Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Ερωτας (με μουσική) για το Παρίσι

Mε το «Hymne a l’ amour» της Πιαφ και τον λευκό Πύργο του Αϊφελ στη γιγαντοοθόνη τα φετινά Αμερικανικά Βραβεία Μουσικής

Mε το «Hymne a l’ amour» της Πιαφ και τον λευκό Πύργο του Αϊφελ στη γιγαντοοθόνη τα φετινά Αμερικανικά Βραβεία Μουσικής

Εντονο άρωμα Γαλλίας είχε η φετινή απονομή των Αμερικανικών Βραβείων Μουσικής. Τα δραματικά γεγονότα των περασμένων ημερών στο Παρίσι δεν θα μπορούσαν παρά να επισκιάσουν την κατά τα άλλα φαντασμαγορική τελετή, με τους διοργανωτές να έχουν ετοιμάσει ένα άκρως συγκινητικό φόρο τιμής στα θύματα της 13ης Νοεμβρίου.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Το δύσκολο καθήκον ανέλαβε και έφερε εις πέρας με επιτυχία η Σελίν Ντιόν, η οποία κατάφερε να κάνει τους θεατές του Microsoft Theater στο Λος Αντζελες να δακρύσουν με τη συγκλονιστική ερμηνεία του κομματιού της Εντίθ Πιαφ «Hymne a l’ amour», την ώρα που στη γιγαντοοθόνη πίσω της προβάλλονταν εικόνες της πόλης του φωτός. Καθώς η Καναδή τραγουδίστρια ερμήνευε τις τελευταίες νότες του τραγουδιού σηκώνοντας τα χέρια της ψηλά, η εικόνα του φωταγωγημένου στα χρώματα της γαλλικής σημαίας Πύργου του Αϊφελ εμφανίστηκε στο μόνιτορ.

Τη Σελίν Ντιόν προσφώνησε στη σκηνή ο Τζάρεντ Λέτο, ο οποίος είχε εμφανιστεί στο θέατρο Μπατακλάν μαζί με το συγκρότημά του 30 Seconds to Mars πριν από επτά μήνες. «Ηταν όμορφα, ειρηνικά και αξέχαστα. Τι διαφορά σού κάνει μια μέρα» σχολίασε ο Λέτο, ενώ παράλληλα απέτισε φόρο τιμής στον φίλο του Τόμας Αγιάντ, ο οποίος σκοτώθηκε στις επιθέσεις.

f2 0f3 20

Οι νικητές

Στο διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς, οι One Direction κέρδισαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το σημαντικότερο βραβείο της διοργάνωσης, αυτό του Καλλιτέχνη της Χρονιάς, καθώς και το βραβείο Αγαπημένου Συγκροτήματος. Με γεμάτα χέρια έφυγε και η Τέιλορ Σουίφτ, η οποία απέσπασε τα βραβεία Τραγουδιού της Χρονιάς, Αγαπημένου Αλμπουμ και Αγαπημένου Σύγχρονου Καλλιτέχνη, τη στιγμή που ο σύντροφός της Κάλβιν Χάρις ξεχώρισε στην κατηγορία Ηλεκτρονικής Μουσικής. Τέλος, ο Εντ Σίραν και η Αριάνα Γκράντε απέσπασαν τα βραβεία Αγαπημένου Τραγουδιστή και Τραγουδίστριας, αντίστοιχα.

Το ψυχαγωγικό κομμάτι της βραδιάς ανέλαβε το ζεύγος Τζάστιν Μπίμπερ και Σελίνα Γκόμεζ, οι οποίοι μετά την επανασύνδεσή τους έλαμψαν με τις ερμηνείες του, ενώ στα highlights του μουσικού event συγκαταλέγεται η προβολή σκηνής από τη νέα ταινία «Star Wars», την οποία προλόγισε ο ίδιος ο Χάρισον Φορντ.

Οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις και ο εκβιασμός και ο «ροζ»   εκβιασμός από χάκερ

Μπορεί η βραδιά να ήταν αφιερωμένη στα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής, όμως τα φλας και τις εντυπώσεις κατάφεραν να κλέψουν κατά κύριο λόγο τα μοντέλα στο κόκκινο χαλί. Η εμφάνιση του top model Τζίτζι as 4Χαντίντ συζητήθηκε περισσότερο από όλες, τόσο χάρη στο άκρως αποκαλυπτικό λευκό σύνολο που επέλεξε για τη βραδιά, όσο και για το νέο κούρεμά της, μια μέρα πριν γίνει γνωστό ότι χάκερ την εκβιάζουν ότι θα βγάλουν στη δημοσιότητα γυμνές φωτογραφίες της από το iCloud. Οι αδερφές Τζένερ απέδειξαν για άλλη μία φορά ότι έχουν τον τρόπο τους να κλέβουν τα φλας, επιλέγοντας αποκαλυπτικά σύνολα. Τη μεταξύ τους μάχη, ωστόσο, κέρδισε προς μεγάλη έκπληξη όλων η Κάιλι, λόγω απουσίας εσωρούχων.

Καλή ήταν, όμως, και η προσπάθεια της Ελι Γκόλντινγκ, η οποία πόνταρε σε μαύρο δερμάτινο μίνι φόρεμα, αλλά και της Γκουέν Στεφάνι, η οποία κατάφερε να ισορροπήσει στη λεπτή γραμμή που χωρίζει το σέξι από το κακόγουστο. Η φρεσκοχωρισμένη και μητέρα τριών παιδιών σταρ επέλεξε μαύρο σύνολο-διαφάνεια από τη μέση και κάτω, που άφηνε το εσώρουχό της σε κοινή θέα, και τοπ με μανίκια νυχτερίδας. Αυτό που έσωζε την κατάσταση ήταν ότι από μέσα διακρίνονταν τα καλογυμνασμένα πόδια της, που τραβούσαν τα βλέμματα μακριά από το κατά τα άλλα ατυχές outfit.

H… αγριόγατα Τζένιφερ Λόπεζ

f10 1Καθηλωτική ήταν και πάλι η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία για πρώτη φορά ανέλαβε τον διπλό ρόλο της οικοδέσποινας και της entertainer. Η 46χρονη σταρ άνοιξε το σόου με ένα medley των μεγαλύτερων επιτυχιών της χρονιάς, φορώντας μια εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα με tribal prints. Ομως, φαίνεται ότι τη μάτιασαν, όταν στη διάρκεια του σέξι χορευτικού της σκίστηκε η φόρμα μίας εκ των χορευτριών που την πλαισίωναν, με αποτέλεσμα να φανεί το εσώρουχό της και το βίντεο να γίνει viral.

Στη διάρκεια της βραδιάς, η J.Lo άλλαξε 10 σύνολα, το ένα ωραιότερο από το άλλο, που αναδείκνυαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προσόντα της. Αυτό που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη όλων από τη συγκεκριμένη βραδιά είναι αναμφίβολα η γαλάζια σατέν τουαλέτα που έδενε γύρω από το κορμί της σε μια σειρά από κόμπους, αφήνοντας την κοιλιά και μέρος του ντεκολτέ της ακάλυπτο.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:


{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...