Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Εξω ντέρτια και καημοί στις φυλακές του Ελαιώνα!

Πανταζής, Μπάρμπα και Καρλάκη επισκέφτηκαν το σωφρονιστικό κατάστημα στη Θήβα και βρέθηκαν για λίγες ώρες κοντά στις κρατούμενες

Πανταζής, Μπάρμπα και Καρλάκη επισκέφτηκαν το σωφρονιστικό κατάστημα στη Θήβα και βρέθηκαν για λίγες ώρες κοντά στις κρατούμενες

Την πύλη των Γυναικείων Φυλακών Θήβας πέρασε χθες το μεσημέρι η Βάνα Μπάρμπα. Μην πάει όμως το μυαλό σας στο κακό… Η γνωστή ηθοποιός δεν υπέπεσε σε κάποιο ποινικό παράπτωμα και πρέπει να τιμωρηθεί γι’ αυτό.12348455 10207007899108198 439188786 n

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Απεναντίας, οργάνωσε μια φιλανθρωπική δράση σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Δύναμη Ζωής και Αγάπης, επιστρατεύοντας τον Λευτέρη Πανταζή να κάνει εκεί «κάτι μαγικό», όπως λέει και το τελευταίο σουξέ του δημοφιλούς καλλιτέχνη. Η Βάνα, που, ως γνωστόν, είναι και τομεάρχης πολιτισμού στον Δήμο Γλυφάδας, «συμμάχησε» με τον τραγουδιστή και καλό φίλο της προκειμένου να δώσουν χαρά στις γυναίκες οι οποίες κρατούνται στο σωφρονιστικό κατάστημα του Ελαιώνα, στη Θήβα.

Δώρα και τρόφιμα

Φορτωμένοι με δώρα για τα παιδιά των τροφίμων που φιλοξενούνται εκεί, ο Πανταζής και η Μπάρμπα έφτασαν στον προορισμό τους λίγο μετά τις 14.00 και οι ιθύνοντες των φυλακών τούς υποδέχτηκαν εγκάρδια. Μεγαλύτερη φυσικά ήταν η χαρά των κρατουμένων, καθώς δεν περιλαμβάνονται στην καθημερινότητά τους διασκεδάσεις και θεάματα.

Με τους δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη και ένα επιτελείο μουσικών. Κοινός στόχος; Να μοιράσουν χαμόγελα σε αυτές τις γυναίκες και τα παιδιά τους που έχουν γεννηθεί στις φυλακές και μεγαλώνουν εκεί μαζί τους. Πρώτη πήρε τον λόγο η Βάνα απευθύνοντας εμψυχωτικά λόγια και προλογίζοντας τη συναυλία του Λευτέρη. Εν συνεχεία τραγούδησε 15 λεπτά η Μαρία Καρλάκη και έπειτα βγήκε ο Λευτέρης, ο οποίος ξεσήκωσε τα γυναικεία πλήθη με τα σουξέ του παρουσιάζοντας ένα κεφάτο πρόγραμμα για παραπάνω από μία ώρα.

12363892 10207007903148299 2022108955 o«Γέμισε η ψυχή μου»

«Ηταν πολύ συγκινητική εμπειρία. Οταν με πήρε τηλέφωνο η Βάνα και μου πρότεινε να εμφανιστώ εκεί της είπα αμέσως “ναι” και χαίρομαι πάρα πολύ που το έκανα. Γέμισε η ψυχή μου βλέποντας αυτές τις γυναίκες να διασκεδάζουν. Τραγούδησαν, χόρεψαν, ήρθαν κοντά μου, με αγκάλιασαν… Ηταν κάτι μαγικό» μας είπε ο τραγουδιστής σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του λίγη ώρα μετά το τέλος τούτης της ξεχωριστής live εμφάνισής του.

f2 41

Οπως συμπλήρωσε ο ίδιος, εκείνο που τον συγκίνησε περισσότερο ήταν τα μικρά παιδιά που βρίσκονται στις γυναικείες φυλακές με τις μητέρες του. Κοινωνικά ευαισθητοποιημένος ο Λευτέρης (κάνει επιτυχημένες εμφανίσεις σε γνωστό κέντρο με τον Νίνο), συμμετέχει συχνά σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, ενώ συμφώνησε ήδη με τη Βάνα να συμπράξει μαζί της και μελλοντικά σε άλλες δράσεις της ΜΚΟ Δύναμη Ζωής και Αγάπης.


 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...