Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΤ3

Κατηγορείται ότι βίαζε επί δύο χρόνια εννιάχρονο κοριτσάκι! «Πάγωσε» η Θεσσαλονίκη με την αρρωστημένη δράση του 56χρονου

Κατηγορείται ότι βίαζε επί δύο χρόνια εννιάχρονο κοριτσάκι! «Πάγωσε» η Θεσσαλονίκη με την αρρωστημένη δράση του 56χρονου

Οι αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση ενός 56χρονου εργαζομένου στην EΡΤ3, που κατηγορείται ότι βίαζε εννιάχρονη επί δύο χρόνια «πάγωσαν» τη Θεσσαλονίκη. Το ανθρωπόμορφο τέρας καταχώριζε στον υπολογιστή του φωτογραφίες και βίντεο από τις εμετικές επαφές του με το άτυχο κορίτσι, που είναι κόρη ενός φίλου του!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΜΕΖΑ

Τον 56χρονο χωρισμένο πατέρα δύο ενήλικων παιδιών ξεσκέπασε ένας φίλος του, στον οποίο ο κατηγορούμενος έδειξε ένα βίντεο στο οποίο ασελγούσε εις βάρος της εννιάχρονης, θέλοντας προφανώς να… διαφημίσει τη «συλλογή» του! Μόλις εκείνος παρακολούθησε το υλικό της φρίκης, κατέφυγε στην Αστυνομία και περιέγραψε σοκαρισμένος όσα αντίκρισε. Την σοβαρή υπόθεση ανέλαβαν οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο κατηγορούμενος παιδεραστής εντοπίστηκε στο σπίτι του και συνελήφθη, ενώ οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στον υπολογιστή του βρέθηκαν μπροστά σε συνταρακτικές αποκαλύψεις. Στον σκληρό δίσκο υπήρχε πλήθος οπτικού υλικού στο οποίο απεικονίζεται ο ομογενής από τη Γεωργία, που εργάζεται εδώ και χρόνια στο κτίριο του σταθμού, να χαϊδεύει το εννιάχρονο κοριτσάκι σε όλο το σώμα του, αλλά και πολλές γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης που αποκαλύφθηκε σύντομα ότι είναι κόρη φίλου του. Μάλιστα, ο πατέρας της την εμπιστευόταν στο τέρας που θεωρούσε φίλο του, χωρίς να μπορεί να διανοηθεί όσα το παιδί βίωνε στα χέρια του!

Βίντεο και φωτογραφίες

Επιπλέον, βρέθηκε και μια μεγάλη «συλλογή» από εκατοντάδες βίντεο και φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας, που πιθανότατα προέρχεται από ανταλλαγές με παιδόφιλους. Ο ίδιος, όμως, την είχε διανθίσει και με υλικό που είχε συγκεντρώσει, καταγράφοντας με το κινητό του παιδάκια την ώρα που έπαιζαν αμέριμνα σε πάρκα και παιδικές χαρές! Ακόμη, σύμφωνα με τις Αρχές, έβγαζε φωτογραφίες ανυποψίαστων νεαρών γυναικών (που φορούσαν φούστα κ.λπ.) σε στάσεις λεωφορείων ή και μέσα σε αυτά!

Η εισαγγελέας, στην οποία οδηγήθηκε σιδηροδέσμιο το τέρας της ΕΡΤ3, άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα. Συγκεκριμένα, διώκεται για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 13 ετών, για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας και για παράβαση του νόμου περί ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. Ο 56χρονος προτίθεται να ζητήσει εξέταση από ψυχίατρο. «Αρνείται την κατηγορία του βιασμού και αποδέχεται ότι υπάρχει προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας» είπε ο συνήγορός του Γιάννης Καχριμάνης, που τον χαρακτήρισε «απόλυτα δυστυχισμένο άνθρωπο». Η σύλληψη και οι αποκαλύψεις για την αδιανόητη δραστηριότητα του 56χρονου, που είχε την ειδικότητα του εργάτη και ασχολούνταν με τη συντήρηση των κτιρίων στα οποία στεγάζονται η τηλεόραση και το κρατικό ραδιόφωνο στη Θεσσαλονίκη, έχουν προκαλέσει σοκ στους εργαζομένους της ΕΡΤ3.


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...