Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Σεξ με τρανσέξουαλ!

Εκτός από τη βροχή αγωγών, ο Τσάρλι Σιν έρχεται αντιμέτωπος με νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις

Αντιμέτωπος με βροχή αγωγών είναι ο Τσάρλι Σιν, ύστερα από την παραδοχή του ότι είναι οροθετικός. Τουλάχιστον 10 παρτενέρ του φέρεται ότι έχουν αποφασίσει να προσφύγουν εναντίον του και πολλές περισσότερες θα μπορούσαν να ακολουθήσουν.

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Την ίδια στιγμή κόλαφος στο γόητρό του είναι η αποκάλυψη ότι μεταξύ των ερωτικών συντρόφων του ήταν και τρανσέξουαλ.

Κορυφαίος δικηγόρος του Λος Αντζελες δήλωσε στην ιστοσελίδα TMZ ότι έξι γυναίκες με τις οποίες έκανε σεξ ο διάσημος ηθοποιός ήρθαν σε επαφή μαζί του και είναι έτοιμες να καταθέσουν μηνύσεις και αγωγές εναντίον του. Τον κατηγορούν για «εσκεμμένη πρόκληση συναισθηματικής βλάβης, απάτη και σεξουαλική κακοποίηση». Κάποιες από αυτές, μάλιστα, είπαν ότι έκαναν σεξ και χωρίς προφύλαξη πριν από έναν μήνα, αλλά δεν τις ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του.

Θέλουν να αποζημιωθούν

Ο δικηγόρος αποκάλυψε, επίσης, ότι είχε κλείσει ραντεβού με άλλες τέσσερις γυναίκες. Ατομο που εργάζεται κοντά στον δικηγόρο δήλωσε στη συνέχεια στο Radar Online ότι μία από αυτές έκανε σεξ με τον ηθοποιό μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς να της πει ότι ήταν οροθετικός. Το ίδιο συνέβη και σε άλλη πριν από τρεις εβδομάδες. «Ολα αυτά τα άτομα τώρα θέλουν να αποζημιωθούν» κατέληξε.

Ατομο από τον στενό κύκλο του Σιν, που μίλησε στην ιστοσελίδα TMZ, υπολόγισε ότι τα δύο τελευταία χρόνια ο ηθοποιός είχε τουλάχιστον 200 παρτενέρ. Συνεπώς, ο αριθμός των γυναικών, οι οποίες έχουν ήδη αποφασίσει ή σκέφτονται να κινηθούν νομικά εναντίον του, θα μπορούσε να μεγαλώσει με γεωμετρική πρόοδο.

Την ίδια ώρα η πορνοστάρ Κέισι Τζόρνταν, η οποία έμεινε έγκυος από τον ηθοποιό όταν έσπασε το προφυλακτικό κατά τη διάρκεια οργίου τον Ιανουάριο του 2011, δήλωσε στην «Daily Mail» ότι δεν έχει σοκαριστεί από την αποκάλυψη πως είναι οροθετικός, διότι γνώριζε ότι έπαιρνε ναρκωτικά και έκανε σεξ με πορνοστάρ και τρανσέξουαλ. Το ίδιο υποστήριξε η πρώην μαντάμ Ανα Γκριστίνα, η οποία είπε ότι του έστελνε πόρνες. r24rwe 1 0Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι από κάποιο σημείο και μετά ο Σιν άρχισε να προτιμά τους τρανσέξουαλ, που δεν είχαν απαλλαγεί πλήρως από ό,τι τους… περίσσευε.

Τον διέψευσαν δύο από τις πρώην του

Αμέσως μετά τη συνέντευξη του Τσάρλι Σιν, δύο διάσημες πρώην του βγήκαν να τον διαψεύσουν. Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι ενημέρωνε όλες τις παρτενέρ του ότι ήταν οροθετικός, όμως η Μπρι Ολσον και η Νάταλι Κένλι, τις οποίες ο Σιν αποκαλούσε «θεές», ισχυρίζονται ακριβώς το αντίθετο.

Σε δύο συνεντεύξεις της η Ολσον δήλωσε ότι δεν της είπε ποτέ ότι ήταν οροθετικός. Πήγε ακόμη πιο πέρα, λέγοντας ότι την καθησύχαζε πως ήταν «καθαρός». Εκαναν σεξ σχεδόν καθημερινά, είτε χωρίς προφύλαξη είτε χρησιμοποιώντας φυσικό προφυλακτικό, που είναι λιγότερο αποτελεσματικό από τα προφυλακτικά που είναι κατασκευασμένα από λάτεξ. «Είναι τέρας» ξέσπασε η πρώην πορνοστάρ, λέγοντας ότι τώρα θα μπορούσε να ήταν νεκρή. Ιατρική εξέταση που έκανε τη Δευτέρα έδειξε ότι δεν είναι οροθετική.

Η έτερη «θεά» Νάταλι Κένλι δήλωσε ότι ούτε σε αυτή είχε πει τίποτα, αλλά δεν του κρατάει κακία, διότι δεν πιστεύει ότι το έκανε επίτηδες. Πρόσθεσε μάλιστα ότι δεν είναι οροθετική.

«Συμβόλαιο σιωπής» στις παρτενέρ για να μην αποκαλύψουν ότι είναι οροθετικός

Το φως της δημοσιότητας είδε το «συμβόλαιο σιωπής», το οποίο έβαζε να υπογράφουν τα άτομα με τα οποία είχε σεξουαλικές επαφές ο Τσάρλι Σιν, έτσι ώστε να κρατήσει κρυφό ότι ήταν οροθετικός. Αν δεν κρατούσαν το στόμα τους κλειστό, δεσμεύονταν να τον αποζημιώσουν οικονομικά, καταβάλλοντας σημαντικά ποσά.

Το έγγραφο που δημοσίευσε το περιοδικό «In Touch» δεσμεύει τις παρτενέρ του να μην αποκαλύψουν ούτε γραπτώς ούτε προφορικώς οποιεσδήποτε πληροφορίες και λεπτομέρειες που αφορούν την προσωπική σχέση τους με τον ηθοποιό.

Νομικές συνέπειες

Συγκεκριμένα, απαγορεύει τη μετάδοση των «εμπιστευτικών πληροφοριών» σε φίλους, οικογένεια, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα ενημέρωσης, διαφημιστές κ.ά. Σε αντίθετη περίπτωση θα αντιμετωπίσουν τις νομικές συνέπειες που αναφέρονται στο έγγραφο, πληρώνοντας στον Σιν 93.780 ευρώ, αλλά και ένα ποσοστό από τα χρήματα που ενδεχομένως να κερδίσουν πουλώντας την είδηση.

Το συμβόλαιο εμπιστευτικότητας προβλέπει επίσης ότι οποιαδήποτε διαφωνία για την εφαρμογή του ανάμεσα στον Τσάρλι Σιν και στις παρτενέρ του δεν θα λύνεται στις δικαστικές αίθουσες, αλλά από μεσολαβητή που θα αναζητήσει συμβιβασμό, ενώ στις περιπτώσεις που δεν καταλήξουν σε αυτήν την επιλογή, τότε ο Σιν θα έχει τον τελικό λόγο.

Τέλος, δεσμεύονται ότι θα δεχτούν αδιαμαρτύρητα την απόφαση του μεσολαβητή και ότι παραιτούνται από το δικαίωμά τους να καταθέσουν έφεση ή να ζητήσουν την αναθεώρησή της.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...