Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Διαπραγματεύσεις με «κουφέτα»

Ο έρωτας του αναπληρωτή υπ. Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη με την Κωνσταντίνα Κιντώνη (πρώην στενή συνεργάτιδα του Τσίπρα) φούντωσε στο Brussels Group

Βέρα στο δεξί βάζουν με τον ερχομό του 2016 ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης με την Κωνσταντίνα Κιντώνη (πρώην στενή συνεργάτιδα του Αλέξη Τσίπρα). Η πρόβα νυφικού έχει ήδη γίνει για την Κωνσταντίνα, ο έρωτας της οποίας με τον υπουργό είναι κοινό μυστικό εδώ και καιρό στου Μαξίμου.

ΑΠΟ ΤΗ
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Μια μεγάλη αγάπη που γεννήθηκε στα ψυχρά τραπέζια των ατέλειωτων διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης την περασμένη άνοιξη θα μοιράσει… κουφέτα, σηματοδοτώντας έτσι τον πρώτο γάμο στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ. Οι δυο τους, από την πρώτη κιόλας στιγμή της γνωριμίας τους, αποτέλεσαν θέμα θετικών, κυρίως, σχολίων από όσους είχαν την ευκαιρία να τους ζουν καθημερινά, γιατί ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και σφοδρός!

Ο Γιώργος και η Κωνσταντίνα ήταν παντρεμένοι και οι δυο όταν γνωρίστηκαν. Σήμερα όμως οι διαδικασίες των διαζυγίων και των δύο πλησιάζουν στο τέλος τους κι έτσι η όμορφη Κωνσταντίνα, ελεύθερη πια, ψάχνει το νυφικό της μεταξύ Αθηνών, 4rfwertgs 1 0Βρυξελλών και Παρισιού, όπου κινείται το ζευγάρι. Η άτυπη (μέχρι στιγμής) αναγγελία του γάμου τους άνοιξε την πόρτα σε πολλούς ακόμη έρωτες που βρίσκονται εν εξελίξει στον ΣΥΡΙΖΑ, που τείνει να χαρακτηριστεί το πιο ερωτικό κόμμα που έχει κυβερνήσει τη χώρα!

Η Κωνσταντίνα Κιντώνη είχε διατελέσει προϊσταμένη του ιδιαίτερου γραφείου του Αλέξη Τσίπρα και είχε συγκρουστεί πολιτικά με τον Γιάνη Βαρουφάκη. Διαφώνησε με το δημοψήφισμα, παραιτήθηκε από τη θέση της στο γραφείο του πρωθυπουργού και άθελά της έδωσε χώρο στη μοίρα. Αυτή η παραίτηση σημάδεψε τη ζωή της, καθώς βρέθηκε στην ομάδα των Βρυξελλών, όπου γνώρισε τον άντρα της ζωής της. Οταν τον Απρίλιο του 2015 σχηματίστηκε το Brussels Group, που επισκίασε τον Γιάνη Βαρουφάκη, η Κωνσταντίνα Κιντώνη, μαζί με τον Γιώργο Χουλιαράκη και τον Φραγκίσκο Κουτεντάκη, επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, καθώς και τον Τάκη Παυλόπουλο, επικεφαλής του Γραφείου Ευρωπαϊκών Σχέσεων του Μεγάρου Μαξίμου, μπήκε στην περίφημη αυτή ομάδα. Ετσι, η Κωνσταντίνα και ο Γιώργος ήρθαν πιο κοντά στις δύσκολες ώρες της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους και μοιράστηκαν τα δεκάδες ταξίδια μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών. Λίγο το ξενύχτι, λίγο η μοναξιά τις νύχτες μετά τις χαρές ή τις απογοητεύσεις, φούντωσε το συναίσθημα και ήρθαν τα πάνω κάτω!

Η Κωνσταντίνα Κιντώνη ήταν παντρεμένη με Γάλλο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Αλλοδαπή σύζυγο είχε και ο Γιώργος Χουλιαράκης, γεγονός που επέτρεψε και στους δύο να πάρουν εύκολα διαζύγια από ανθρώπους με άλλες, πιο απελευθερωμένες κουλτούρες. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του Αλέξη Τσίπρα, είναι χαμηλών τόνων, ευαίσθητος στον χαρακτήρα αλλά και πολύ αποτελεσματικός στη δουλειά του. Η Κωνσταντίνα, από την άλλη, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, με άποψη και τόλμη, που έχει ανάγκη στη φάση αυτή ο αναπληρωτής υπουργός και σύντροφός της.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν μπορούν -και, ως φαίνεται, δεν θέλουν- να το κρύψουν τώρα που βρίσκονται ένα βήμα πριν από τον χορό του Ησαΐα. Εμφανίζονται συνεχώς μαζί και, είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν κάμερες και φωτογραφικοί φακοί, είναι πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους, με εκείνη να τον φροντίζει διαρκώς. Ακόμη και στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης η Κωνσταντίνα συνόδευσε τον αναπληρωτή υπουργό στη Βουλή και παρακολούθησε την ομιλία του, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα βρισκόταν στο πλευρό του στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, στο Προεδρικό Μέγαρο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...