Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Τρέλα» για το «μαγνητάκι»

Πήρε φωτιά το τηλεφωνικό κέντρο της «Espresso» μετά το χθεσινό πρωτοσέλιδο. Στις 20 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του ευεργετικού μετάλλου από τον Takis

Πήρε φωτιά το τηλεφωνικό κέντρο της «Espresso» μετά το χθεσινό πρωτοσέλιδο. Στις 20 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του ευεργετικού μετάλλου από τον Takis

Πήρε φωτιά το τηλεφωνικό κέντρο της «Espresso» μετά τη δημοσίευση του χθεσινού ρεπορτάζ για τον θαυματουργό -όπως υποστηρίζει ο κατασκευαστής του- υπερ-μαγνήτη, που διαθέτει θεραπευτική δράση. Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον του κόσμου για το δημιούργημα του διεθνούς φήμης Ελληνα γλύπτη Τakis.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Τη στιγμή που έργα του καλλιτέχνη φιγουράρουν στις οικίες ζάμπλουτων εγχώριων και ξένων συλλεκτών και σε μουσεία ολόκληρου του πλανήτη, ο ίδιος, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ύστερα από μελέτες χρόνων, δημιούργησε (όπως ισχυρίζεται, βάσει δοκιμών που έχει ήδη κάνει) ένα «μαγνητάκι», που ανακουφίζει ασθενείς από πολλές οργανικές και ψυχοσωματικές νόσους.

Ανθρωποι όλων των ηλικιών από κάθε γωνιά της Ελλάδας επικοινώνησαν με τα γραφεία της εφημερίδας, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Magnettic Induction, που αναμένεται να παρουσιαστεί στα μέσα του Δεκεμβρίου από τον ίδιο τον δημιουργό του. Ο εικαστικός θα κάνει την επίσημη παρουσίαση του υπερ-μαγνήτη του στις 20 Δεκεμβρίου στο Zonar’s, στο κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου θα λειτουργεί η έκθεση έργων του καλού φίλου του Μίνου Αργυράκη. Οσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το «μαγικό» κουτάκι θα μπορούν να το αγοράσουν αντί 10 ευρώ.

Πολλαπλά πλεονεκτήματα

Ο διάσημος καλλιτέχνης ισχυρίζεται ότι το βαρύτιμο ευεργετικό μέταλλο διαθέτει πολλαπλά πλεονεκτήματα: Βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και στην εξισορρόπηση του PH. Δεν είναι εθιστικό, δεν εκπέμπει ακτινοβολία, διεγείρει τους αδένες να παράγουν ορμόνες, ανακουφίζει από πόνους και ενοχλήσεις, μειώνει φλεγμονές και οιδήματα και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση. Εχει αντιμικροβιακή δράση, καταπολεμά το στρες, διορθώνει τις δυσλειτουργίες του κεντρικού νευρικού συστήματος και ενεργοποιεί την ταχύτερη ανάρρωση του οργανισμού από τραυματισμούς και ασθένειες και επί το πλείστον έχει αντιγηραντική δράση.

Στενοί συνεργάτες του κορυφαίου και πολυβραβευμένου στο εξωτερικό δημιουργού, όπως η έμπορος τέχνης Ελσα Αγγελοπούλου και ο Νίκος Σταθούλης, βιογράφος του Ιόλα, μίλησαν στην «Espresso» για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα και έκαναν λόγο για ένα «δώρο ζωής». Αλλωστε, σε εκείνους δοκιμάστηκε πειραματικά το «μαγνητάκι» από τον Takis και όταν η ευεργετική δράση του απέδωσε, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι, τότε ο δημιουργός του πήρε την απόφαση να το παρουσιάσει στον κόσμο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...