Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΙΧΘΥΕΣ: Θα είστε αρκετά υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας αλλά και στην έκφραση των συναισθημάτων σας, κάτι που θα σας οδηγήσει σε καινούργιους δρόμους ή σε χαοτικές σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τους γύρω σας, ώστε να μην επεμβαίνουν αρνητικά στα επαγγελματικά σχέδιά σας, τώρα που είναι η στιγμή για αλλαγές στη ζωή σας. Οι συγκρούσεις και τα νεύρα δεν θα σας αφήσουν να πάρετε αποφάσεις. Μια νέα σχέση που έρχεται στο προσκήνιο θα σας κάνει αρκετά χαρούμενους.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίστε να κινείστε πιο άνετα και να μη μένετε προσκολλημένοι στις λεπτομέρειες. Μπορείτε να πετύχετε πολλά με εξυπνάδα και διπλωματία. Θα ανατραπούν πολλά από αυτά που πιστεύατε μέχρι τώρα για ορισμένα άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε σε αυτά που πιστεύετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε, έστω και αν κάποιες από τις φιλοδοξίες σας δεν είναι υλοποιήσιμες. Ακόμα και αν διαφωνείτε με τις απόψεις κάποιου, αποφύγετε την προσωπική επίθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σωστή επικοινωνία με το περιβάλλον θα σας βοηθήσει να μην κάνετε άσκοπες ή ανούσιες κινήσεις. Εξετάστε τις αδυναμίες σας για να μη σας δημιουργήσουν εμπόδια. Με δυναμικές κινήσεις θα καταφέρετε να πάρουν οι συνεργάτες σας τα μηνύματα.

ΛΕΩΝ: Τώρα που θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματα της δημιουργικότητάς σας, φροντίστε οι συνεργάτες σας να είναι παρόντες στην παρουσίαση των σχεδίων σας. Αποφύγετε συζητήσεις ή συμφωνίες για θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο λόγος που είστε ακατάστατοι στα οικονομικά σας είναι η πίεση που αισθάνεστε. Αρχίστε να βλέπετε τη ζωή πιο απλά, ώστε να αποφύγετε προστριβές με τους γύρω σας. Λίγη απομόνωση θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε πιο ξεκάθαρα.

ΖΥΓΟΣ: Παρόλο που επαγγελματικά πηγαίνετε πολύ καλά, αγνοείτε τις προσωπικές σας σχέσεις με αποτέλεσμα να περνάτε δύσκολες στιγμές. Μη το βάλετε κάτω στην πρώτη δυσκολία, γιατί τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες. Αφήστε για άλλη μέρα συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιβάλλεται να προβληθείτε σωστά τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό χώρο, υπολογίζοντας πρώτα τις αντοχές σας. Είναι πολύ πιθανό να τα βάλετε με τον εαυτό σας για όλα όσα δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε θετικά άτομα, αλλά χρειάζεται να δείχνετε προσοχή όταν παίρνετε αποφάσεις λόγω της υπεραισιοδοξίας σας, γιατί δεν είστε έτοιμοι για να αλλάξετε πορεία. Ισως αισθανθείτε αδικημένοι από πράξεις που θα κάνουν άτομα που δεν περιμένατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή θα είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να αποφύγετε τις ανακατατάξεις στη ζωή σας, μιλήστε για να μετριάσετε τις δυσκολίες. Οργανώστε τα οικονομικά σας και ξεκινήστε κάνοντας περικοπές σε περιττά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε κυρίως με πρακτικά θέματα που σας είναι πιο εύκολα, καθώς οι φόβοι που θα εμφανιστούν, αν τους αφήσετε ανεξέλεγκτους, θα είναι καταστροφικοί. Θα έρθετε πιο κοντά με φίλους ή συνεργάτες που τελευταία είχατε ψυχρανθεί.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα είστε αρκετά υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας αλλά και στην έκφραση των συναισθημάτων σας, κάτι που θα σας οδηγήσει σε καινούργιους δρόμους ή σε χαοτικές σχέσεις. Θα συνειδητοποιήσετε ότι τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο να αλλάξετε κάποιες συνήθειες.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...