Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η Σταμάτη κέρδισε το λαχείο

Κατέβαλε τα 50.000 που είχε ορίσει το δικαστήριο ως εγγύηση για την αποφυλάκισή της

Κατέβαλε τα 50.000 που είχε ορίσει το δικαστήριο ως εγγύηση για την αποφυλάκισή της

Τα 50.000 ευρώ της εγγυοδοσίας που είχε ορίσει το δικαστήριο για την αποφυλάκισή της κατέβαλε χθες η Βίκυ Σταμάτη. Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου «έπιασε» τελικά το… λαχείο, διασφαλίζοντας έτσι την ελευθερία της λίγα 24ωρα μετά την εκπνοή της προθεσμίας!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

Η ίδια και οι οικείοι της είχαν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να συγκεντρώσουν το ποσό των 50.000 ευρώ που έπρεπε να καταβάλει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, όπως προέβλεπε η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Αφού χτύπησαν αρκετές πόρτες, ο ένας και μοναδικός… ευεργέτης με τον τυχερό «λαχνό» βρέθηκε λίγο μετά τις 10.00 χθες το πρωί, σύμφωνα με τον συνήγορο της Βίκυς Σταμάτη, βάζοντας τέλος στην αγωνία της. Κι αυτό γιατί, από τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής που έληξε η προθεσμία για την καταβολή των χρημάτων, κινδύνευε ανά πάσα στιγμή να βρεθεί πάλι στη φυλακή.

Η «χορηγία» κάποιου προσώπου από τον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο του ζεύγους Τσοχατζόπουλου απομάκρυνε οριστικά αυτό το ενδεχόμενο και χθες το μεσημέρι ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης προσκόμισε στον εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη το αντίγραφο της καταβολής της εγγυοδοσίας. Να σημειωθεί ότι εκτός από τα 50.000 ευρώ που όφειλε να καταβάλει, στη Βίκυ Σταμάτη έχουν επιβληθεί ακόμη οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής διαμονής στο σπίτι του αδελφού της στο Χαλάνδρι.

Ηθελε μείωση

Η ίδια είχε επιχειρήσει μέσω της δικαστικής οδού να μειώσει το ποσό της εγγυοδοσίας με τον ισχυρισμό ότι είναι άπορη, αλλά το αίτημά της απορρίφθηκε. Αντίστοιχη τύχη είχε και η αίτηση που κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση των υπουργών Δικαιοσύνης και Οικονομικών με την οποία έληξε στις 31 Οκτωβρίου η αναστολή πληρωμών εγγυήσεων λόγω capital controls.

«Επιτέλους, με τη βοήθεια του Θεού μπορεί να σφίγγει το παιδί της στην αγκαλιά της χωρίς τον φόβο και την αγωνία μήπως επιστρέψει στην φυλακή. Ευχαριστούμε θερμά τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα στον ανθρώπινο πόνο και μας βοήθησε να ξεφύγουμε» είπε στην «Espresso» ο κ. Ραγκούσης. Και πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε επίσης τους δικαστές, που με τις αποφάσεις τους έδωσαν και πάλι σε αυτή τη γυναίκα αναπνοή και ευελπιστούμε ότι η Βίκυ Σταμάτη θα τύχει ευνοϊκότερης ποινικής μεταχείρισης σε δεύτερο βαθμό».

14.10.2015 espresso weekend 260x320

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...