Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

H δυναμική Ρωξάνη

Η Κατερίνα Γερονικολού μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά του Star «Τρελή οικογένεια» και τις ανθρώπινες σχέσεις

Η Κατερίνα Γερονικολού μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά του Star «Τρελή οικογένεια» και τις ανθρώπινες σχέσεις

Η Ρωξάνη, η 27χρονη κόρη της οικογένειας Αλατζά, μικροπαντρεμένη με τον αγαπημένο της Ρίκο, τον μοναδικό άνδρα που έχει γνωρίσει στη ζωή της, έχει αποκτήσει δίδυμα αγοράκια και παράλληλα «τρέχει» μόνη της ένα ταξιδιωτικό γραφείο.

Το νεαρό ζευγάρι της οικογενειακής κωμικής σειράς τoυ Star «Μια τρελή οικογένεια», η οποία προβάλλεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00 από το κανάλι της Κηφισιάς, είναι παράδειγμα προς μίμηση.ss 29

Η Κατερίνα Γερονικολού, που υποδύεται τη δυναμική Ρωξάνη, και ο Δημήτρης Κυρατσούδης, ο οποίος ενσαρκώνει τον ευχάριστο και συμπαθή Ρίκο, κλέβουν τις εντυπώσεις, αφού θα μπορούσαν να είναι μέλη οποιασδήποτε ελληνικής οικογένειας. «Ολα ξεκίνησαν το καλοκαίρι στην Αντίπαρο, όπου έκανα τις διακοπές μου. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή και μου είπαν να δω κάποια επεισόδια από τη γαλλική σειρά “En Famille”, γιατί ήθελαν να πάρω μέρος στην ελληνική εκδοχή του σίριαλ.

Ευτυχώς που ξέρω γαλλικά και αμέσως μπήκα στο κλίμα. Ενθουσιάστηκα. Αμέσως συμφώνησα, γιατί όσα απασχολούσαν τους Γάλλους ήρωες προβληματίζουν και τις ελληνικές οικογένειες» λέει η Κατερίνα Γερονικολού και συμπληρώνει: «Με την οικονομική κρίση συνειδητοποιήσαμε, κυρίως οι λαοί του Νότου, αλλά και οι Γάλλοι ότι η οικογένεια είναι η πιο σημαντική επένδυση. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι η καλύτερη θυρίδα στην τράπεζα του βίου μας και όχι τα χρήματα. Οταν πάω στα γυρίσματα και κρατάω στην αγκαλιά μου τα διδυμάκια, τα οποία είναι τόσο γλυκά, χαμογελαστά και παιχνιδιάρικα, παίρνω τεράστια ενέργεια, σαν να είναι δικά μου στην πραγματικότητα. Το ίδιο καταπληκτικός είναι και ο Φάτσας. Αν και δεν μεγάλωσα με σκυλιά, τα πάω τόσο καλά μαζί του, γιατί αυτό το σκυλί είναι η προσωποποίηση της ηρεμίας, σκέτος βούδας».

Για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις, η όμορφη ηθοποιός σπεύδει να τονίσει ότι δεν έχει χτυπήσει ακόμη το βιολογικό ρολόι της. Το μητρικό ένστικτο την προειδοποιεί ότι, για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να βρει τον σωστό πατέρα. «Χαίρομαι που παίζω στην “Τρελή οικογένεια”. Οι ήρωες δεν είναι τέλειοι, είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν ανοιχτά μέτωπα με τη δουλειά, τα οικονομικά και τα προσωπικά τους. Μου αρέσουν τα κυριακάτικα τραπέζια τους, στα οποία γίνονται τα πιο εκνευριστικά και ευτράπελα πράγματα και μου θυμίζουν τις δικές μου οικογενειακές συναθροίσεις στη Λιβαδειά και τη Λακωνία» καταλήγει η ηθοποιός.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...