Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ραπάρει

Ο νέος γραμματέας της Νεολαίας Ιάσονας Σχινάς-Παπαδόπουλος είναι μέλος hip hop συγκροτήματος

Ο νέος γραμματέας της Νεολαίας Ιάσονας Σχινάς-Παπαδόπουλος είναι μέλος hip hop συγκροτήματος

Ο ράπερ Jasoni είναι ο νέος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα! Ο Ιάσονας Σχινάς-Παπαδόπουλος, όπως είναι το όνομά του, ψηφίστηκε ομόφωνα νέος γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΠ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Το μέλος του hip hop συγκροτήματος Salto Mortal γεννήθηκε το 1988 και μεγάλωσε στην περιοχή Καναπίτσα της Μεταμόρφωσης Αττικής.w 9

Γνωστός σήμερα στον χώρο του συγκεκριμένου μουσικού είδους με το ψευδώνυμο «Αφηγητής», μαζί με τον «Asso», τον «N-Sign» και τη «Venus» δημιούργησαν το 2006 το γκρουπ που η hip hop κοινότητα αγκάλιασε σχετικά γρήγορα. Μέσα σε επτά χρόνια κυκλοφόρησαν δύο άλμπουμ, τα «Πλατεία Μοναξιάς» και «Στο χορό των συνειδήσεων», με τα τραγούδια τους να παντρεύουν διάφορα είδη μουσικής, από έντεχνο και εναλλακτικό έως techno. Μάλιστα, στο YouTube έχει αναρτηθεί ένα βιντεοκλίπ του 2013, στο οποίο ο Ιάσονας Σχινάς-Παπαδόπουλος τραγουδά με τους Salto Mortal το κομμάτι «Η ελπίδα μου απόψε».

Σε συναυλιακά festivals

Οι Salto Mortal έχουν εμφανιστεί σε γνωστά κλαμπάκια της Αθήνας και έχουν σημαντικές συμμετοχές σε συναυλιακά festivals. Με τη τελευταία δουλειά τους, που τιτλοφορείται «Σ’ έναν κόσμο φυλακής», εμφανίστηκαν πέρυσι στις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, στο Αλσος του Βύρωνα.

Ο Ιάσονας Σχινάς-Παπαδόπουλος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και σήμερα κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας. Υπήρξε μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετείχε στο φοιτητικό κίνημα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των πανεπιστημίων, αλλά και στις διαμαρτυρίες για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Πριν από τέσσερα χρόνια συμμετείχε στην πανευρωπαϊκή συνδιάσκεψη του ευρωπαϊκού δικτύου αριστερών και δημοκρατικών Νεολαίων. Είχε εξωτερική συνεργασία με την εφημερίδα «Αυγή», αρθρογραφούσε στο περιοδικό ένθετο «Παιδεία και Κοινωνία» και σε διάφορα sites και έντυπα. Στις περιφερειακές εκλογές του 2010 ήταν υποψήφιος με την Αττική Συνεργασία – ΟΧΙ στο Μνημόνιο, με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Αλέξη Μητρόπουλο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...