Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Σαββατοκύριακο 14-15 Νοεμβρίου 2015

Η κούραση που είχατε τον τελευταίο καιρό σίγουρα έχει επιπτώσεις στον οργανισμό σας, γι’ αυτό πρέπει άμεσα να…

Η κούραση που είχατε τον τελευταίο καιρό σίγουρα έχει επιπτώσεις στον οργανισμό σας, γι’ αυτό πρέπει άμεσα να ανακτήσετε τη χαμένη σας ενέργεια και να βρείτε τις ισορροπίες σας.

Προνοήστε για κάποιες ευαισθησίες που θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στους Ιχθύς από τις 18, ελέγξτε καλύτερα την παρόρμησή σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, που μπορούν να σας ζημιώσουν, έστω και ψυχολογικά.

Η τύχη είναι μεν πάντα στο πλευρό σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαύεστε και να βασίζεστε πάντα σε αυτή, ειδικά όταν θέλετε να πετύχετε μια θετική έκβαση στις υποθέσεις σας. Προωθήστε έξυπνα τα επαγγελματικά συμφέροντά σας και κάντε μια προσπάθεια να γίνετε πιο αποδεκτοί στον εργασιακό χώρο. Σίγουρα είστε καθ’ όλα έτοιμοι να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να ανοίξετε πολλές πόρτες. Με τον Ερμή στον Τοξότη από τις 20, φαίνεται ότι έχετε αρχίσει να προβληματίζεστε έντονα για μια σοβαρή σχέση σας, καθώς έχετε αρχίσει να δελεάζεστε από τα καινούργια πρόσωπα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας. Επιβάλλεται να βάλετε ορισμένους περιορισμούς στον εαυτό σας και στη συμπεριφορά σας, πριν διαλύσετε ό,τι με τόσο κόπο έχετε χτίσει πάνω στη σχέση σας. Βρείτε χρόνο να σκεφτείτε και να κατανοήσετε πλήρως τι σας συμβαίνει. Δεχτείτε κάποια νέα δεδομένα στη ζωή σας και ακολουθήσετε κανόνες. Πιστέψτε περισσότερο στον σύντροφό σας, που έχει να σας προσφέρει πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα από μια σχέση εφήμερη ή μια περιπέτεια. Η σχέση σας έχει περιθώρια να αναπτυχθεί αρκεί να το θέλετε.

Από τη
Βιργινία Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Γεγονότα και συνειδητοποιήσεις θα σας οδηγήσουν στην αναθεώρηση της δικής σας συμπεριφοράς αλλά και στη σημασία που δίνατε έως τώρα στην παρουσία και την αναγκαιότητα ορισμένων συνεργατών στον εργασιακό χώρο. Προχωρήστε σε οικονομικές επενδύσεις που έχετε πειστεί ότι είναι κερδοφόρες και έχουν καλύψει και τις πιο μικρές ανασφάλειές σας. Προβάλλετε σωστά τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, και κατατροπώστε τους αντιπάλους σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα, γιατί ακόμη υπάρχουν τρύπες που δεν έχετε κλείσει. Μπορεί να έχετε επιβαρυνθεί με υποχρεώσεις σχετικές με τον οικογενειακό χώρο, αλλά με έναν περίεργο τρόπο τα γεγονότα και η καλή σας τύχη θα συμβάλουν στην ολοκληρωτική απαλλαγή από κάποιο βάρος. Μην κολλήσετε σε ανούσιες και άχρηστες λεπτομέρειες. Βάλτε μπροστά το πείσμα σας και κάντε τα λόγια σας πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρόλο που ο ρομαντισμός θα είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα, εσείς θα συνεχίσετε να νιώθετε κάπως άβολα, καθώς δεν έχετε τη διάθεση να πείτε γλυκόλογα στον σύντροφό σας, ενώ σας το ζητάει απεγνωσμένα. Μπορεί να προτιμάτε να τον διεκδικείτε και να του δείχνετε την αγάπη σας με άλλους τρόπους, όμως δεν θα πάθετε τίποτα αν του κάνετε έστω μία φορά το χατίρι. Φροντίστε από τις 20 του μήνα και μετά να μην παίξετε παιχνίδια εξουσίας και εγωισμού. Η σχέση σας δεν είναι αγώνας ή μάχη που πρέπει να βγείτε νικητές. Μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να γίνουν ψυχρά προς το πρόσωπό του, γιατί θα ζητήσει εξηγήσεις και ίσως ο τρόπος που θα εκφραστείτε, με σκοπό να είστε από πάνω, να βγάλει στην επιφάνεια μερικά στοιχεία του χαρακτήρα σας που θα τον δυσαρεστήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν αποκλείεται ο σύντροφός σας να εμφανίσει κάποια κρυφή πλευρά του και να σας βρει απροετοίμαστους. Για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, προσπαθήστε να σκεφτείτε λογικά και να λειτουργείτε με ψυχραιμία. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να οργανώσετε μια ρομαντική βραδιά. Το ζεστό κλίμα θα ρίξει τους τόνους και θα κορυφώσει το πάθος ανάμεσά σας, ώστε να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας. Ο έρωτας και τα φλερτ για όσους είστε αδέσμευτοι θα παίζουν έντονα με κάποια φιλικά άτομα και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Εάν δεν το επιθυμείτε, μην ξεπεράσετε τα όρια με κάποια άτομα και μην αφήσετε να το κάνουν μόνο και μόνο επειδή κολακεύεστε, γιατί τα αποτελέσματα θα φέρουν δυσάρεστα απρόοπτα και σωρεία παρεξηγήσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αποκτήσετε μεγαλύτερη σιγουριά, γοητεία και αυτοπεποίθηση, για να φλερτάρετε με άτομα που πραγματικά σας ελκύουν και όχι μόνο δεν θα περνάτε απαρατήρητοι, αλλά θα κερδίζετε και τις εντυπώσεις. Θα αρχίσετε να βρίσκετε τη φόρμα σας και να αντιμετωπίζετε με χιούμορ ακόμη και κάποιες σκληρές κριτικές που μπορεί να δεχθείτε από άτομα του εργασιακού χώρου. Τα θέματα της καριέρας σας θα προηγούνται και οι αλλαγές που θα προκύψουν θα βελτιώσουν την απόδοσή σας. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ευχάριστη και οι σχέσεις σας με τα οικογενειακά πρόσωπα θα είναι θετικές. Επεκτείνετε τον κοινωνικό κύκλο σας, κάντε γνωριμίες και θα αισθανθείτε ότι σας επιθυμούν ερωτικά. Προστατευτείτε από τη φθορά και την κούραση, γιατί μπορεί η νίκη να είναι δική σας, αλλά μέχρι στιγμής αφήνεστε σε περιττές ταλαιπωρίες.

ΛΕΩΝ: Θα δοκιμαστούν έντονα οι αντοχές σας και θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα, για να κρατηθείτε ακμαίοι. Θα βγουν στην επιφάνεια όλο το άγχος, η ένταση και η γκρίνια, καθώς οι γύρω σας θα είναι αδιάλλακτοι στις απόψεις τους. Πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους συνεργάτες και τα άτομα κύρους στον εργασιακό χώρο. Κάντε τον «πυροσβέστη», αν είστε απολύτως σίγουροι ότι μπορείτε να ηρεμήσετε τα πράγματα, αλλιώς προτιμήστε τη σιωπή. Ξανακερδίστε τον έλεγχο με μικρά και προσεκτικά βήματα, ώστε να έχετε μια καλύτερη θεώρηση της πραγματικότητας στους τομείς των συνεργασιών και των σχέσεων. Κάντε ένα βήμα μπροστά σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα έχετε χρόνο να ελιχθείτε, να αρπάξετε σημαντικές ευκαιρίες στην προσωπική ζωή σας, αλλά και να αφεθείτε σε μια σημαντική συναισθηματική σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιβάλλεται ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και βάλτε σε πρώτη μοίρα τη φυσική κατάσταση και την υγεία σας. Χαλαρώστε και δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας, γιατί είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχετε. Λίγο περίεργα θα είναι τα πράγματα στον τομέα των σχέσεών σας αυτήν την περίοδο και αρκετές φορές θα νιώσετε διχασμένοι. Θα υπάρξουν αρκετές νέες γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται να σας γίνει και πρόταση γάμου, που όμως καλό θα ήταν να την αποφύγετε προς το παρόν, καθώς δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα που υπάρχουν στη ζωή σας. Τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα θα απολαμβάνουν μια ιδιαίτερα τρυφερή εκδοχή σας, μια που έχετε τη διάθεση να περάσετε καλά μαζί τους. Αποφύγετε την άσκοπη ταλαιπωρία και μην ασχολείστε με πράγματα που σας ενοχλούν.

ΖΥΓΟΣ: Θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε τις αλλαγές που έγιναν σε κάποιες επαγγελματικές, οικονομικές ή ερωτικές σχέσεις σας. Είναι κάτι που χρειαζόσασταν εδώ και πολύ καιρό, ώστε να οδηγηθείτε σε πιο αισιόδοξους δρόμους. Οι εργασιακές σχέσεις θα αρχίσουν να βελτιώνονται και θα δημιουργήσετε ένα καλύτερο περιβάλλον, όπου θα εργάζεστε με λιγότερο άγχος. Αναπτύξετε τον κοινωνικό κύκλο σας και κάντε περισσότερες καινούργιες γνωριμίες. Η εμφάνιση δεν θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, αλλά καλό θα ήταν να μην την ξεχάσετε και την παραμελήσετε εντελώς. Προσέξτε τις διατροφικές συνήθειες που έχετε αποκτήσει τον τελευταίο καιρό, γιατί, αν η μεζούρα σας δείξει διαφορετικά νούμερα, δεν είναι επειδή έχει χαλάσει. Θα φταίει που μπερδευτήκατε και αντί να επεκτείνετε τους στόχους σας, επεκτείνατε το σώμα σας κατά κάποιους πόντους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταθμίστε σωστά τον τρόπο που σας συμφέρει να επενδύσετε. Θα πάρετε ολοκάθαρα τα μηνύματα για το πού σας συμφέρει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας. Εξαντλήστε όλα τα περιθώρια για καλή συνύπαρξη με τους συνεργάτες σας, προσπαθώντας να διατηρήσετε ένα αρμονικό κλίμα στον εργασιακό χώρο. Φανείτε εργατικοί και υπεύθυνοι, ώστε κανείς να μην μπορεί να σας κατηγορήσει ή να σας θίξει. Διευθετήστε εκκρεμότητες και μην είστε απρόθυμοι να βοηθήσετε εκεί που μπορείτε. Η τύχη θα είναι συνέχεια στο πλευρό σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε κατάχρηση. Οι περισσότερες ευκαιρίες θα δοθούν στον επαγγελματικό τομέα και ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες θα μπορέσετε να χαράξετε καινούργιο δρόμο στην εργασία σας. Δείξτε τη δουλειά και τις ικανότητές σας και παράλληλα αποδεχθείτε προσκλήσεις από φίλους και συνεργάτες για εκδηλώσεις και εξόδους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε άλλη μία ευκαιρία στον σύντροφό σας για να σας δείξει και να σας αποδείξει ότι σας αγαπά και σας χρειάζεται δίπλα του. Πάψτε να είστε τόσο σκληροί μαζί του και αφήστε να ακουμπήσει στην καρδιά σας. Είναι εντελώς παράλογο και ανόητο να τον κατηγορείτε ή να τον κρίνετε για τα ξεσπάσματά του, όταν εσείς ρίχνετε πάνω του το φταίξιμο για ό,τι σας συμβαίνει και του συμπεριφέρεστε λες και είναι το τελευταίο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εξάλλου, ακόμη και αν δεν θέλετε να το παραδεχθείτε από εγωισμό, έχετε συνειδητοποιήσει ότι τρέφετε βαθιά αισθήματα για το άτομό του και θέλετε να παραμείνει στη ζωή σας. Αφήστε, λοιπόν, τα παιδιάστικα πείσματα στην άκρη και κάντε μια κίνηση προς το μέρος του, γιατί όσο και να σας αγαπάει, μπερδεύεται από τη συμπεριφορά σας και δεν ξέρει τι να υποθέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αδέσμευτοι αρχίστε να ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας. Περιορίστε τις ώρες εργασίας, αποδεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους, πάρτε φίλους και πηγαίνετε να διασκεδάσετε. Δεν μπορείτε να λέτε ότι δεν υπάρχει κάποιος για εσάς, από τη στιγμή που δεν το έχετε προσπαθήσει καν. Με το να είστε όλη μέρα κλεισμένοι σε ένα γραφείο, αφήνετε τον χρόνο να φεύγει, αλλά θα πρέπει να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να τον γυρίσετε πίσω. Μερικές φορές δεν χρειάζεται να πάτε πολύ μακριά ή να κουραστείτε για να βρείτε το άλλο σας μισό. Ισως είναι δίπλα σας, αλλά οι παρωπίδες που φοράτε δεν σας αφήνουν να δείτε. Ανοίξτε τα μάτια σας και θα εντυπωσιαστείτε όταν ανακαλύψετε ότι ένας πολύ καλός φίλος ενδιαφέρεται για εσάς, και μάλιστα με σοβαρές προοπτικές σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο,τι σας απασχολούσε από το παρελθόν και σας ταλαιπωρούσε έως τώρα αρχίζει σταδιακά να υποχωρεί. Θα μπείτε σε μια νέα φάση ζωής, κάνοντας μια καινούργια αρχή. Ετσι θα μπορέσετε με μεγαλύτερη άνεση να πραγματοποιήσετε σχέδια, είτε αυτά έχουν σχέση με την εργασία σας είτε με τον προσωπικό και τον ερωτικό τομέα. Βέβαια, θα εξακολουθούν να σας πιέζουν κάποιες καταστάσεις από το οικογενειακό περιβάλλον, αλλά θα καταφέρετε να βάλετε μια πιο σταθερή πορεία στη ζωή σας. Θα μπορέσετε να ανεβείτε μερικά σκαλοπάτια στην ιεραρχία στον εργασιακό χώρο, αρκεί να αυξήσετε την απόδοσή σας, να γίνετε πιο δραστήριοι και να προσεγγίσετε με λογική τους στόχους σας. Κινηθείτε προσεκτικά, ώστε να βελτιώσετε αισθητά τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά αυτές που τελευταία έχουν υποστεί φθορά.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ευκαιρία που ζητούσατε για να βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε θα σας δοθεί, αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε και περάσετε από την εργατικότητα στο στάδιο της τεμπελιάς ή της αναβλητικότητας. Αναθεωρήστε μερικές από τις απόψεις που έχετε, καθώς δεν χρειάζεται να τεκμηριώσετε σε όλους ότι είστε ξεροκέφαλοι. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, γιατί μπορεί ο δρόμος που θέλετε να ακολουθήσετε να είναι ξεκάθαρος, αλλά έχει και τα εμπόδιά του. Θα γεμίσετε νέα ενδιαφέροντα ικανά να σας βγάλουν από τον φαύλο κύκλο που αισθάνεστε ότι βρίσκεστε και τα οποία θα αφαιρέσουν βάρος από την πλάτη σας. Προσέξτε τι θα πείτε και κυρίως τη συμπεριφορά σας, γιατί θα βρίσκεστε στο επίκεντρο. Μην προσπαθήσετε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας διαφορετικό από αυτό που είναι, γιατί οι άλλοι δεν είναι τυφλοί και θα θεωρήσουν ότι παίζετε εσκεμμένα κάποιο παιχνίδι.

esr 1411 008 cmyk 

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...