Τετάρτη, 23 Ιουλίου, 2025

Η Δέσποινα Βανδή έγινε 56! Η τούρτα έκπληξη από τα παιδιά της

Τα γενέθλιά της γιόρτασε με αγαπημένα της πρόσωπα η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια έγινε 56 ετών

Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει τον δικό του παράδεισο στην Κέρκυρα

Θέλει να φτιάξει τον δικό του παράδεισο και να περνά αρκετό καιρό εκεί τους καλοκαιρινούς μήνες μαζί με την οικογένεια του

Ξέσπασε στην επιστολή της η Στέλλα Μπεζαντάκου: «Έχετε δουλέψει ποτέ, κύριε Μητσοτάκη;»

Η Στέλλα Μπεζαντάκου ψέγει τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσα από...

Πένθος για τη Νίκη Κεραμέως

Δύσκολες ώρες βιώνει η Νίκη Κεραμέως.

Μπέος: «Εμείς βαράμε»

Προειδοποίηση του δημάρχου Βόλου προς τους αναρχοαυτόνομους της πόλης

Ο δήμαρχος του Βόλου υποσχέθηκε πολύ ξύλο στους αντιεξουσιαστές που κάνουν ζημιές στην πόλη!

Οι ζημιές που έγιναν στην πόλη του Βόλου κατά τη διάρκεια της πορείας στη μνήμη του Αλέξη Γρηγοροπουλου την περασμένη Κυριακή προκάλεσαν την οργή του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν θα επιτρέψει να συμβούν ξανά τέτοια περιστατικά και απείλησε μαινόμενος τους αντιεξουσιαστές με αστυνόμευση από πολιτοφυλακή αλλά και με… ξύλο!

Ο δήμαρχος άστραψε και βρόντηξε κατά των αναρχικών που προκαλούν επεισόδια και τους απείλησε ευθέως να μην τολμήσουν να τα επαναλάβουν!

«Εμείς θα αστυνομεύσουμε»

«Δεν θα διανοηθούν ξανά να κάνουν επεισόδια. Εμείς θα αστυνομεύσουμε την πορεία. Εμείς… δέρνουμε, δεν κοιτάμε, όπως η Αστυνομία! Από το δικό μου το χαστούκι φεύγει και το κράνος μαζί! Θα προστατεύσουμε την πόλη οι δημοτικοί σύμβουλοι και 300 πολίτες» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη Τύπου ο κ. Μπέος και πρόσθεσε: «Ο Βόλος γι’ αυτούς τελείωσε. Αφού ένα κράτος δεν θέλει να δώσει τέλος στην ανομία 50 τραμπούκων, θα δώσουν οι πολίτες!»

Μάλιστα ο δήμαρχος Βόλου διαβεβαίωσε ότι στην πορεία που έχει προγραμματιστεί για τις 18 Δεκεμβρίου στην πόλη θα είναι παρόντες ο ίδιος και οι υποστηρικτές του προκειμένου να εμποδίσουν τους κουκουλοφόρους. «Θα είμαστε στην πρώτη γραμμή χωρίς κράνη και θα δούμε αν εμείς είμαστε Αστυνομία κι αν εμείς μπορούμε να τους σταματήσουμε. Φωνή λαού, οργή Θεού! Τελείωσε η ασυλία!» είπε ο κ. Μπέος επισημαίνοντας πως αυτό το δικαίωμα τους το έδωσε ο κόσμος. Και κατέληξε: «Μη διανοηθούν να πειράξουν την πόλη, θα γελάει ο κάθε πικραμένος. Η Αστυνομία δεν συλλαμβάνει ταραχοποιούς, αλλά στην πορεία στις 18 θα είμαστε εκεί. Μόλις εκτραπούν, θα δούμε τι θα γίνει. Δεν θα υπερισχύσουν οι λίγοι των πολλών»!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία 50χρονη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια ποζάροντας με μπικίνι

Μας τρέλανε Ελληνίδα πρωταγωνίστρια με τη φωτογραφία που πόσταρε να ποζάρει στα 50 της με μπικίνι.

Μέσα στα μέλια Ελέτσι – Λεμονίδης, παρά τα πηγαινέλα του γιατρού στη Σαντορίνη

«Εκρηξη ηφαιστείου» στη σχέση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του...

Εβελίνα Παπούλια – Αφροδίτη Λιάντου: Οι βουτιές με τους συντρόφους τους και άλλους ηθοποιούς

Η Εβελίνα Παπούλια τα τελευταία χρόνια είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, Σταύρου.

Πριβέ βουτιές για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά τους

«Γαλαζοαίματοι» αρμενίζουν στο Ιόνιο πέλαγος. Η Κέιτ Μίντλετον, η...

Ελληνίδες στο σόου των Dolce & Gabbana

Η αιώνια πόλη φιλοξένησε ακόμα μία φορά μια από τις πιο λαμπρές στιγμές της υψηλής ραπτικής, συγκεντρώνοντας τις πιο κομψές γυναίκες
spot_img
spot_img