Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζωή του Τσιτσάνη στο «Ουζερί»

Η εγγονή του συνθέτη βρέθηκε στην επίσημη προβολή της νέας ταινίας του Μανουσάκη

Ο Μανούσος Μανουσάκης δεν κρύβει τη χαρά του που επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη με την πέμπτη μεγάλου μήκους ταινία του, το «Ουζερί Τσιτσάνης», βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γιώργου Σκαμπαρδώνη.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Ο γνωστός σκηνοθέτης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρία, ήταν οικοδεσπότης στη λαμπερή επίσημη προβολή του φιλμ, που έγινε προχθές το βράδυ στο «Παλλάς», παρουσία γνωστών ονομάτων από τον χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης και της πολιτικής. Παρούσα ήταν και η εγγονή του Βασίλη Τσιτσάνη, Ζωή. Η ταινία βγαίνει αύριο στους κινηματογράφους από τη Feelgood.

«Με τράβηξε η ουσία του βιβλίου. Το γεγονός ότι, μέσω μιας ερωτικής ιστορίας και ενός μεγάλου λαϊκού συνθέτη, μπορούσαμε να καταδείξουμε τον παραλογισμό των φυλετικών διακρίσεων και την πραγματική φύση του ναζισμού και του ολοκληρωτισμού σε κάθε μορφή τους» λέει ο σκηνοθέτης σχετικά με την απόφασή του να ασχοληθεί με το θέμα.

Ο «απαγορευμένος» έρωτας ανάμεσα σε έναν χριστιανό και μια Εβραία -στη Θεσσαλονίκη της περιόδου 1942-’43, υπό τους ήχους της «Συννεφιασμένης Κυριακής» και άλλων μεγάλων επιτυχιών του Τσιτσάνη- είναι, με δυο λόγια, το θέμα αυτής της ενδιαφέρουσας κινηματογραφικής δουλειάς. Στην ταινία, το ερωτευμένο ζευγάρι υποδύονται ο Χάρης Φραγκούλης (Γιώργος) και η πρωτοεμφανιζόμενη Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη (Εστρέα), ενώ τον Βασίλη Τσιτσάνη παίζει ο Ανδρέας Κωνσταντίνου. Παίζουν ακόμη οι Βασιλική Τρουφάκου, Γιάννης Στάνκογλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μαρία Καβουκίδου, Μιχάλης Αεράκης, Ξανθή Γεωργίου, Γιάννης Αϊβάζης, Θοδωρής Αντωνιάδης, αλλά και ο Λάκης Κομνηνός με τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ.

_____

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μαύρο κοστούμι με παπιγιόν τύπου σμόκιν για τον Γιάννη Αϊβάζη και χρυσή μάξι τουαλέτα, με αβυσσαλέο ντεκολτέ, για τη Μαρία Κορινθίου, σε μια εμφάνιση έτοιμη για το Kodak Theater του Λος Αντζελες. Είναι προφανές πως κάποιος ξέχασε να ενημερώσει το ζευγάρι ότι η βραδιά ήταν μεν επίσημη, χωρίς κόκκινο χαλί δε! Οχι τίποτα άλλο, αλλά τσάμπα το τόσο λούσο!
e3q24rwq34f 

Αφησε τα «Τι είπατε!!» στα έδρανα της Βουλής -την οποία βλέπει πια εξ αποστάσεως- και άρχισε τα χαμόγελα η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η τέως βουλευτής και πρόεδρος του Κοινοβουλίου φόρεσε το αυστηρό μαύρο κοστούμι της, έβαλε και μια ροζ πινελιά -με το τοπάκι της- και πόζαρε δίπλα στον Μανούσο Μανουσάκη. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μετά την προβολή δεν τον… έστησε στον τοίχο, κάνοντάς του παρατηρήσεις!
tg3g4tr 

Μέλλουσα μαμά… in black η Ζέτα Δούκα, η χαρά της οποίας δεν κρύβεται! Η εγκυμονούσα ηθοποιός φόρεσε μαύρη διαφάνεια, ενώ στο πλευρό της είχε τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηαντωνά. Η Ζέτα διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και, όπως αποκάλυψε, εκείνη και ο σύντροφός της προτιμούν να μάθουν το φύλο του μωρού κατά τη γέννησή του, αφού θέλουν να ζήσουν την έκπληξη.
g4235t345 

Η Βασιλική Τρουφάκου δεν ήθελε κανέναν άλλον στο πλευρό της, εκτός από πολύ αγαπημένα της πρόσωπα. Γι’ αυτό και τη συνόδευσαν στο «Παλλάς» η μαμά της Πόπη και ο αδερφός της Γιώργος (έχει άλλον έναν, τον Τάσο) με τη σύζυγό του. Η οικογένεια απόλαυσε την ηθοποιό στον ρόλο της Λέλας, ενός λαϊκού κοριτσιού που ήταν τραγουδίστρια και σφόδρα ερωτευμένη με τον Βασίλη Τσιτσάνη.
r4wre 

Θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ κάποιος για να ξεχωρίσει τη Θεοφανία Παπαθωμά από τη μικρότερη αδερφή της, Χριστίνα, αφού οι δύο γυναίκες μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό! Οι πολύ αγαπημένες αδερφές Παπαθωμά έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση στο «Παλλάς», με την όμορφη Χριστίνα να «περνά» εύκολα και για άνθρωπος του θεάματος. Ωστόσο, είναι ψυχοθεραπεύτρια, με σπουδές στο εξωτερικό και «βαρύ» βιογραφικό, έχοντας εργαστεί τόσο με παιδιά όσο και με ενηλίκους.
Δείτε εδώ την φωτογραφία 

Η Ξανθή Γεωργίου υποδύεται τη σύζυγο του Τσιτσάνη. Δίπλα της στέκονται η εγγονή του μεγάλου συνθέτη Ζωή Τσιτσάνη μαζί με την πρωταγωνίστρια Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη. Τις κυρίες συνοδεύει ο γνωστός εφοπλιστής -και πρώην σύζυγος της κυρίας Τσιτσάνη- Γιώργος Τσαβλίρης.
fg4e5fgw4erg

 

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...