Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΖΥΓΟΣ: Αντιπαρέλθετε τις δυσκολίες στον εργασιακό χώρο με ρεαλισμό, διπλωματία και…

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τα παράπονα κατά μέρος και δραστηριοποιηθείτε. Ισως περάσει λίγος καιρός ακόμα για να έχετε και πάλι αρκετές θετικές συγκυρίες μαζί. Αν δεν έχετε κανονίσει τίποτα, καλέστε στο σπίτι σας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε την αισιοδοξία να σας συντροφεύσει, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τον εργασιακό σας χώρο. Χρειάζεται ώριμη σκέψη και περιορισμός της βιασύνης και του εγωισμού. Μην ξεχνάτε πως πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε αρκετές πιέσεις αλλά και αρκετές απολαβές. Πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη προθυμία στις συνεργασίες σας με τους άλλους και να υπηρετήσετε κανόνες, έστω και αν δεν βολεύουν. Στο χέρι σας είναι να έχετε μια χαλαρή επικοινωνία με τους φίλους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε συνέπεια σε αυτά που λέτε και επεξεργαστείτε καινούργια δεδομένα. Σταθεροποιήστε κάποια πράγματα στη ζωή σας, που θα σας προσφέρουν ασφάλεια. Κάντε μια προσπάθεια να ακούσετε κάποια πρόσωπα, ακόμα και αν διαφωνείτε μαζί τους.

ΛΕΩΝ: Θα μπορέσετε να είστε σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό πιο δημιουργικοί στον εργασιακό τομέα, στα οικονομικά σας σχέδια, αλλά και να εξομαλύνετε διαφορές στις σχέσεις σας. Οταν συζητάτε με συνεργάτες για οικονομικά θέματα, μην είστε εριστικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, γι’ αυτό δείξτε κατανόηση και μην εγκαταλείπετε τον διάλογο, καθώς οικογενειακά πρόσωπα θα είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος. Ακόμα και αν δεν νιώθετε στα καλύτερά σας, μείνετε κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ: Αντιπαρέλθετε τις δυσκολίες στον εργασιακό χώρο με ρεαλισμό, διπλωματία και παρατηρητικότητα, για να βγείτε κερδισμένοι από τον αγώνα σας. Μην κάνετε άλλες υποχωρήσεις, γιατί θα σας δημιουργηθούν απωθημένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταθεροποιήστε σχέσεις και κρατήστε τις λεπτές ισορροπίες. Προωθήστε σχέδια, ρυθμίστε οικονομικά θέματα και επωφεληθείτε τις καταστάσεις για να διευθετήσετε διαφορές. Μπορεί να μη σας είναι εύκολο να κάνετε μεγάλες αλλαγές, αλλά χρειάζεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακόμα και αν κουραστείτε ή αγανακτήσετε, σίγουρα στον απολογισμό δεν θα ανήκετε στους χαμένους. Δεν είναι κακό να δείξετε λίγη κατανόηση και υποχωρητικότητα. Μείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να νιώσετε όμορφα και τρυφερά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να έχετε μάτια και στην πλάτη, μια που θα υπάρχει έντονο παρασκήνιο σε εργασία, οικονομικά και σχέσεις. Μετριάστε την άγρια συμπεριφορά και μελετήστε καθετί προσεκτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ακραία συμπεριφορά σας κάνει κάποιους να μπαίνουν στον πειρασμό να σας βάλουν εμπόδια. Αν θέλετε να επικρατήσετε, προσπαθήστε να μην το δείχνετε τόσο φανερά. Φροντίστε τη συναισθηματική ζωή σας, που την έχετε παραμελήσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διαίσθησή σας θα είναι σωτήρια, αφού σε πείσμα των αντιπάλων σας θα μπορέσετε να ξεγλιστρήσετε από τα πιο δύσκολα και να καταφέρετε περισσότερα. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε χρήματα άλλων για να κάνετε μια αγορά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...