Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

Ένας ακόμα καλλιτέχνης φέτος υποστηρίζει το live clubbing με τις εμφανίσεις του και αυτό δεν είναι άλλος από τον Στέλιο Ρόκκο.

ww 8Ένας ακόμα καλλιτέχνης φέτος υποστηρίζει το live clubbing με τις εμφανίσεις του και αυτό δεν είναι άλλος από τον Στέλιο Ρόκκο. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης την φετινή σεζόν αφήνει πίσω του τις μεγάλες πίστες και τα μπουζούκια, και επιστρέφει στις live εμφανίσεις, στον ανακαινισμένο χώρο της Αυτοκίνησης, προκαλώντας κυριολεκτικά πανικό. Οι εμφανίσεις ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό και ήδη Στέλιος Ρόκκος Αυτοκίνηση έχουν εκτοξευθεί στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του κοινού. Άλλωστε, ο καλλιτέχνης μετρά πολλά χρόνια πορείας στις ζωντανές εμφανίσεις και έχει κερδίσει για τα καλά την εμπιστοσύνη του κοινού, που τον λατρεύει. Από την άλλη, η Αυτοκίνηση είναι ένα μαγαζί που μεσουρανεί εδώ και χρόνια στη ζωή της Αθήνας, και παρότι πέρσι επέστρεψε με νέα σύσταση στην πόλη, όντας πλέον live stage, εξακολουθεί να σημειώνει την ίδια επιτυχία.

Στέλιος Ρόκκος Αυτοκίνηση βάζουν φωτιά στα βόρεια προάστια της Αθήνας κάθε Παρασκευή και Σάββατο, και ξεσηκώνουν το κοινό όσο λίγα σχήματα μπορούν να πετύχουν. Πολλές είναι οι επιτυχίες που κουβαλά στις αποσκευές του ο καλλιτέχνης όλα αυτά τα χρόνια πορείας του, όμως παράλληλα, είναι μεγάλο και το ταλέντο του στο να τις παρουσιάζει ζωντανά, κάνοντας το σωστό πρόγραμμα που κάνει το κέφι να ανάβει για τα καλά. Ο Στέλιος Ρόκκος επέστρεψε στην φετινή νυχτερινή ζωή κρατώντας και πάλι τα ηνία του προγράμματος, και έχει προκαλέσει ήδη αίσθηση.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να τον απολαμβάναμε από τις μεγάλες πίστες της πόλης, με τελευταίες εκείνη του Έναστρον, όπου τραγούδησε με τον Βασίλη Καρρά και τον Τάκη Ζαχαράτο, αλλά και του Θέα, όπου τον είδαμε με τη Δέσποινα Βανδή, όμως, φέτος απολαμβάνουμε τον Στέλιο Ρόκκο σε ένα εντελώς διαφορετικό concept. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανεβαίνει στη σκηνή της Αυτοκίνησης και αναλαμβάνει ένα μεγάλο στοίχημα με τη νύχτα –να διατηρήσει το ήδη επιτυχημένο μαγαζί στις πρώτες θέσεις προτίμησης- το οποίος δείχνει να καταφέρνει απόλυτα, με το εκρηκτικό ταλέντο. Έναν ακόμα μοναδικό χειμώνα θα μας χαρίσει και φέτος ο Στέλιος Ρόκκος σε μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που κανείς δεν θα πρέπει να χάσει.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

Μπορεί παλιά να ήταν ένα από τα μεγαλύτερα και τα πιο αγαπημένα clubs της Αθήνας, όμως πέρσι οι ιθύνοντες αποφάσισαν να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό στον κόσμο της Αυτοκίνησης. Έτσι, επέστρεψε στη ζωή της Αθήνας ως live stage και ο Διονύσης Σχοινάς ανέλαβε να φέρει σε πέρας την πρώτη και σημαντική σεζόν του αγαπημένου πλέον μαγαζιού. Και φυσικά το κατάφερε. Ο διάσημος τραγουδιστής κατάφερε να απογειώσει το κέφι στο στέκι της λεωφόρου Κηφισίας, ενώ τη σκυτάλη παρέδωσε φέτος στον Στέλιο Ρόκκο, που συνεχίζει με αμείωτη ρυθμό την ξέφρενη αυτή επιτυχία. Στέλιος Ροκκος Αυτοκινηση αποτελούν ήδη ένα από τα πιο καυτά δίδυμα της πόλης, και αυτό φαίνεται, αφού κάθε φορά το μαγαζί είναι κατάμεστο και επικρατεί ένας πραγματικός πανικός!  

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...