Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Δήμιοι οι ληστές της Αίγινας

Τους έσπασαν τα πλευρά από το ξύλο και τους έβαλαν φωτιά ενώ ήταν ζωντανοί ■ Εψαχναν για λίρες και 100.000 ευρώ που νόμιζαν ότι είναι κρυμμένα μέσα στο σπίτι

Μαρτυρικός ο θάνατος για θεία και ανιψιό, λέει ο ιατροδικαστής. Τους έσπασαν τα πλευρά από το ξύλο και τους έβαλαν φωτιά ενώ ήταν ζωντανοί. Εψαχναν για λίρες και 100.000 ευρώ

Ανατριχίλα προκαλούν τα ευρήματα της νεκροτομής στα θύματα του διπλού φονικού στην Αίγινα, καθώς επιβεβαιώνεται ότι οι δράστες έκαψαν ζωντανούς την 71χρονη Ειρήνη Μαρμαρινού και τον 44χρονο ανιψιό της Λάμπρο Πρωτονοτάριο, αφού τους έσπασαν στο ξύλο!

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ,
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Θεία και ανιψιός βρήκαν μαρτυρικό θάνατο, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας, καθώς έφεραν εγκαύματα στους πνεύμονες, κάτι που δείχνει ότι, όταν οι δήμιοι ληστές έβαλαν φωτιά, ήταν ζωντανοί και ανήμποροι, αφού πιθανώς να είχαν χάσει τις αισθήσεις τους από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστησαν! Η 71χρονη έφερε κατάγματα στα πλευρά, ενώ ο ανιψιός της είχε υποστεί κάταγμα στο χέρι και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις συνεπεία χτυπήματος, μάλλον από ρόπαλο!

Διαβάστε την Espresso που κυκλοφορεί online, εδώ!

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρο το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

Το κουτάβι που θα σώσει την Ασπασία
Ο Μάικ θα εκπαιδευτεί για να την προσέχει!

Αγριο επεισόδιο Κούγια με Νύκταρη 
Εμβρόντητοι έμειναν οι ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» 

Σάλος με την «αξύριστη χήρα» του Χατζησάββα
Αποκαλύψεις στο τελευταίο «πάρτι» του Μηνά 

18χρονος απειλούσε να σκοτώσει τον Σάκη Ρουβά

Θα σαπίσει στη φυλακή ο Γεωργιανός φονιάς του Σεργιανόπουλου

Πόλεμος Λιβιεράτου Αδάμ για…

Συμμορία «μπράβων» πουλούσε προστασία και κοκαΐνη!
21 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 

 

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης κάνει τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής να εκτιμούν πως οι αδίστακτοι κακοποιοί δολοφόνησαν τα θύματά τους επειδή τους αναγνώρισαν. Ηταν, δηλαδή, πρόσωπα γνωστά τους, που ίσως φορούσαν κουκούλες όταν τους επιτέθηκαν. Ομως ο 44χρονος φαίνεται ότι πάλεψε και δεν αποκλείεται να κατάφερε να αποκαλύψει το πρόσωπο κάποιου από αυτούς.

Από σύμπτωση ή επειδή ήξεραν τι γίνεται στη γειτονιά και αποφάσισαν να δράσουν, οι φονιάδες στάθηκαν τυχεροί. Στο σπίτι ακριβώς δίπλα σε αυτό των θυμάτων στους Αγίους Ασώματους γινόταν πάρτι και η δυνατή μουσική κάλυψε τις κραυγές πόνου. Από το ίδιο σπίτι είδαν τους καπνούς και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Οπως προκύπτει από τις έρευνες, οι δολοφόνοι προσπαθούσαν να βρουν λίρες και μεγάλο χρηματικό ποσό που πίστευαν ότι ήταν κρυμμένα στο φτωχόσπιτο, γι’ αυτό το… γκρέμισαν, σχίζοντας καναπέδες, ξηλώνοντας πλακάκια και διαλύοντας πίνακες και εικόνες!

Οι πληροφορίες

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 44χρονος φέρεται ότι είχε εισπράξει πρόσφατα έως 100.000 ευρώ από ένα σπίτι που είχε πουλήσει. Μιλώντας στην «Espresso» ο ανιψιός της 71χρονης και πρώτος ξάδερφος του 44χρονου Σταμάτης Μαρμαρινός τόνισε ότι είχε ακούσει να κυκλοφορεί η φήμη περί πώλησης σπιτιού: «Δεν έχω υπόψη μου όμως να ισχύει αυτό. Πού τα είχε όλα αυτά τα λεφτά και πώς τα πήρε στα χέρια του;».

Ο ίδιος μεταφέρει το κλίμα τρόμου που επικρατεί πλέον στην Αίγινα (όπου κηδεύτηκαν χθες τα δύο θύματα): «Οχι μόνο το χωριό αλλά όλο το νησί δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτό που έγινε. Είναι όλοι τρομοκρατημένοι! Φοβούνται ότι μπορεί να είναι οι επόμενοι που θα μπουν στα σπίτια τους! Εχουμε ένα περίπτερο στην παραλία κι έρχονται και μας ρωτούν πανικόβλητοι οι περαστικοί αν υπάρχει εξέλιξη. Πρέπει να βρεθούν γρήγορα οι ένοχοι. Να συλληφθούν για να ησυχάσουν και οι ψυχές των ανθρώπων που χάθηκαν».

Οι έρευνες επικεντρώνονται στον περίγυρο των θυμάτων. Μεταξύ άλλων τα αδέσποτα σκυλιά της γειτονιάς, στα οποία έδινε τροφή η άτυχη 71χρονη και τις νύχτες κοιμούνταν έξω από το σπίτι της, δεν γάβγισαν την ώρα του αποτρόπαιου εγκλήματος. Ισως αυτό δείχνει πως είχαν οικειότητα με τους δράστες.



{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...