Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

Μυστήριο με υπαξιωματικό σε μπαρ της Ιεράς Οδού

Τον ξυλοκόπησαν μέσα στις τουαλέτες και στη συνέχεια τον μετέφεραν σε γκαράζ, όπου τον έδειραν ξανά και τον παράτησαν δεμένο

Τον ξυλοκόπησαν μέσα στις τουαλέτες και στη συνέχεια τον μετέφεραν σε γκαράζ, όπου τον έδειραν ξανά και τον παράτησαν δεμένο


Μπροστά σε μια περίεργη υπόθεση βρίσκονται οι Αρχές, μετά τη μήνυση κατ’ αγνώστων που κατέθεσε νεαρός υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας για το μαρτύριο που, όπως κατήγγειλε, έζησε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας ενώ διασκέδαζε σε κλαμπ της Ιεράς Οδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο 26χρονος υπαξιωματικός της Αεροπορίας περιέγραψε ένα εφιαλτικό σκηνικό, που περιελάμβανε τον ξυλοδαρμό του από αγνώστους, αλλά και την «απαγωγή» του από το κλαμπ! Πάντως, την υπόθεση καλύπτει πέπλο μυστηρίου, καθώς φαίνεται ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί πια να δοθεί συνέχεια, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει η έρευνα των αστυνομικών.
Ειδικότερα, το βράδυ της Κυριακής 22 Νοεμβρίου, ο 26χρονος βγήκε με έναν φίλο του αστυνομικό για διασκέδαση σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι, όταν κάποια στιγμή (και ενώ είχε καταναλώσει αρκετό αλκοόλ) πήγε στις τουαλέτες.

Αναίσθητος

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, εκεί έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αγνώστους που τον αιφνιδίασαν, χτυπώντας τον στο πρόσωπο και το σώμα με τα χέρια και τα πόδια τους. Επεσε στο έδαφος αναίσθητος και, όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του, διαπίστωσε ότι βρισκόταν στο υπόγειο ενός γκαράζ!

Οπως -κατά πληροφορίες- είπε αργότερα στους αστυνομικούς, πονούσε παντού και σε μια προσπάθεια να σταθεί στα πόδια του στηρίχθηκε σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Τότε (και πριν προλάβει να σηκωθεί), σύμφωνα με την καταγγελία, του όρμησαν τρεις άγνωστοι -δύο άνδρες και μία γυναίκα- οι οποίοι τον χτύπησαν ξανά με κλοτσιές και μπουνιές. Στη συνέχεια τον έδεσαν, τον φίμωσαν, τον κλείδωσαν μέσα και εξαφανίστηκαν.

Ο 26χρονος κατάφερε να βγάλει το κινητό του από την τσέπη και να τραβήξει με αυτό φωτογραφίες από τον χώρο όπου βρισκόταν και τις έστειλε στον αστυνομικό, με τον οποίο διασκέδαζαν νωρίτερα. Εντρομος εκείνος άρχισε να τον αναζητά, ενώ ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας τον εντόπισαν τελικά στο γκαράζ. Ο υπαξιωματικός που, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε καταφέρει να λυθεί, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Πετραλώνων όπου κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων για παράνομη παρακράτηση, σωματικές βλάβες και εξύβριση.

Αστυνομικές πηγές επιβεβαιώνουν ότι στα χέρια του ήταν εμφανή τα σημάδια (πιθανότατα) από το σκοινί, με το οποίο ήταν δεμένος. Ομως, όταν του ζητήθηκε να αναγνωρίσει δύο από τους υπευθύνους του μαγαζιού όπου την προηγούμενη νύχτα διασκέδαζε, ο νεαρός αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν θα ήθελε να δώσει συνέχεια στο θέμα! Πάντως, ο εισαγγελέας από την πλευρά του έδωσε εντολή να συνεχιστεί η έρευνα.

Κάτι φοβάται

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο υπαξιωματικός κάτι φοβάται, ίσως επειδή έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή του. Αλλο ένα σενάριο είναι ότι τον εκβίασαν λέγοντάς του ότι, αν μιλήσει, θα ισχυριστούν ότι τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω να «ανοίγει» το πολυτελές αυτοκίνητο που ανήκε σε ευκατάστατη κυρία! Η υπόθεση έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στην Αστυνομία, καθώς ψάχνει να βρει την άκρη σε μια υπόθεση που εξελίσσεται σε θρίλερ.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...