Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια άτομα έχουν λόγο να σας κάνουν να νομίζετε ότι στέκονται στο πλευρό σας, εσείς όμως δεν θα πρέπει να μπερδεύεστε και να τους καταχωρίζετε σε αυτήν την κατηγορία.

ΚΡΙΟΣ: Καταπολεμήστε τον φόβο και καλλιεργήστε την αυτοπεποίθησή σας. Απαιτείται υπομονή για να πετύχετε τους στόχους σας, καθώς οι εποχές αλλάζουν και οι καταστάσεις δεν σας ευνοούν όσο θα θέλατε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξελίξεις δεν θα σας ικανοποιήσουν, αλλά δεν εξαρτάται από εσάς για να πράξετε διαφορετικά. Θα πρέπει, ακόμα κι αν δεν το θέλετε, να αναθεωρήσετε αρκετές από τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα των ατόμων του στενού σας περιβάλλοντος, γιατί θα δημιουργήσετε προστριβές, συγκρούσεις και ρήξη στις σχέσεις σας. Σχέσεις, υγεία και επαγγελματικά σχέδια θα διανύσουν μια φάση ρευστότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας απασχολήσει έντονα ένα πρακτικό ζήτημα στα επαγγελματικά, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να το τακτοποιήσετε και παράλληλα να αποδείξετε την αξία σας στους άλλους.

ΛΕΩΝ: Μελετήστε σωστά τα σημάδια σε ό,τι αφορά το παρόν και το μέλλον του επαγγελματικού σας τομέα, βλέποντας καλοπροαίρετα τα γεγονότα. Βασιστείτε και στο ένστικτό σας, που σας βοηθά να βρείτε σωστές λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σταματήστε να γκρινιάζετε συνέχεια όσο κι αν έχετε δίκιο και αγωνιστείτε για αυτά που πιστεύετε και θέλετε να πετύχετε. Να είστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρετε. Οι ικανότητές σας σε συνδυασμό με τις αρετές σας θα σας επιτρέψουν να βγάλετε σωστά συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ: Αρκεί να αποφασίσετε να μη σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ανούσια πράγματα, για να αφοσιωθείτε στους στόχους σας και σε αυτά που πραγματικά θέλετε. Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να τα καταφέρετε ακόμα και στα πιο δύσκολα, χωρίς να ζημιωθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ικανότητά σας να είστε ευγενικοί και ανθρωπιστές θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από όσους σας περιβάλλουν, είτε ανήκουν στον προσωπικό περίγυρό σας είτε στον επαγγελματικό. Πάψτε να κάνετε συνέχεια το λάθος να «κολλάτε» στην τελειομανία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σας προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους, γι’ αυτό δεν πρέπει να χάσετε την αισιοδοξία σας για κανέναν λόγο. Ακόμα κι αν υπάρξουν δυσκολίες, τα θετικά θα είναι πολλά. Ασχολούμενοι μόνιμα με τις λεπτομέρειες χάνετε τον χρόνο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι απαραίτητο να κάνετε λεπτές διακρίσεις ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύετε ότι σας αγαπούν πραγματικά και σε αυτούς που απλά σας κάνουν να το πιστεύετε. Αφήστε τη δημιουργική σας διάθεση και την πρακτικότητα να σας βοηθήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια άτομα έχουν λόγο να σας κάνουν να νομίζετε ότι στέκονται στο πλευρό σας, εσείς όμως δεν θα πρέπει να μπερδεύεστε και να τους καταχωρίζετε σε αυτήν την κατηγορία. Στην παρούσα κατάσταση μόνο η υπομονή και η ψυχραιμία μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΙΧΘΥΣ: Εάν θέλετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες στον εργασιακό χώρο με τους συνεργάτες σας, αλλά και στις προσωπικές σχέσεις σας, βάλτε πιο υγιείς βάσεις στους κύριους τομείς της ζωής σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ