Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

«Με προκαλούσε η πιτσιρίκα» λέει το τέρας της ΕΡΤ3

Η κυνική απολογία του 56χρονου κατηγορουμένου για βιασμό ανήλικης και οι πληροφορίες για μικροκάμερες στις γυναικείες τουαλέτες του καναλιού

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την αρρωστημένη δράση του 56χρονου «κτήνους» της ΕΡΤ3, που κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια (επί δύο χρόνια) ενός 9χρονου κοριτσιού. 

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΜΕΖΑ

Ο 56χρονος, που έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος, φέρεται ότι ισχυρίστηκε στην κυνική απολογία του ότι η άτυχη μικρούλα τον… προκαλούσε! 

Την ίδια στιγμή πληροφορίες ανέφεραν χθες ότι ο ίδιος είχε φτάσει στο σημείο να βάλει «ψείρες», δηλαδή μικροκάμερες, στις γυναικείες τουαλέτες (!) του καναλιού, με αποτέλεσμα να προκληθεί νέο σοκ για το προσωπικό της δημόσιας τηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη. Οι εν λόγω πληροφορίες ανέφεραν ότι η έρευνα της Ασφάλειας για τα «έργα» του 56χρονου ομογενούς από τη Γεωργία οδήγησε στον εντοπισμό μικροκαμερών στις τουαλέτες του ισόγειου, στο διώροφο κτίριο της λεωφόρου Στρατού, όπου στεγάζεται η τηλεόραση της ΕΡΤ3.

Να σημειωθεί ότι σε αυτές έχουν πρόσβαση κυρίως οι τεχνικοί και το διοικητικό προσωπικό, καθώς η αίθουσα σύνταξης και τα γραφεία των δημοσιογράφων βρίσκονται στον πρώτο όροφο. Σχετικά με τις συγκεκριμένες πληροφορίες που έκαναν το προσωπικό της ΕΡΤ3 να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα ο δικηγόρος του κατηγορουμένου δήλωσε πλήρη άγνοια, ενώ αστυνομικός που έχει απόλυτη γνώση των ερευνών διέψευσε τον εντοπισμό αυτών των ευρημάτων.

Σκληρός δίσκος

«Αυτό που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3 ήταν ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή που χρησιμοποιούσε ο κατηγορούμενος και ο οποίος, βέβαια, είναι υπό εξέταση» είπε χαρακτηριστικά στην «Espresso».

Υπενθυμίζεται ότι ο 56χρονος ήταν για χρόνια εργάτης γενικών καθηκόντων στην ΕΡΤ3 και μεταξύ των αρμοδιοτήτων του ήταν να επισκευάζει βλάβες στις βρύσες ή να βάφει τους τοίχους και να φτιάχνει τα σκηνικά στα στούντιο.

Ο ίδιος, απολογούμενος, αρνήθηκε τον βιασμό της 9χρονης και ομολόγησε τις ασελγείς πράξεις εις βάρος της.

Κατά πληροφορίες, τις απέδωσε στην κατανάλωση αλκοόλ και σε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ φέρεται ότι είπε πως η πιτσιρίκα τον προκαλούσε και άρα ό,τι έκανε δεν ήταν παρά τη θέλησή της!

ΤΟ βίντεο

Επιπλέον, η Ασφάλεια έχει θέσει υπόψη των εισαγγελικών λειτουργών και το βίντεο που βρήκε στην κατοχή του, στο οποίο (όπως λέει ο ίδιος) απεικονίζεται ο πατέρας της 9χρονης να τον επικροτεί (!) την ώρα που κρατάει στην αγκαλιά του την ανήλικη και χαϊδεύει το στήθος της!

«Το βίντεο είναι σκοτεινό και φαίνεται μια σκιά, η οποία, σύμφωνα με τον 56χρονο, είναι ο πατέρας της 9χρονης, που γνώριζε (όπως ισχυρίζεται) όσα γίνονταν τα τελευταία δύο χρόνια.

Στείλαμε αυτό το βίντεο μαζί με τη δικογραφία στον εισαγγελέα και εκείνος θα κρίνει αν θα γίνει περαιτέρω έρευνα για τυχόν ευθύνες του πατέρα» σχολίασε στην «Espresso» αστυνομικός που γνωρίζει την πορεία των ερευνών.

Ο 56χρονος αναμένεται να μεταχθεί στις Φυλακές Γρεβενών, όπου υπάρχει ειδική πτέρυγα για τους κρατούμενους δράστες αδικημάτων σεξουαλικής φύσης.

Σεξουαλική παρενόχληση σε δύο γυναίκες

Οσο έρχονται στο φως όλο και περισσότερα αποκαλυπτικά στοιχεία για το «τέρας» της ΕΡΤ3 και τις αρρωστημένες ορέξεις του τόσο ανοίγουν τα στόματα όσων είχαν αντιληφθεί την περίεργη συμπεριφορά του, χωρίς να μπορούν να φανταστούν το μέγεθος της διαστροφής του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από καιρό φέρεται ότι είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά δύο γυναίκες που εργάζονται στην ΕΡΤ3, όμως οι ίδιες δεν θέλησαν τότε να προχωρήσουν σε καταγγελία, πιθανώς για να μην προκληθεί σκάνδαλο στη δημόσια τηλεόραση της Θεσσαλονίκης. Τώρα αρκετοί ανησυχούν, καθώς κάποιες στιγμές χρειάστηκε, λόγω του φόρτου εργασίας, να αφήσουν μόνα τα παιδιά τους στον εργασιακό χώρο τους, όπου βρισκόταν και ο 56χρονος.

 

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...