολλά στην εμφάνισή σας, ξεκινώντας από τώρα. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και προσέξτε τα νεύρα σας, καθώς πολύ συχνά θα υπερβαίνετε τα όριά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να μπείτε στην ουσία των πραγμάτων και μη μένετε στην επιφάνεια. Το στενό περιβάλλον σας θα σας παροτρύνει να αναπτύξετε τα σχέδιά σας. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες που θα σας υποδείξουν με τι ακριβώς πρέπει να καταπιαστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαιτείται να επενδύσετε καλύτερα τον χρόνο σας για να εξασφαλίσετε ένα ασφαλέστερο επαγγελματικό μέλλον. Φροντίστε να κλείσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος για να προχωρήσετε σε πιο ασφαλείς δρόμους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πάψτε να είστε θύμα των καταστάσεων, γιατί δικαιούστε ποιότητα στη ζωή σας και αυτή τη στιγμή μόνο με οικονομική άνοδο θα το καταφέρετε. Χρειάζεται να επιδείξετε ευελιξία στους ρόλους που θα σας ζητηθούν να παίξετε οι συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Η επιμελής παρακολούθηση των υποθέσεών σας μαζί με την καλή σας τύχη θα σας γλιτώσει από διάφορες οικονομικές αναποδιές. Θα κληθείτε μέσα από περιστασιακές δυσκολίες να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να κερδίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναζητήστε συμμάχους και εκφράστε τις απόψεις σας στις επαγγελματικές ιδέες που έχουν οι συνεργάτες σας. Κρατήστε τη μέρα για τον εαυτό σας και χαλαρώστε μαζί με τους φίλους σας. Φροντίστε να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν.

ΖΥΓΟΣ: Για να προχωρήσετε πρέπει πρώτα να αποδεσμευτείτε από εκκρεμότητες. Βρείτε χρόνο να βρεθείτε με τον σύντροφό σας, γιατί τον έχετε παραμελήσει. Καλό θα ήταν να απομονωθείτε για λίγο, ώστε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε τομείς που θα θέλατε να προχωρήσουν πιο γρήγορα. Προωθήστε με μεθοδικότητα τις αποφάσεις σας, αν θέλετε να δείτε αποτελέσματα. Τα πάντα τη σημερινή μέρα θα παραπέμπουν στην ανανέωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν στα επαγγελματικά σας. Οργανώστε σωστά τις υποχρεώσεις που έχετε, γιατί θα κουραστείτε πολύ γρήγορα. Μπορείτε να παίξετε με ανοιχτά χαρτιά στα οικονομικά πλάνα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παράτολμες ή επιπόλαιες ενέργειες στον επαγγελματικό τομέα οδηγούν σε αλλαγές και αναθεωρήσεις, όμως όλα θέλουν μέτρο για να υπάρχουν οικονομικά οφέλη. Ξεκαθαρίστε συνεργασίες και αναζητήστε τρόπους για να αποκτήσετε καινούργιες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα περιουσιακά σας είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μελετήσετε και να διευθετήσετε σύντομα. Αξιοποιήστε πληροφορίες που θα πάρετε για να έχετε μεγαλύτερο κέρδος, αλλά να είστε προσεκτικοί αν κινηθείτε παρασκηνιακά.

ΙΧΘΥΕΣ: Μελετήστε καινούργιες προτάσεις και ιδέες, ακόμα και συνεργασίες, και γενικώς κάντε ό,τι χρειάζεται για να είστε πιο ασφαλείς και παραγωγικοί. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι ιδέες των φίλων σας, γι’ αυτό καλό είναι να τις ακούσετε προσεκτικά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ