Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

«Μπάχαλο» με τη Σταρ Ελλάς

Εκτός του διαγωνισμού Miss World στην Κίνα η Θεοδώρα Μοσχούρη! Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Εκτός του διαγωνισμού Miss World στην Κίνα η Θεοδώρα Μοσχούρη! Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Μετά τα «καλλιστεία της κρίσης» σε ένα κατάστημα (!), απ’ όπου εξελέγησαν -χωρίς ίχνος γκλάμουρ- οι εστεμμένες που επρόκειτο να μας εκπροσωπήσουν στους φετινούς παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς, ένα νέο «χαστούκι» μάς ήρθε από την Κίνα.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η Ελληνίδα εστεμμένη Θεοδώρα Ντανιέλα ΝτεΜοράις Μοσχούρη, που βρισκόταν στη χώρα του κόκκινου δράκου προκειμένου να λάβει μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Miss World, επέστρεψε -μυστηριωδώς- στην Αθήνα. Η ξένη ιστοσελίδα Angelopedia (που ειδικεύεται στους παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς) έγραψε χαρακτηριστικά πως η Ελληνίδα υποψήφια «εκδιώχθηκε από τη διεθνή διοργάνωση κακήν κακώς», χωρίς όμως να προσδιορίζει την αιτιολογία.

Ο διοργανωτής των εγχώριων καλλιστείων Βασίλης Πρεβελάκης διέψευσε στην «Espresso» τα «κακόβουλα» δημοσιεύματα, όπως τα χαρακτήρισε, ισχυριζόμενος πως το 21χρονο μοντέλο δεν αποβλήθηκε ποτέ από τον διαγωνισμό. «Αποχώρησε όταν ενημερώθηκε πως η αγαπημένη της γιαγιά αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και επιθυμούσε να γυρίσει στην Ελλάδα». Ο ίδιος μας παραχώρησε τη συνομιλία του μέσω e-mail με τη διοργανώτρια του παγκόσμιου διαγωνισμού Miss World Τζούλια Μόρλεϊ. Εκείνη σε μήνυμά της τον προτρέπει να γυρίσει την υποψήφια πίσω στην Ελλάδα λόγω της κακής της ψυχολογίας.

aa 19

Η άλλη πλευρά, ωστόσο, οι συνεργάτες και ο στενός κύκλος της εστεμμένης Θεοδώρας Ντανιέλα ΝτεΜοράις Μοσχούρη, ισχυρίζεται ότι το μοντέλο εγκατέλειψε την Κίνα λόγω της ανοργανωσιάς της ελληνικής αποστολής. Υποστηρίζουν πως επί οκτώ ημέρες που βρισκόταν στην πόλη Σάνια της Κίνας κανείς από την επιτροπή ή τους διοργανωτές δεν επικοινώνησε μαζί της, ενώ επικρατούσε ένα… μπάχαλο.

Στο ξένο δημοσίευμα αναφέρεται, επίσης, ότι η Ελληνίδα υποψήφια είχε να ανταγωνισθεί περίπου 100 κοπέλες από όλο τον κόσμο, αλλά δεν είχε τη σωστή προετοιμασία, ακόμη και όσον αφορά τον καλλωπισμό. Ο πρόεδρος των ελληνικών καλλιστείων και 1 272σχεδιαστής μόδας Θοδωρής Τρανούλης δήλωσε στην «Espresso» πως όλο το «πακέτο» (παπούτσια, κοσμήματα, βραδινό φόρεμα) που χρειαζόταν η Θεοδώρα στον διαγωνισμό είχε πακεταριστεί από τον ίδιο και το είχε ήδη μαζί της. «Συνοδό δεν είχε, ούτε μακιγιέρ ούτε συνεργάτη όχι μόνο λόγω του υψηλού μπάτζετ ,αλλά γιατί καμία διαγωνιζόμενη από την Ελλάδα δεν έχει φύγει για παγκόσμιους τίτλους με δικό της team» σχολίασε.

Το πικρόχολο δημοσίευμα της Angelopedia υποστηρίζει, επίσης, πως η Θεοδώρα είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον μεγάλο τίτλο, σε μια προσπάθεια να φέρει πίσω στην Ελλάδα αυτό που κατάφερε η Ειρήνη Σκλήβα πριν από 18 χρόνια: τον τίτλο της Μις Κόσμος 1996, που κατέκτησε σε μια αμφιλεγόμενη χρονιά για τον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς αφού πραγματοποιήθηκε στην Ινδία, αφήνοντας υπονοούμενα και για τον τρόπο που απέσπασε τον πρώτο τίτλο η Σκλήβα.
Η Μοσχούρη, πάντως, στα φετινά καλλιστεία πήρε μόνο τον τίτλο της Μις Τουρισμός 2015 και πέταξε για την Κίνα λόγω κολλήματος των Miss Hellas και αναπληρωματικής Miss Hellas Κατερίνας Γαλατσάτου και Σπυριδούλας Βαλασιάδου αντίστοιχα.

Η οικονομική κρίση έσβησε τη λάμψη

Φέτος ο διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη των Star Ηellas και Miss Hellas 2015 δεν θύμιζε σε τίποτα τις γκλαμουράτες βραδιές του παρελθόντος με τα λαμπερά σόου, τα χορευτικά, τους τραγουδιστές, τις λαμπερές παρουσιάστριες και τη συμμετοχή του κοινού. Οπως είχε αποκαλύψει σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα η «Εspresso», η οικονομική κρίση «θόλωσε» την αίγλη που είχε ο θεσμός στο παρελθόν, με αποτέλεσμα φέτος η διοργάνωση να γίνει «εμείς κι εμείς», παρουσία συγγενών, γνωστών και φίλων στο ατελιέ του μετρ της υψηλής ραπτικής Θοδωρή Τρανούλη, που βρίσκεται επί της οδού Ερμού στο κέντρο της Αθήνας. «Αρον άρον» έγινε η εκλογή των πρώτων τίτλων, αφού εκείνη την Παρασκευή έληγαν οι ημερομηνίες συμμετοχής της Ελλάδας στους παγκόσμιους διαγωνισμούς Mις Υφήλιος και Μις Κόσμος. Επίσης, στο δελτίο Τύπου της επιτροπής αναφερόταν και η ασυνέπεια του καναλιού Ε.
«Λόγω της διακοπής της συνεργασίας των ελληνικών καλλιστείων με το Epsilon TV σχετικά με τη διοργάνωση του διαγωνισμού Star Hellas, αποφασίστηκε η επιλογή των φετινών εστεμμένων να πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού».

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...